Napi Három. 070106, 070103 @ ld50.hu

Bocsánat, hogy mostanában ennyire elhanyagolom ezt az oldalt, majd a vizsgaidőszak után igyekszem gyakrabban frissíteni. Addig is ide copyzom a pár linkajánlót, amit az ld50.hu-ra írtam.

070103

Bázis. Egy pár ninja-wannabe fogta magát és gyakorlatilag mindent összehordott egy oldalra, amit csak a ninjákról lehet. Fegyverek, magazinok, képek, filmek, hasonlók, amik a kutyát sem érdekelnek, viszont vannak cuki ninja csajok! Meg gagyi személyiségteszt és gyilkos-vérparadicsom belezés is, ami kb a vega Taxidermia lehetne… NEM, ne is gondolj rá, meredő ninja farkak és hányás nincs az oldalon! Katt.

Képregény. Egyszerűen imádom a hagyományos képregényeket, rettentően vigyorogtam, amikor megláttam, hogy a Dr. McNinja formáját tekintve azokat követi, még oldalszámok is vannak és a boltig sem kell érte menni. Történetre teljesen zakkant, eredetileg egy egyszeri projektnek indult, ahol szembeszállnak a Mekdóval és kinyírják a főgonosz Ronald McDonaldot, majd baromi nagy siker lett és folytatták raptorokat klónozó kalapos májszépszhekker digókkal és kalóz alázással. (Nem is igazi ninjás oldal az, ahol nem aláznak kalózokat.) Katt.

Rajzfilm. A hangszórókból érezni a füstölőket miközben a wlanon átáramlik a zen. Ninjai, az önmagát kereső kis ninja kalandjain izgulhattok jelenleg 12 részen keresztül. Picit az Elfen Liedet juttatja az eszembe, egyik pillanatban Ninjai fütyörészve sétál a mezőn és a madárkájával játszik, a következőben viszont már repkednek a végtagok és dézsából öntik a vért. Két epizód között pedig vessetek egy pillantást az extra cuccokra és rántsatok magatoknak új avatart és hátteret. Katt.

070106

Webcomic. “New Yorkban senki sem hall, ha sikoltasz”, főleg ha két jelentősen retardált alak sikolyáról van szó. Egy rövidlátó predator és egy méretes szellemi visszamaradottsággal bíró, ámde annál kanosabb alien külön-külön is elég nagy csapás lenne, de ráadásul ők még együtt is laknak. Az már csak hab a tortán, hogy mindez kis játékfigurákkal van megoldva, a “hogyan illik a lányokat leszólítani” és hasonló topicok látogatóinak, pedig még randizási szaktanácsadás is van. Bár az űrlény kollega pont akkora szociális érzékkel bír, mint amekkora egy undorító, nyálkás, csupafogú lénytől elvárható, a feje profilból nagyon hasonlít egy hím nemiszervre, és ez őt némi előnyhöz juttatja (ebből egyenesen nem következik, hogy titeket is, bár anyu mindig azt mondta, hogy “használd a fejed, fiam”, azért ne rohanjatok plasztikai sebészhez). Katt.

Kézügyesség fejlesztő tréning. Bár a vezeték nélküli megoldások híve vagyok, sajnos az mp3 lejátszóm fülese még nem az, és bizony gyakran megesik, hogy a zsinór teljesen összegubancolódik, minek következtében 20-30 másodpercet, extrém esetekben akár perceket is, zene nélkül kell töltenem, és ha ez történetesen egy buszmegállóban esik meg, az jelentős hangulatbeli károsodásokat, esetleg életveszélyes világundort is előidézhet. Ezt elkerülendő a katt után megnézhetitek, hogyan kell úgy összecsavarni a fülhallgató zsinórját, hogy egy táskában töltött óra után ugyanolyan állapotban legyen, mint ahogy beraktuk. Katt.

Podcast. Az Ask a Ninjás srácok összeálltak Crista Flanagan színésznővel, és megalkották a szomorú lány vicces videoblogját, a Hope is Emót. Sok zokogás és spontán sírógörcs közepette hasonlóan mély témák kerülnek kifejtésre, mint hogy mi lesz a tábláról letörölt szavakkal (meghalnak szegények), és hogy voltaképp mi is dinoszauruszok vagyunk, bár érdekes módon ez még senkinek nem tűnt fel (és igen, mi is meg fogunk halni). Abba pedig már bele sem merek gondolni, hogy szegény csótányoknak milyen rossz lehet kidobott, üres pizzásdobozokban élni, inkább meghirdetem a csótányadaptációs programot. Fogadjatok egyet örökbe ti is, csak vigyázzatok, nehogy kiszabaduljon. Katt.

Éljen az ingyenreklám, az ld50dothun minden nap van 3 linkajánló (most meglepődtetek, mi?!), csak azokat más írja, szóval ha ezek tetszettek, nézzetek el oda néha. A sajátjaimat nem szándékozom egytől egyig ide másolni, max akkor, ha nagyon nincs más (mint most).

Szabi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: