Kedvenc játékaim #1

Ezek annyira zseniálisak, nem bírom ki, hogy ne írjak róluk. Nem kell semmi flanc, meg két dvd-s játék, meg ilyesmi. Ahhoz, hogy jó legyen a játékélmény és felmenjen az adrenalin elég a rettentően pörgő játékmenet, neonszínek, rengeteg robbanás és jó zene. Ezekből pedig a most következő játékokban nincs hiány, sőt…

Torus Tooper. Egy tekergőző alagútban kell száguldani és lelőni az ellent. Minden pályán van két főellenség, akiket ha leszedünk plusz időt kapunk, ha eltalálnak szétpukkanunk és időlevonás a bünti. Addig megy a játék, amíg le nem jár az idő. Ami a játék varázsát megadja, az a grafikája, az, hogy rengeteg ellenséges űrhajót kell szétdurrogtatni és hogy hihetetlenül gyors. Tényleg. Nagyon. Extrém fokozaton már csak a reflexeire hagyatkozhat az ember, mert felfogni nem tudja, hogy mi történik a képernyőn.

Mu-cade. Egy űrféreggel vagyunk, és a feladat a létért való küzdelem. Az élőhely egy rácshálóval körülzárt terület, amit a többi féreg el akar bitorolni tőlünk, mégpedig úgy, hogy kilök minket. Tudunk lőni, de ha elég nagyok és ügyesek vagyunk, test-test elleni küzdelembe is vethetjük magunkat. Annyival nő a férgünk, amekkora az általunk kilökött féreg hossza volt, de a növekedés nem feltétlen folytonos. Minél nagyobbak vagyunk, annál több bónuszpontot kapunk, de annál nehezebb a pályán maradni, ha már minden remény veszni látszik megszabadulhatunk a testünktől és pár másodpercig sokkal erősebb lövéssel kimenekülhetünk a szorult helyzetből.

Titanion. Ez nagyjából olyan, mint egy bátorságpróba. A cél, hogy minél több pontot összegyűjtsünk az ellenséges repülők kilövésével. Bónusz pontokat az után kapunk, hogy a kilőtt elllenségeknek hány lövedékük volt a megsemmisülés pillanatában a pályán. A vagánykodás ott kezdődik, hogy a lövésen kívül egy rövidke sugarat is ki tudunk bocsájtani, minek hatására a gonoszok bekattannak és eszeveszettül elkezdenek tüzelni. Ha valakit kilövünk a lövedékei eltűnnek, és pontot kapunk helyettük. Szóval a lényeg, hogy egész közel kell menni az ellenfelekhez, meg kell böködni a sugarunkkal, aztán hátrálni és elöbb kilőni őket, mint ők minket.

Grid Assault. Le kell lődözni a feléd tartó geometriai alakzatokat. Minden alakzatnak megvan a maga támadási stílusa, van amelyik csak falkában támad, amúgy félénk, van amelyik teljesen kaimkaze, vannak, amik a haláluk után több kisebb darabra esnek, ha elég kitartóak vagyunk még sárkányokat is előcsalogathatunk. És mindez alatt a lövések és robbanások hatására a játéktér alatt elterülő rácsháló rángatózik, valami eszméletlenül látványos módon. Hasonló a Grid Wars 2 is, itt már powerupokat is felszedhetünk, viszont a zenéje nem jó, a játékmenet pedig sokkal lassabb, mint a Grid Assaultban és ez eléggé leöli a játékélményt.

Bár ezek a játékok egyszerűnek tűnnek, de ez ne tévesszen meg senkit, 1.5 gigás proci alatt ne is nagyon bajlódjatok a letöltésükkel, viszont ha egyszer rákkattantok nincs megállás. Küldözgessétek a max pontjaitokat és ha lepipáltatok engem, adok egy “Kattintómonster-sámán vagyok” oklevelet.

Szabi

Reklámok

9 hozzászólás to “Kedvenc játékaim #1”

 1. […] Sokkal, naponta, hogy meglegyen a kellő halott agysejtek száma. Van egy olyan érzésem, hogy a kedvenc játékaim bejegyzésnek egyhamar lesz folytatása […]

 2. […] játékaim #2 Ahogy ígértem, íme a kedvenc játékaim bejegyzés folytatása. A játékdózis.hu-ról hármat (négyet) ízelítőnek az ld50-re írtam, […]

 3. […] – instant pszichedélia Grid Assault tetszett? Szeretnétek valami nagyon […]

 4. Szerintem engem nem vagy képes elverni Icy Tower -ban
  Nagyából én tartom a rakord ponthatárt itt a környéken
  Toom azt hiszed hogy függö vok
  :D lehet de nem
  :)mond a maximális kombót haver

 5. JAH ÉS LÉGYSZI VÁLASZOLJ HA LEHET
  KÖSZ
  :D:D:D:D:DXDXD

 6. Huh, pontos számot nem fogok tudni mondani, lévén hogy kb 6-7 éve volt, amikor “komolyan” játszottam az Icy Towerrel, de arra emlékszem, hogy ha a 120. szintet nem értem el az elejétől kombóval, akkor új játékot kezdtem, mer’ az kevés volt. (((:

 7. okok :D De hamár ide irtátok legyen neki tisztelete
  már mint a játéknak:D:DXDXD
  Mert manapság már senki nem játszik vele és szerintem
  nem ártana felébreszteni egy kicsikét
  :DXD Vannak karaktereim vagy 200db hozzá
  ugy hogy nem uncsi hehe:D:DXDXD
  am nem csak azzal játszom:DXD mert ugy tűnik
  hihi na pá

 8. i love love love love you

  i m the king daughter!!i love washington end iski bence daniel 4.a újlak school.

  elizbett

 9. csá csemege csuki csacsaka i love love love love love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!digi dugi daganat szeretem a hasamat

  bence scaűfpod

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: