Papok és Prostik

Tegnap Pécsett, a Toxicban megrendezésre került a papok és porstik avagy apácák és stricik party, és azt kell, hogy mondjam, baromi jó volt. Hosszú idő óta ez volt a legjobb buli, amiben voltam.

Zeneileg egy álom volt, végre nem egy újabb koncepcióbuliban voltam, hanem a szelektor elég szabadon váltogatott a stílusok között, a durva elektrúindusztriáltól a góton keresztül az emókórig. Ritkán fordul elő, hogy egy estén, egy szórakozóhelyen hall az ember Combichristot, Slipknotot, meg AFI-t is. Szerintem valahogy így kellene mindig lennie.

Hogy még dídcsérjem egy kicsit a szervezőket, elmondom, hogy hastáncos, térítős performansz is volt, sőt, még nyereményjáték is.

Kivételesen pirospont jár Pécsnek közönség szempontból, ugyanis sokan voltak. Metál arcok, csipkegótok, menzoniták, hippik, nameg persze a buli nevéből adódóan rengeteg pap, rengeteg prosti (bár belőlük sosem elég), viszont a stricik és apácák kasztja alulképviselt volt erősen, de ez nem probléma, inkább egy apró megjegyzés, hogy a következőre majd hogyan készüljön az, aki netán ettől a bejegyzéstől kap kedvet.

Ami durván meglepett, hogy az emberek nem nyavajogtak. Lehet, hogy az elfogyasztott alkoholnak köszönhető, de a metál arcok is zúztak a legkeményebb elektró témákra is, és a gitáros daráldás számoknál sem ürült ki a tánctér.

Azt hiszem, bár most lehet, hogy tévedek, de ez egy olyan este volt, amire csak azért jöttek az emberek, hogy jól érezzék magukat, és otthon hagyták a sznobságukat, hogy “fű, milyen zene ez, hát ebbe nincsenek is gitárok, ez szar”, vagy fordítva.

Lényeg a lényeg, ez egy nagyon zsír parti volt, még ilyet!

Szabi

Reklámok

4 hozzászólás to “Papok és Prostik”

  1. Ld50ben nem minden csaj prosinak öltözikl és apácaként viselkedik? ez az én tapasztalatom. és ezt modt komolyan kérdezem!!!

  2. Nem és nem. Amúgy ez nem egy ld50 szervezésű buli volt…

  3. :) legközelebb csakazért is elmegyek és sznobkodok egy kicsit, hogy ez milyen szar, meg az mekkora tré már, majd trúságomat prezentálva ocsmányul berugok és sikítva hányok, mint az otthon papunk szokta hétköznap délkörül!:D
    voltak lobogó cicik?

  4. […] és Prostik Helovín Bizonyára emlékeztek a (jó)múltkori Toxicos Papok és Prostikra. No, olyan lesz megen, csak most […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: