Szilikon csöcsz

Semmi etikai hókuszpókusz, semmi élettani hatások, csak egy kérdés a mellinplantátumok multifunkcionalitását illetően. Miért nem raknak kis chipeket, számítógépeket beléjük? Két szilikon cucc van akkora, hogy sokminden elférjen benne, és szerintem tart már ott a technika, hogy megoldható legyen, hogy a tapintása ne változzon, a test hőjéből pedig simán szerezhetne energiát. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég, ha a garázsajtó automatikusan kinyílik, vagy egy olvasóval meg lehet rögtön tudni a személyes adatait a viselőnek, ha kórházba kerül és nem tudja azonosítani magát, esetleg vezetéknélküli kapcsolattal zenelejátszó is lehetne bennük. A technika fejlődése pedig nem olyan nagy para, 3-4-5 évenként úgyis cserélni kell a szilikonokat, akkor lehetne fejlettebb, nagyobb kapacitású, okosabb hardvert választani. Ha már kés alá feküdnek, és valami tök idegen anyagot magukba rakatnak, legyen valami haszna is, azon kívül, hogy jól néz ki…

Szabi

Reklámok

4 hozzászólás to “Szilikon csöcsz”

 1. – az RFID csipekel céleszközzel sokkal távolabbról le lehet olvasni, mint amire tervezve vannak. Ki is lehet őket nyírni
  – ugyanígy bármilyen elektromos kütyü jól összeszed mindenféle rádiósugárzást
  – hogy szervizeled, ha elkúródik valami az mp3-lejáccódban?
  – a vezetéknélküli füles hülyeség. A testhőből nem szerzel annyi energiát, amennyi elég lenne a rádiókapcsolathoz. Ha sikerülne is olyan erős sugárzást csinálni, ami a didin át eljut a fülig az eléggé melegítene ott benn mindent… az meg nem jó
  – az emberek még nem szokták meg az önkéntes implantátumok gondolatát. A pacemaker más téma

  Épp elég, hogy a pornót látva mindenkinek szerteálló lufik kellenek, de még azt is akarod, hogy a technikai oldalával is szopjanak? Általában azok jutnak el műdidisítésig, akiknek a mikrohullámú sütő beállítása kihívást jelent.

 2. lehetne mondjuk beépített sörcsap, implant után uccse nagyon szoptatnak gyerekekt, a faszik viszont megőrűlnének értem. én legalábbis biztos. ki és bemeneti nyílás lenne a bimbó, utántöltés szempontjából. és így legalább tényleg lenne értelme minnél nagyon csöcsöket csináltatni!!! szerintem szavazzuk meg!

 3. 1. Hangszórót bele. Jobb és bal oldalra. Hadd szóljon sztereóban. Blútúszos ájpodcsatlakozóval. (Alul meg úgyis van egy bas(s)zreflex-nyílás :))) )

  2. Pótagy hülye nőknek. Bal és jobb agyfélteke a két implantba. A gátorközön áthaladva, a nyelőcső, légcső és aorta megkerülésével csatlakozik be a gerincvelőbe.

 4. A test hőjéből semennyi energiát nem lehetne szerezni, max ha a csaj hőmérséklete változgat, de az is elenyésző, és nem kis gép kell hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: