TAXIDERMIA = Underground Napfény íze (A világ forog a pina körül)

txNézzen mindenki sok Taxidermiát!!! Kurvajó. pont!

A Napfény Íze sztorit kicsit kifordították, kizsigerelték, letömködték a torkukon majd kihányták és újramegették, és végterméknek itt a Taxidremia. Kicsit olyan mint mikor Pat Bateman kishazánkba látogatott, és szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát! Szerintem zseniális ezért nem is fecsérlek rá üres frázisokat(mint a bravúros szereposztás, rendezés, vágás, látvány, stb), inkább az egyetlen negatívumot mondom: Dramaturgiailag talán kicsit túl lőttek a célon. A folyamatos sokkolás, meghökkentés brutális valóság/fantázia ábrázolás annyira kemény és magvas, hogy a végén sajnos már nincs meg a katarzis élmény, pedig ott kéne a csúcspontra érnie, az ember idegeinek tűréshatárára. de addigra már meg sem lepődünk Lajos tettén. Amenyiben persze mindez szándékos lenne, akkor viszont ez is jó, de ezt nem hiszem.

Már nagyon várom a Taxidermia Balatoni Lajos és Kálmán Akcióhős figurákat, Kálmán télapócuccban most karácsony körül nagy siker lenne és lajos lenne a koboldja. a társasjátékot, a PC-verziót, first personos zabálós. Taxidermiás Norbi UpDate csokikat és zabpelyhet, amiben kis hűtőmatricák vannak, a Lajos preparátumaival. GYŰJTSD ÖSSZE MINDET!!! Felfújható gumibabák a strandra a gyereknek. Az Első Magyar Zabáló kupa megrendezését. A Taxidermiás szilikon karkötőket, a hátán a “respect” felirattal. Epekedem a képes és kifestőkönyvek után és a folytatásra…

Akit érdekel egy nagyon szar, szánalmas és minden ép észt mellőző kritika az itt tovább olvashat. részvétem az irójának. ha ennyir ehülye lennék inkább elmennék havatlapátolni!

– Interrogator –

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: