Anarchista szakácskönyv

Ez egy legendás, 1970-ből származó könyv, és azért írok róla, mert a léte általános iskolás koromban nagyon izgatott. Ez nem egy az anarchizmusról szóló könyv, hanem egy útmutató, hogy hogyan készítsünk bombát, drogokat, hogyan hekkeljünk meg különböző (ma már nem nagyon használt) kommunikációs berendezéseket stb. Persze létezik ennek naprakész változata is, ahol már a trafipaxok összezavarásától a “miért utálod az iskolát” témakörön keresztül a különböző bombákig és a “hogyan öljünk embert” kérdésig nagyon sokminden tárgyalásra kerül. Ez most lényegtelen, nem a tartalmáról szeretnék írni, inább magáról a létéről. Általános iskolás koromban még nem volt ennyire elterjedt a net, ez a könyv valami olyasmiként lebegett a szemem elött, mint amiről a nagyok beszéltek áhitattal, de ők is csak úgy, hogy “fú, van egy anarchista könyv, amiben le van írva, hogy hogyan lehet bombát gyártani!” ami tök menő, és ha majd egyszer nagy leszek és bekerülök egy kis társaságba, akkor talán én is hozzá juthatok és én is menő leszek. Ezzel szemben a mai lurkók csak beírják a gúgliba és megnézik a találatokat. Ha én most lennék általános iskolás, biztosan felrobbantotta m volna véletlenül magam. Kicsit sajnálom a nálam 7-8 évvel fiatalabb korosztályt, és az őket követőket. Most már szerintem nem övezi akkora misztikum a dolgokat és nincs aki útmutatást nyújtson a gyerekeknek, mert nem tudják, hogy miről kellne. Nekem elmondta a könyvtárosnéni, hogy nem, nincs olyan könyv az iskolai könyvtárban, ami alapján bombát lehetne készíteni, mégpedig azért, hogy ne röpítsük a levegőbe magunkat, viszont a google ilyet nem csinál, ő csak kipakolja a linkeket. Ilyenkor olyan öregnek érzem magam, de örülök neki, hogy nem most vagyok kis pisis.

Szabi

Reklámok

12 hozzászólás to “Anarchista szakácskönyv”

 1. Kóla Puska Sültkrumpli.

 2. Sajnos azt még mindig nem láttam, de tervbe van véve (=

 3. Gregory House Says:

  jkfh

 4. Two new studies show why some people are more attractive for members of the opposite sex than others.

  The University of Florida, Florida State University found that physically attractive people almost instantly attract the attention of the interlocutor, sobesednitsy with them, literally, it is difficult to make eye. This conclusion was reached by a series of psychological experiments, which were determined by the people who believe in sending the first seconds after the acquaintance. Here, a curious feature: single, unmarried experimental preferred to look at the guys, beauty opposite sex, and family, people most often by representatives of their sex.

  The authors believe that this feature developed a behavior as a result of the evolution: a man trying to find a decent pair to acquire offspring. If this is resolved, he wondered potential rivals. Detailed information about this magazine will be published Journal of Personality and Social Psychology.

  In turn, a joint study of the Rockefeller University, Rockefeller University and Duke University, Duke University in North Carolina revealed that women are perceived differently by men smell. During experiments studied the perception of women one of the ingredients of male pheromone-androstenona smell, which is contained in urine or sweat.

  The results were startling: women are part of this repugnant odor, and the other part is very attractive, resembling the smell of vanilla, and the third group have not felt any smell. The authors argue that the reason is that the differences in the receptor responsible for the olfactory system, from different people are different.

  It has long been proven that mammals (including human) odor is one way of attracting the attention of representatives of the opposite sex. A detailed article about the journal Nature will publish.

 5. Ja ja mondja mindenki neten hogy mi jó könyv ez meg hogy vewgyem v töltsem le de egyiket sem tudom hol lehet ha segítenétek nekem megköszönném.

 6. Keress rá gúgliban, hogy anarchist cookbook.

 7. Hali én is azt kérdezném h magyarul hogy juthatnék hozzá a könyvhöz?

 8. Sziasztok, valakinek nincs meg magyarul az anarchista szakácskönyv, vagy egy hasonló könyv. köszi

  horvath_mark (kukac) citromail (pont) hu

 9. Sziasztok, hasonló kéréssel mint az előttem szóló, nem tudja valaki hogy hol szerezhettő be, vagy interneten hol lehetaz egészet megtalálni az “Anarchista szakácskönyv” -et magyarul, , vagy a ilyesmit?
  Yohoo@citromail.hu , ra vküldjétek a választ lécci.

 10. nemazért de aki nem tud annyira angolul hogy megértse, az szntem ne is foglalkozzon vele… érdekes egy könyv amúgy, bár szerintem sok hülyegyerek lerobantja vele a karját vagy tönkrebassza a saját gépét. amúgy egyáltalán nem nehéz a szövege simán meglehet érteni, vagy pedig a webfordításponthun lebirod fordíytani ha nagyon nemmegy.

 11. Ha valakinek megvan dobja átt légyszives akár angolul is!

  korhal69@freemail

  Köszöntem!

 12. thepiratebay.se de csak angolul van

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: