Emó – avagy megmondom én is a frankót [:

Interrogator kollega elöbbi bejegyzéséért én kérek elnézést :röhög: [:

Valamint megragadom az alkalmat, hogy az emókat illetően én is írjak kicsit. Bár az enyém közel sem lesz annyira humoros, mint Interrogator kollegáé, remélem a cicik valamelyest kárpótlást nyújtanak emiatt. A katt után azt fogom fejtegetni, hogy miért is utálják az emókat.

Kezdeném egy kis történelmi áttekintéssel. Nem fogom az egészet leírni, akit érdekel, az wikipédián olvasson utána, csak két tévhitet szeretnék kiiktatni. Az egyik, hogy az “emo” az “emotional” szóból ered, a másik pedig, hogy újdonság. A felvezetésből nehéz kitalálni, egyik sem igaz. Az emo a ~80-as évek washingtoni hardcore punk szcénájából alakult ki.

 

Arról sem szeretnék most beszélni, hogy éppen hányadik vonalú emónál tartunk, és hogy a mostani emó zenék miben különböznek a régiektől, mert amikor az emókat bántják, akkor nem az szokott az indok lenni, hogy szar zenét hallgatnak. Az emókat fikázók nagyrésze szerintem nem is hallott még a tévében szereplőkön kívül más emó bandát.

 

Ha már a tévé szóba került, íme egy újabb tévhit, amit eloszlatok. Bizonyára sokakat sokkolni fog, de a No Thanx és a Tokio Hotel az nem emó. És a Mikulás sem létezik. Az emó műfaj történetével ha valaki meg akar ismerkedni, hogy némi fogalma legyen a dolgokról, és ne beszéljen baromságokat, iszonyat nehéz dolga van, mert ezt a roppant hosszú, három betűs szót be kell pötyögni a wikipédiába. Nos, a tv2 Aktív stábja erre nem volt képes, valamint a No Thanxes kölkök sem jutottak el idáig, így aztán orbitális fasságok jöttek nemrég a tévéből, és minden bizonnyal még fognak is. Nem mintha ez újdonság lenne. Szóval ha azt látjátok, hogy a Nó Tenkszes gyerekek már megint interjút adnak, és elmesélik, hogy ők bizony emó zenét játszanak, amely stílus az “emotional” szóról kapta a nevét, akkor ne higyjetek neki.

 

Itt az ideje, hogy a bevezetőben feltett kérdésre megpróbáljak választ találni, nevezetesen arra, hogy miért is utálják az emókat?

 

Az ellenszenv egyik része az öltözködés, ami nem értem miért probléma. Nem néznek ki hülyébben, mint a punkok, heavy metálosok, gótok, akárkik. Szűk rucik, szembe lógó frizura, elég szánalmas lenne, ha ezen nem tudnánk felülkerekedni, ha a gagyi együtteses, kapucnis pulcsikat, a tarajokat, a csipkéket, a rasztákat, a rózsaszín miniszoknyás cicababákat, és oly sok minden egyebet megszoktunk. Persze emók nagyszámban csak most kezdenek felbukkanni, és ez még újdonság, és ha van valami, amit korábban még nem nagyon láttunk, akkor azt szapulni kell, mert az jó.

 

A másik, és talán nagyobbik ok, amiért csúnyán néznek rájuk, az a viselkedés. Ezért főleg a fiúkat bántják. Mit is csinálnak? Kimutatják az érzelmeiket, magának valóak, a légynek sem ártanak, olyan lányosak. Persze akinek olyan rettentő nagy farka van, hogy kétszer körbe tudja csavarni a derekán, az rögtön nekiáll csesztetni őket, hiszen úgysem ütnek vissza. Ajvé. 13-14-15-16 évesen mindenki gáz, de ha a jelenlegi szubkultúra-felhozatalt nézzük, szerintem inkább legyen emó, mint aljapunk, vagy tablettát szedő diszkós, vagy valami hasonló (most nem azt mondtam, hogy minden punk alja, és minden diszkós drogozik, de szép számmal akadnak olyanok is). Mindenesetre éjjel, egy sötét sikátorban sokkal szívesebben találkoznék huszonöt emóval, mint egy pár más beállítottságú csoporttal.

 

Szóval szerintem az emó-ellenesség oka a félretájékoztatás, amiért a média a felelős, az előítéletesség, ami olyan jó magyar szokás, és a férfi nemiszerv méretének folyamatos bizonygatásának késztetése. Érdekes módon normálisabb európai országokban a legmeredekebb módokon öltöznek az emberek, és senki sem szól be nekik. Itthon ha valaki kicsit is kilóg a sorból, akkor már kap a fejére.

 

És különbenis, az emó lányok cukik. <3 [:

 

Szabi

Reklámok

138 hozzászólás to “Emó – avagy megmondom én is a frankót [:”

 1. akkor a kurva nagy tolerancia jegyében én is elnézést kérek, biztos csak az én tapasztalataim rosszak. én mindig kifogom a hülyéket. az emós csajok nem cukik, hanem gyalázva kell őket baszni!!! ehhe-ehhe…:D

 2. Lehet, én vagyok a gáz, hogy már 15 évesen kiverekedtem magamat a szubkultúrák sztereotíp paplana alól. Ezek közül sokaknak meg még 18 fölött sem sikerül. Mert 13 évesen még oké.
  Az érzelem kimutatás – farokméret ellentét meg nem győzött meg. Kis farokkal sem kell buzinak lenni, ugye. ;)

 3. ja. es ha a cukisag 5 kilo vakolaton mulik, akkor inkabb nem akarok cuki lenni. helovin partin nagyon otletes smink lehet, de ne felejtsuk el, hogy ha vki hosszu idon at ilyen sok cuccal festegeti magat, akkor azt a bore nem fogja meghalalni. na nem mintha, en nem festenem magam, csak azt hiszem, hogy nem mindegy, hogy egy lany, akinek mondjuk szep arca van, mennyire koran kezd el rancosodni. ha nagyon koran, akkor meg annyi a szep arcanak. de azert cukik. szep szempillaik vannak, azt be kell vallani. ez meg ilyen altalanositos velemeny volt, olyan, amit akkor latok, ha Pesten vegigmegyek egy Plazan, vagy csak ugy az utcan setalgatok.

 4. őhhhh…
  szóval ami ezt az egészet illeti, nos tőlünk nyugatabbra, egységesebb nyelvcsaládokat beszélő népeknél már kopik a szóhasználat. amit most használnak az a “scene”. ebbe beletartozik minden a pop-punktól az érzelmes metálkóron keresztül, a screamoig, és a személyes érzelmektől (értsd nem a faszagyerekvagyokbeveremapofád) telített hácéig és mindenféle core-ságig minden. na meg ezek fúziós műfajai is.

  maga a scene szó nem új dolog, elsőként a numetal popularizált időszakában használták. a populár-nu másik megnevezése a mallcore volt, ugyanis minden mall (kb. pláza) közös terein ezek szóltak, az ezt hallgató fiatalokkal volt tele.

  most az emo és rokon műfajai az aktuális utcai stílusok.

  a nu és az emo között volt egy nagyon rövid életű másik scene korszak is: a populárdark. csak abból annyira hiányzott a nu-t és az emo-t is jellemző utcai stílus (értsd: gördeszkások, görkorisok, bicósok… stb zenéje), hogy nem maradt, nem maradhatott fenn sokáig. a scene zenék mindig a közép-felsőközépbeli, főleg kertvárosi fiatalok stílusa volt és lesz. nekik pedig lételemük a bandázás. a bandák pedig lelki közösséget is jelentenek, ezért is van az, hogy már a nu is többségében erősen személyes érzelmi vallomásokról szólt, és ezt a fonalat vette föl a core és pop-punk műfajokban az újabbik generáció.

  a tengerentúlon amúgy már vannak változások. be-be furakodik a jelenlegi scene zenékbe a postrock, és a pszichedelikus rock. kérdés mennyire lesz ez bejövős az utcai srácoknak. mennyire megy egy félcsőhöz. ;)

  mindeközben egy másik mondanivalóval megjelenő csoport is rákapott a scene hangzására. sőt az egész jelenségre, hangzásostul, ruhástul, sőt, sportszerestül is.
  hoppá.

 5. az egész “scene”-től azért kapok rohamot, mert a kölykök hiába szedik magukra a preferált irányzat összes kellékét, a lóláb akkor is kilóg, ti. h a külső mögött jó esetben egy félkész, rossz esetben meg egy semmilyen egyéniség lappang. és ettől szar az egész. ahogy a kern mondta: “40 évig tartott összeinni ezt a karakteres arcot.” de hát valamerre el kell indulni szegény kölköknek, gondolomén, szal haddcsinálják felőlem, legyen nekik mit szégyellni majd nagykorukban (ha felnőnek valaha).
  jobban viselem a csodálkozó szemű rokkerpalántákat, akik nyáladzva lesik, választott helyi példaképük hogyan (és min) nyomja a szólót. azok a fiúcskák legalább egyfajta tudást tisztelnek. és egyáltalán tisztelnek valamit, ez is már nagy szó.
  kicsit off, de meg kell kérdeznem: mióta jött divatba a (punk?) csajoknál, h a fejük tetejét tarkopaszra nyíratják és csak körben van hajuk? mer szólhatna nekik valaki, h kurva undorító…
  és bocs, h ennyit írtam, de úgy elragadtak az érzelmeim… :szipp

 6. én nem hiszem, hogy a scene fiataljai ne tisztelnének semmit. csak mást tisztelnek. a riszpekt a saját bicósaiknak, deszkásaiknak, a haver bandájának jár ki. szerintem sokkal fontosabb az ilyen szoros közösségi jelleg.

  de mondom, ne akarj összehasonlítani egy utcai zenei stílust egy másmilyennel.
  ez olyan mintha horrort hasonlítanál egy romantikus filmhez. milyen szar már az utóbbi, hogy nincs benne elég vér…

  ami a hajas kérdést illeti, azzal még nem találkoztam. nekem teljesen új. :D

  inkább nézzetek jó kis deszkás/görkoris vigyijót amatőrökkel, blindside aláfestéssel:

 7. ja, hát a “bicósok”-hoz és a “deszkások”-hoz, valamint az utcai zenei stílusokhoz nem tok hozzábökni semmit. nem hasonlítottam semmit semmihez, csak annyit akartam mondani, h az egyéniséget nem pótolja se a make-up, se a térdvédő. nem mindenkinek hozza meg a gólya 12 éves korára. sőt.
  (az, h bandát választ magának valaki, nem jelenti a karakter meglétét. sőt.)

 8. de az egyéniséget nem kárpótolja az sem, ha (sztereotípiaveszély) 12 évesen zsíroshajú-batyus-együtesespulcsis, de csillogó szemekkel nézi az ikonizált valakit.
  nem mindenkinek hozza meg a gólya 12 éves korára a bakancsot. ;)

  ezek “törzsi” szimbólumok. a fiatal valahova tartozni akar. egyéniségről nem beszélhetünk – annak ellenére, hogy 14-15 évesen mindenki meg van győződve arról, hogy az ő stílusa marhára egyéni, a tőle nagyon különbözőeket utálja, és a hozzá hasonlókat, akik nem tök ugyanolyanok, mert ő egyéni, na őket viszont szereti.

  szóval nem jutottunk előbbre. ;)

 9. nem mondtam ám, h a rokkerfiókák jobbak. szubjektív voltam. jobban viselem őket. figyeljünk :)
  de legalább nem vitatkozunk :)

 10. mindekinek az a szimpatikusabb, elviselhetőbb, akit akar. még szerencse. demokráciában élünk, vagy mi a szösz. :D

 11. “14-15… a tőle nagyon különbözőeket utálja, és a hozzá hasonlókat, akik nem tök ugyanolyanok, mert ő egyéni, na őket viszont szereti.”
  Ez nálam még nem múlt el, csak kiegészült hogy már a hasonlókat (érted hason ló!!!) szóval a fekvőlovakat is utálom!!!
  én is szubjektív vagyok. szeretek az lenni.

 12. arról volt szó, h mindenki egyéniség, csak te nem. most átversz bennünket, áze?! :D

 13. ti mind egyéniségek vagytok. :]

 14. De Bab nem! /me röhög

  (csak hogy Berci is értse, Bab blogjának a címe “Mindenki egyéniség! Én nem.”)

 15. ejjha! komolyan kösz az infot szabi! én sem tudtam eddig h mi az ábra és h mi a faszom az az emoa mire mindenki csak monjd ah nézmáááá ott a csaj mekkora íímmóóó!!! *ej bazz* múltkor elmentem egy elég érdekes és nem túl szokványos szórakozóhelyre,nevezetesen egy melegbárba,mert véleményem szerint velük is buli az éjszaka,nem akarm mindegyikük letapizni kelletlenül és nem azért jön h ENGEM szedjen fel(párral jöna legtöbbje) nos,hol is tartottam..ja igen! szal elmentem erre a helyre és a két csaj akivel mentünk épp pakoltak a ruhatárba,mire megkérdezi az egyik h: héé ez emo-style? mire a másik aki vmvel régebb óta ismer és nap mint nap lát már: nem! ez az ő stílisa.
  és igaza volt. pedig én akkor nem tudtam volna mit mondani rá,tetszett amit felvettem és összeűállítottam,szerintem sem emo. bár én ki vok békülve az emokkal. (csakhogy értsétek mir emondta a csaj: farmernadrág,fekete fémlukas öv,fekete hegyesorrú magassarkú csizma,fehér-szürke csíkos trikó,fehér kosztümkabát szerűseég és egy “surda-kalap” ha ez mond vmt,emellett rendesen ki volt húzva a szemem szal kurva erősen fekete tussal,mert így tetszett..azóta sem volt többet olyan) Még 2 meleg srác is megbámultak és megjegyezték félénken h nagyon király. *nem egoból mondom* szal azért az emo télleg egy félrevezetett téma!
  én őszintén örülnék ha vk helyesen tájékoztatná a népet!
  én nem mondm h egyéniség vagyok és h sajátos meg minden,de nem tartom magam ugyanolyannak sem. nem volt még nagyon olyan ember akire azt mondtam volna:igen ő a másik énem! nem is lesz gondolom,amíg nem akar vk a hasonmásom lenni :D
  szal emo ide vagy oda a sztereotípia és az eredet,a stílus és a zene… a mai értelmezésben totál más téma. Emo-style a zenében és Emo-look egy fiatalon…érdemes volt ezen elgondolkdonom…

 16. jaaa,és nem tudnál nekem mondani vm előadót aki igazán emo?csakh tudjam mire kell érteni azt h “emo” köcc

 17. A jelenlegi emó vonal jellegzetes bandái pl az AFI, Fall out Boy, My Chemical Romance. De az emók gyakran hallgatnak hardcore/metalcore/akármilyencore zenéket, szóval az emó mint “életvitel” nem függ egészen szorosan össze magával az emó zenei stílussal. (na, ez a pár sor szörnyen hangzott, bocs, nem tudok most jobban fogalmazni (= )

  Hogy még egy pár bandát mondjak, Bullet for my Valentine (ez emocore), Karate High School (ez nintendocore, és igazából baromira nem ismeri senki, de ha ismernék, biztos tetszene sokaknak, meg azért is említem, mert az elkövetkezendő bejegyzések valamelyikében tuti, hogy lesz róluk szó [= ), A Day to Remember (ez post-hardcore, vagy emocore, ilyesmi), Converge (ez hardcore)

  A legegyszerűbb amúgy talán az lenne, ha last.fm -en rákeresnél az emo, emocore, metalcore, hardcore, screamo tag-ekre, és belehallgatnál ott a dolgokba, aztán myspace.com -on rákeresnél azokra a bandákra, akik tetszenek (=

 18. Miért nem leszek már öngyilkos végre? Ha annyira hirdetitek?

 19. Wazz, nem ezt írtam én is a blogomba? Ja nem :D viszont azt igen hogy ez nem újdonság, csak a média kezeli annak hogy hűű most találtak valami újat. Ezer éve vannak itt is ilyen emberek csak nem nevezték meg őket. Figyeljétek meg, pár éven belül felfogják fedezni a J-Rock és Visual Kei stílusú embereket, akkor meg az lesz az újdonság. Hihetetlen, csak nyitott szemmel kellene közlekedni, habár vannak akik letakarják :P :D

 20. Hehehehe, az Aktívban meg a Fókuszban Visual Kei, na az még lenne valami ((((((((=

  Bár, nem bánnám, ha Maximum the Hormonet vagy Dir en Greyt, vagy hasonlókat játszanának néhanapján a Viván (=

 21. amúgy az a vicc, hogy nekem általános suliban (ami nem most volt) már volt egy haverom, a tipikus, közép-későkilencvenes évek indie emo stílusában leledzett: jólfésültség, vastagkeretes szemüveg, kötött pulcsik, csíkos világos ing, farmer, stb. kb mint az akkoriban a tengerentúlon már emo stílusba rakott weezer vagy a jimmy eat world.
  aztán lehet nem azért volt olyan, amiért, hanem mert ő alapból ilyen volt.
  de ha akkor már ismert lett volna itthon a kifejezés, tuti leemózták volna.

 22. Kapja be az összes olyan ember aki kritizálja az emot!!Nem kell őket lenézni!!!Őket ilyennek kell elfogadni és kész!!!

 23. Egyetértek! Szerintem sem kell őket baszogatni! Ha ők ezt szeretik, én megértem őket! Hagyjátok békén az imo-sokat!

 24. igazad van ,,Hugi”cupp

 25. Szerintem a maximális intolerancia jele ha valaki egy másik valakit a stílusa alapján ítél el. Ami nem baj, én is gyűlölöm az összes mocskos buzit. De. Az imó lányok aranyosak. Kész. Aki ezt nem látja be, az buzi. És én azt nem szeretem.

 26. bocs nekem a ruhákkal még nincs is bajom. nekem az életfelfogás nem tetszik és ezért még nem útálom őket. elfogadom h mit gondolnak de akkor légyszi ők is fogadják el h én mit gondolok. szal szerintem nem azért lettek az emberek akárki is alkotta meg őket (és ezt most nem úgy mondom mint egy református iskolába járó) h azon keseregjenek egész nap h milyen rossz az élet meg h senki nem foglalkozik velük (bocs ha téves az info de én így olvastam néhány oldalon). szar az élet már jónéhány éve de ez van. az apró örömök nem örömök? azoknak miért nem lehet örülni és miért kell a rosszat előtérbe helyezni? ha a jónál maradsz attóol még ott van a rossz is de nem is látszik már olyan szörnyűnek. az meg h nem foglalkozik veled senki… ott vannak a barátaid. ha jól vagyok infolmálva (ami nem biztos és azt hangsúlyozom h nem ki akarlak oktatni abból amit úgyis jobban tudtok csak mint fönnt említettem közlöm a véleményem) ti bandákban vagytok. már kapásból néhány ember aki törödik veletek. otthon ha nem ez a helyzet megoldod azzal h leülsz és elmondod nekik. ha nem megy akkor megint meg kell próbálni. de nem keseregni! attól semmi nem lesz jobb csak rosszabb! na ennyit a véleménynyílvánításról. a médiával a no thanxel meg a tokio hotellel kapcsolatban meg tökéletesen egyetéertek.

 27. Az apró örömökkel, satöbbivel tökre egyetértek, bár szerintem ők sem szoktak folyton keseregni. Legalábbis akiket ismerek, az mind vidám és jókedélyű figura.

  A végefele olyan, mintha nekem mondanád…. csak hogy tisztázzuk, nem tartom magam imónak (:

 28. vidám emók mint a lola? :D bocs csak az a csaj kész! 1ik nap úgy kel föl h ő punk következő nap meg már VIDÁM emó… na mind1 a barátaidról elhiszem h nem lolák :D

 29. hm…. ez érdekes… nah megin irok egy oldalt.
  Hol is kezdjem én a leginkább punkrock ott pontositsak pop punk rock v alternativ (még jó magam se tudom) stilust szeretem mint Green Day bár mindenféle zenét de a legjobban ezt és a rockot már v 8 éves korom óta előző sulimban csak egyedül voltam rock kedvellő az egész suli kibazsott divat discos köcsögök ből ált sebaj mindig is fura voltam de nembaj nos jött pest divatorockosok és jófej rockerek és az emo fogalma hmm…. érdekes a szar az h miből áll? pop punk rock adjunk hozzá egy kis mű nyálat és meg is van sajnos én naygon sokáig védtem emo sokat és kutattam miből áll mert eleinte kicsit magamra ismertem bár én soha nem mondanám magamra h emotional még ha érzelmesebb is vok mint esetleg más de én nem is festem magam és félre értés ne essék nem a régi punk rockot szeretem bár vann sok abból is jó de ugyértve nem azt mint stilust szal nem a tarajos stilus jön be… nah emo stilust sokat védtem minek kell bántani őket még ránem jöttem h sajna a legtöbb álszent kezdjük a legnagyobb emo tényel… Fel akarják vegni erejüket sajna én punk rocko os ként akartam bár elég komoly dolog miatt vki olyat vesztettem el aki nagyon fontosszámomra és jóból is kijutott őszintén az éeltemben nagyon sok akarom mondnai roszból de sebaj rájöttem h gyáva halál lenne és h megigértem h befejezek vmit vkinek az elvesztett személy számára:( … és nem tettem meg de lássuk emo s vagdalokat nézzük azokat a sebeket amik hatszázszor körbe vannak huzogatva kissé az üté ér környékén véletlenül sem az ütőérnél nehogy megdögöljön a szerencsétlen plusz egy hülye kiforditás emo számára aki nem féle a halált mert én sajna nem mivel meg akartam tenni és ők is állitolag akkor miért van az h ha megver egy atny emos egy emost az leül sirni mert megverik közbe meg nem fél elvágni erejét?? akkor itt vmi baj van… sztm még egy kiforditás az emosok emos csajt keresnek és az emosok ált azért sirnak mert szerelmi bajuk van nőjük hagyta ott őket ilyen jogon h teheti meg egy emos nő h kidobja? de hát ő extra érzelmes nem lehet ilyen ghonox meg megcsalja másikkal? szal nemtudom nem akarom őket fikázni de kezdem azt észre venni h divat az egész vans csuka stb lofasz ami vlaóban szép énis szeretem mert a legtöbb PUNK rock stilus melyett ők mostmár kijelenthetem lopnak … más szvaka szerint abból alakult ki jah de mi jó benne mi változott tök hasonlo kettő csak ez értelmetlen divat dolog még a punk rockoba amit én szeretek de már lehet semmi sincs nemtudom de punk rockba is lehet vki érzelmes mégse mondja magára emo és ha vki meg akarja ölni magát akkor az ütő eret kéne elvágni… stb. bár nem biztatok senkit mert gyáva halál sztm… aki tud győzőn meg alról igyis van egy emos angol és egy maygar ismerősöm egyszer oylat mesélt h angol haverja( cserediákok) egyik elment vmi emosokal bulizni vodkába belevágátk erejiket és azt itták … kurva értelmes … van h énis mostanság ha szar a kedvem v depós mikor voltam szerencsére miota zenélek kevesebbszer de régen nagyon a határán voltam és mindig zenével csillapitottam magam napont 5 órát..(mint aspirin) azóta jobb gityó4 ever… kár előbb nem keztem nah meg már nem hagyom h elxarják a kedvem azok akik szokták lényegtelen… JAH AM TUDOM H EGY SZÁL VESZŐT NEM IROK BOCSÁNAT ÉRTE NINCS KEDVEM..:P nah szal ebbe mi az értelem v emo?? érzelmes mert elmegy és ilyeneket csinál esetleg mert ha még jólvan tényleg lenne is a kinézett mögött vmi bár van amelyik ismerősöm rendkivül jófej az egyik közülük a maygar am csak ők ketten emos ismerőseim azért vettem fel h tanulmányozam őket :D de jófejek is bár egyik divat sztm másik jófej csak sztm nem tudja h mi ő igazán az meg értelmetlen h vki vagdalja magát SZTM … fú már nemtudom mit irjak… aki kitudja javitani amiket irtam v miért nem ilyenek az emosok bár sztm a többség pláne magyaroknál divat emos… és az idegesitő az h énrám punk stilusal rám szolnak h mivan emos vagy?
  hát bakker nehogy má minden stilust elsajátitsanak ez akkora faszság…
  De sebaj engem már igazán nemérdekel bántani sosem fogom őket se tettel se szavakkal én csak választ keresek csupán ezekre…

 30. Szeritenem csak az emo csajok,hanem az emokidek is nagyon édesek és én 1-et értek a lap szerkeztőjével azzal kapcsolatban, hogy mért is utáljákaz emokat! CupPp

 31. PloKoon, sokszor leírtad ugyanazt egymás után ha nem tűnt volna fel :) legalábbis ami nekem lejöt a postodból az az, h az összes emos kis bőgőmasina, meg vagdossa magát.. namost ezek nem igazak ebben a formában… csak a hülyék hypeolták az egészet, mert volt néhány baromállat aki télleg azt csinálta.. de nem mindenki.. és ugyanúgy a másik dologgal is…

 32. name (neem) kötelező kitölteni?:D Says:

  sztem ha má a fenti cikk említi a félretájékozottságot nem szabad elfelejteni hogy az összes “emos” is tévhitben él és nem is emosak:D hanem fassetuggyamik… am meg h az emos csajok cukik hááá….ízlések és pofonok (mindenkinek szar az ízlése én meg nagy pofont tudok adni:D) na de sztem is kúrvacukik:D

 33. Ahhoz képest hogy az EMO-k milyen kis magukbafordultak, rettentően magamutogatóak.

 34. Lexííí Says:

  elöször is:
  én nagyon örültem annak, hogy végre egy olyan írást találtam aminek több a valóság alapja, mint amiket a tvben kaffognak-.-”
  végre egy ember ekinek normális gondolkodása van az emorol
  én vtam emo és kb. 1,5 hónapja nem vok az…
  mert elegem lett abból a sok bántásból, beszólásból és egy ideig még elmegy, de amikor már oda kerülsz, hogy “véletlenül” olyan arccal találkozol aki mondjuk a pofádat szétveri mert emo vagy akkor az már tényleg nem jó.
  és különben is az ember változik, nem ragadhat le egy stílusnál és csodák csodája most indusztriált és hardcoret hallgatok.
  nem éppen a lágyabb részröl:D
  uh. minden antinak azt üzenem: Gondolkozz már el azon, hogy mért is vagy anti! Talán mert sok faszságot hallottál innen onnan? Mert igen ha a Fókuszt és az Aktívot nézed akkor amit abban mondanak az biztos úgy is van. Mert azoknak hihetsz:P:P
  Vagy talán azért vagy anti mert más is utálja öket és akkor te is? na itt a hangsúly! ez igy elég SZÁNALMAS-.-“boccs de ez van
  mért nem hagyjátok a másikat szabadon élni? neked ki a fasz mondja meg, hogy mien stílushoz tartozz? sztem senki max anyád…

  csak ennyit akartam
  csók Szabi akárki is vagy;)

 35. szabi te teccel nekem XD :P ez édi volt meg nagyon is igaz :D

 36. megmondom a frankót!emo azé zavar mert full fashion jellegű a dolog am semmi bajom a zenével vagyis de de csak a real imó val pl a screamo szerintem jó pl AFI Vagy destroy the runner esetleg enter shikari kurva jó zenék!jó elfogult vagyok mert inkább hc felé hajlok!a csajok tényleg cukik csak eszük semmi mert a myspacen meg a vans-en kívül másról nem tudnak bezélni és pl koncerten ha mosh van a pasik jobban nyavalyognak mint a csajok:Pez a véleményem az emo stílusról

 37. Rendkívül örülnék neki, ha megpróbálnátok tagoltan, pontokat és nagybetűket használva írni. Ez főleg rátok, imós kislányokra és kisfiúkra értem, ezt már máshol is észrevettem. Depizés helyett olvassatok, bár ez rendkívül általánosító, és néhányatok számára talán sértő.
  Szerintem ez az egész műbalhé. Valakinek érdeke, hogy szegány fiatalokat egymásnak ugrassza, indokolatlan agresszióra ösztökélje. Képtelen vagyok elhinni, hogy a fiatalság (magam is csak 17 éves vagyok) ennyire hülye lenne. Kiváncsi vagyok, hogy hasonló stílusból kifolyó összeütközések előfordulnak-e például olyan híresen (hírhedten) toleráns országokban is, mint pl. Hollandia. Remélem nem, mert ha igen akkor az azt jelenti hogy ma

 38. Szóval magával az emberiséggel van baj.

 39. Whiterose Says:

  Az az igazság hogy akárhonnan nézem, ez emo-vagy imó, nagyon gáz!És nem azért utállom mert új, vagy mert félre vok tájékoztatva(mivel rengeteg blogot, weboldalt és újság cikket nyálaztam már át, + nem kevés alternatív zene történeti tudás van mogöttem-gothic,punk,hc,metal,grufti,dark), hanem mert sztem az emo egy lopott és csinállt “divat”!Ami szerint ma már divatos homoszaxuálisnak lenni és jó szabadidős elfoglaltság a végtagjaid pengével való vagdosása!Hát bazz, gratulállok, ha szted teccik és cuki!ezt érdemes lenne felvenni és az édes anyukádnak megmutatni hogy mi lett a gyerekéből!Szánalmas ami, hogy az emok loptak stílusjegyeket a punk, hc, gothicból(HA MÁR ITT TARTUNK LEGALÁBB TANULD MEG RENDESEN LEÍRNI A GOTHIC SZÓT), és nem elhanyagolandó módon a grufti élet filozófiából, amiről lefogadom még nem is hallottál!Szal, mielött ki akarod oktatni a nagyközönséget és a mélyen tisztelt rocker társadalmi réteget, először nézz utánna az oly nagyra becsült emo-vagy imódnak!szar szakadt pózer tovlvaj banda!Akik azt hangsújozzák hogy velük nem törődik senki, közben ott vana lábukon a 20000-30000 ezer ft-os vans cipő…Hát gyerekek, nem hiszem hogy kemény gyári munkán keresett pénzen vettétek!Na, szóval ezek mennek meg a bárányfelhők! By:Normális ember

 40. Whiterose, hozzászólásod alapján arra következtetek hogy te is gót (igen, GÓT) vagy. Vagyis ki van zárva hogy normális ember légy.:D:D
  A “gothicot”, punkot, hc-t nem nevezném underground zenei irányzatoknak. Amerikában sokezres követőjük van, azt meg, hogy itt Röcsögepusztán senki sem ismeri ezeket, az internet korában ki nem szarja le. Breakcore, emo rap, nerdcore – számomra itt kezdődik a underground.
  Először azt írod, hogy milyen rossz az imó (felsorakoztatva az összes hülye sztereotípiát), aztán meg az ellen kelsz ki hogy lopós pózer banda, mindent a gótoktól vett. Ez utóbbi igaz, de nem kerülsz ellentmondásba önmagaddal?
  A Vans cipőkkel kapcsolatban: ez a probléma majdnem minden zenei stílusban megtalálható, a szkinhed Londsdale imádóktól a diszkós Devergo cigányokig. Emiatt írtam előző hozzászólásomban, hogy valakinek érdeke hogy összeugrassza a fiatalokat. Ez most már nem a stílusok, szubkultúrák harca, hanem a ruhagyártóké. Szép kis összeesküvés-elmélet; én találtam ki!:D
  http://www.darkshop.hu/ – Innen öltözöl? Mert akkor egy szavad sem lehet az buzimókra.:D
  Végére egy link:

 41. Végre vki aki normálisan elmagyarázta az embereknek h mi az emo! teljesen igazad van ! … szerintem…

 42. hybrid! Azért sztem ne mondj ilyet az emo csajokról, mertén is az vagyok és normális gimibejárok! és még ismerek pár olyat akikkel ugyanez a helyzet!lés lehet h van olyan aki sík hülye de az nem csak az emonál van!!!!!!!!!

 43. Whiterose Says:

  képzeld nem a darkshopbol öltözködök,! teljesen mezei boltok kínálata közül válogatok, majd varró gép segítségével faljavítom, ha esetleg nem tetszik!nem volt sztem ellentmondásos, mivel 2szer szidom őket!ez nem ellentmondás!az az lenne ha egyzser dícsérném, majd szidnám a szarházi unatkozó kézvagdosó kis emo/imó geciket! xD xD sajna az az emok baja, h mindent megkapnak!nem, nekem sajna nincs pénzem, hogy a darkshopból öltözzek, fel!de mien érdekes az emoknak persze van!anyuka meg apuka mindig ad 20000-30000 ftot hogy elbasszák vans, cinverse cipőkre, meg Dark side-os pulcsikra, mayo chix nadrágokra!ez a baj a mai tizenévesekkel!és még azt mondák őket senki nem érti, velük senki nem törődik!bárcsak nekem is ennyire nyomatnák a pénzt!akkor nem kéne egy gyárban melóznom folyamatos 3 műszakban!

 44. én is angol-amerikai turiból öltözködöm. nagyritkán deszkásboltból, ha valami olyan kell, ami secondhandben nincs.
  de pl nagyon zsivány csukákat lehet találni időnként olyan helyeken is, mint a deichmann. most is vettem ott egy tornacsuka-sneaker hibridet, tetszik, kényelmes, és nem volt sokba.

  megjegyzem én is jómunkásember vagyok. :]

 45. nem arról van szó, hogy honnan öltözködöm!néha, nagy ritkán nekem is van pénzem egy egy drágább darabra(amikor mondjuk mozgóbért is kapok)!de álltalában a magam kreatívitásának köszönhatem a különleges ruhatáramat(pl:ruhafestés,varrás,szegecselés,stb)de én arról beszélek, hogy a panaszkodás, közben megkapnak indent,amit nem is akarnak azt is!és ez a bajuk!ezért esnek mű depreszíóba és kezdik el vagdosni magukat!csak azért néznek ki úgy ahogy(lányos fiúk,fius lányok), hogy megbotránykoztassák a szüleiket!gyenge és nyomorult modja a lázadásnak! xD igen én normáinak tarom magam,mert eljutottam arra a szintre, hogy nem a divat után megyek%nek “kajállok” meg minden hülyeséget,amit elém raknak!ezért nem vok emo!tökéletesen megegyezik az eletszemléletem a ghothicéval!(a gyengébbek kedvéért:a gothic lényege -röviden-a fejlebb valóba vetett hit,miszerint van aki,ami hejettünk irányít.misztikum az élet!az élet nagy kérdéseinek kutatása, megválaszolása-ki vagyok,honnan jöttem,hova tartok.a halál megválaszolása-van-e lelki halál,vagy csak testi?,utánna mi van?,és vissza jöhatünk-e utánna?!ilyen és ehhez hasonló kérdések, elméletek fonják körbe a gothic élet szemléletet!szal maga az élet és halál párhuzamát jelenti!számomra a goth maga az élet(és halál)!relaxálást,nyugalmat biztost!elszigeteli a gondolkodésmódját a külvilágétól!teremtett saját szubkultúrát, öltözködést(anti divatot:ami azt hirdeti, hogy a divat már nem divatos!!),zenét!szal értellmes nem úgy mint az emo, ami másolt alter(!) elemek, divat, mésolt zene, és szánalmas módon a szuicid hajlamai és a homoszexuális irányzata miatt lett oly felkapott!nyomorult kis unatkozó tinédzserekből áll, akik már nem tudják, hogy jó dolgukba mit csinálljanak!a szülőket már nem borzasztja el a metal(Guns’n’roses,Bon Jovi),a Grunge, és sajnos már oda jutottunk, hogy a drogozás sem!viszont a szuicid hajlam(ami persze az esetek többségében csak elméletben történt meg xD ) és a homoszexualitás már eléggé felborzolja a mélyen tisztellt szülői társaságot! ennyi az emo és nem több! xDDD …méghogy cuki!szánalomra se méltó! xDDDDD

 46. Whitehorse, ne akassz már ki. Eddig nem szerettem volna a flémbe beleszólni, de basszus.

  #1: másolt alter? Emotive Hardcore. Innen ered. Úgy 25 éve. És a hardcore az baromira nem alter. És igen, már 25 éve is voltak félrenyalt hajú arcok, max nem nálunk.

  #2: szülők elborzasztása? Baszod, te beszélsz, aki gót vagy? Nézd meg a Gyárba (pesti szórakozóhely, biztos ismered) járó arcokat, vagy az ld50.hu közönségét. Már mi más lenne a 14éves hűdeművészvagyok gótok célja a csipke ruhával, satöbbivel, ha nem az, hogy lázadjon, és elborzassza a szüleit?

  #3: szuicid hajlamok? Gót vagy, baszod, te nem vágod magad?! d:

  #4: homoszexualitás? Mintha a gótság lényege nem az antidivat és a deviancia lenne. Homokosnak lenni deviáns. Meg amúgyis, a sok meg nem értett művészlélek (igen, most is a gótokról beszélek) között nehommá ne legyen egy rakat meleg. A gótság valahol a másik elfogadásáról is szól ám…

  #5: megbotránkoztatás? Nézd meg a Wave Gothic Treffenes képeket.
  http://www.wave-gotik-treffen.de/

  #6: Most nem azért, de te szólsz be bárkinek, amikor arról töprengsz naphosszat, hogy van e halál utáni élet, meg hasonlók? Úgysem fogod megtudni amíg meg nem halsz, fordíthatnád valami értelmesebbre is az energiáidat.

  #7: Az emberek elviselik a gótok fasságait, nem szólnak be a csipkékre, arra, hogy a fiúk is kifestik magukat feketére (jahogy ezt nem csak az emók csinálják, vupsz (; ) stb, lehetne benned annyi, hogy te meg nem szólsz be másnak ezekután hasonlóan feszínes dolgok miatt.

  #8: mi a gót zene? Egy halom, teljesen kifestett, feketébe öltözött arc dalolászik a halálról. mi a gót ruha? Fekete, csipke, koporsók, pentagrammok, fekete, kurvadrága cuccok, fekete. mi a gót alapbeállítottság? Jaj, engem nem ért meg senki, jaj, a halálról ábrándozok, hogy az milyen, jaj, vágom magam, mert húú de szép és finom a vérem, jaj, írok gyorsan egy verset a véremmel arról, hogy mekkora fájdalmaim vannak és nem ért meg senki, jaj.

  #9: TE SEM VAGY MÁS, tündérbogár [;

  Mielött azt mondanád, hogy nem tudok semmit a gótokról: de, tudok.
  Interrogator kollega nyílt gótellenes, és én mindig ki szoktam állni a gótok mellett, hogy nem is olyan vészes, és akkor jön egy ilyen pöcs (te), aki semmivel sem mutat több nyíltságot és érdeklődést az egyéb szubkultúrák felé, mint az út széli kőműves, én meg úgy vagyok vele, hogy “bazdmeg, ezt védtem?! nemár…”, és ilyenkor teljesen igazat adok Interrogator kollegának.

  Lényeg a lényeg, be lehet szólni szinte mindenkinek az emóknak, mert miért ne, de a gótok pont az az egy szubkultúra, akinek semmi, de semmi alapja nincs másokat fikázni se öltözködésileg, se zeneileg, se életileg, se sehogy.

  Jó lenne, ha lejönnél néha arról a kibaszott magas lóról, és te sem lennél ugyanolyan előítéletes, mint az emberek legtöbbje. Tudod, az előítélet MAINSTREAM dolog, te meg azt mondod, hogy FUCK THE MAINSTREAM. Hadd ne mondjak olyat, hogy igazán nem érzed át a gótság lényegét, és te is csak divatgót vagy, aki az ilyen felszínes dolgokat, mint a ruha, ezoterikus cuccok, stb átvette, de mélyen nem tudja átérezni, és odáig sem jut el, hogy ne legyen előítéletes. (;

 47. hülyék vagytok.háhá én is.mert nem vagyunk emok és jo mert nem vok xar xurva xilofonnnnnnnnnnnn fdpwsángle-gn-vansv

 48. Whiterose Says:

  Leszarom!!!!AKORIS UTÁLLOM A KIBASZOTT KIS GECI SZARHÁZI TOLVAJ BUZI EMOKAT!!!!VÁGJÁK MÁR FEL AZ EREIKET!AZZAL TENNÉNEK NEKEM (meg még rengeteg embernek a világon) KIBASZOTT NAGY SZIVESSÉGET!!!de te is megdögölhetnél Szabolcska, a homoszexulális emokáiddal együt!ha azt hiszed én is vagdosom magam mint a szarházi emóid, akkor télleg nem tudsz semmit a gothicól!én romantikus-goth stílusban vok!és abszolút nem a szüleimet akasztom ki ezzel, mivel már régóta nem lakok velük!szart se tudsz az én szubkultúrámról!akik vagdossák magukat és folyamatosan sír a szájuk, hogy anyu, meg apu, meg a világ nem szeretik őket azok, a szájba baszott emóid!és csak azért nyafognak, mert ilyen külsővel, nem kapnak se pinát, se faszt!és még a zsebpénzüket is csökkentették!szánalmas, veled együtt!és ne mondja senki, hogy nem bántottak minket!mert nagyon sok stílusból másoltak!és akiktől loptak, azokat ugyanúgy emonak nézik!nem baj, hamarosan országjáó EMOVERŐ turnéra indulunk a párommal és a haverockal!hulljon a férgese!
  Jobb lenne, ha rendesen utánna néznél a Gothic lényegének, mert az amit te írtál, semmi!ki nem szarja le az integ-faszfej kollégádat?egyedül nem tudsz nézegelődni, okosodni a neten?képzeld, nekem nem kell net hogy Gothic legyek!viszont a szarházi emoid a neten jöttek létre!az a bajuk, hogy mindent készen kapnak!bár én is már 9 éves koromba netezhettem volna!de nem, saját keresetből, lett laptop, nettel…Szal pofa be!szaros kis 9-12 éves gecik, akik unatkoznak!minden zenei és más stílusból viccet csinállnak!igen loptak!és amiket már fent felsoroltam, azokból(és igen alternatív zenékről beszéllek te buzi)!

 49. Whiterose Says:

  ja és u.i.:képzeld, nem feltétlenül nézek ki úgy minden nap, mint egy goth!mert én már régen rájöttem ,ogy nem a külső teszi!nekem ugyanúgy ott van a kedvencek közt a Guns’N’Roses, a 69eyes mellett!vagy mondjuk a Fuck off system és a Pál utcai fiúk! nem hordok kiló csipkét, kiló sminket, mert a gothic nem erről szól!én önmagam vok, mert ugyaúgy felveszem a farmert, mint a fekete szooknyát, és a fűzőt, mint a farmer dzsekit!sokféle zenét hallgatok, nem csak gothot!punk,hc, r’n’r,alter(pl:P.U.F), heavy-metal!nekem ne papolj a divat gothságról, mert már elég régóta vok gothic rocker!de az összes kis geci emos 2 év múlva legkésöbb emlékezni sem fog erre a szarra!a gothic már kb 20 éve van,volt és lesz!

 50. Érdekes dolog ez, mert az ember előszőr megsajnálja, és próbálna rajta segíteni.. ..akkor azt tapasztalja, hogy ragaszkodik hozzá hogy neki rossz legyen. Semmit sem szeret ami jó! Tökre megrémül az ember, azt hiszi szegényt biztos komoly bántalmak érték.. ..és rájön, nem, ez sem! Akkor már az ember hagyja a jó francba a dolgot, mert már ki nem igazodik rajta, és akkor, akkor azt tapasztalja, hogy nem is direkt, emrt az illető maga is érzi, hogy baj van! Az ember megint megpróbálna segíteni, emgint ragaszkodik hozzá….. ….na kiről beszélek? BIztos már kitaláltátok, egy Emo ról! És engem még az ág is húz… ..ténylegesen nézek szembe tényleges problémákkal, és én próbálok segíteni.. ..ez kész van nagyon.

 51. Tényleg, és mi lesz, ha az életben valóban egy komoly megpróbáltatás elé kerül majd??!!

  Hát tökre nem cuki, miután már halott!

 52. whiterose: gratulálok, a civilizáció csúcsát jelented. de komolyan. te hol voltál akkor, amikor az általam csak populárdarknak nevezett dolog felütötte a fejét? tudod, amikor mindenki elkezdett feketébe járni, meg rasmust, himet és társait hallgatni. persze a nagyonelit gótok magas lóról nézték ezeket a kis pöcsöket, mert ah, mit tudnak ők a valódi szenvedésről. nem kapnak anyucitól pénzt a fekete tüllszoknyára, 13 évesen a fekete selyem-csipke nagyestélyire, a martensre/shellysre/tetszőlegesacélbetétesre. és emiatt qrvára szomorúak. és hogy miért bukott meg ez a szubkult? nem azért mert jöttek az emók és fotel.
  a fiatalokat inkább vonzzák az olyan szubkultok, amiknek van egy erős utcai, bandázós jellege. a mai scene/core szubkult azért tud annyira erős lenni a fiatalok közt, mert csipkeszoknya-acélbetétes kombóban qrvanehéz bringával a félcsőben.
  igen, rájöhettél, hogy az utcai stílus alatt ezt értem. amikhez kötődnek társasági tevékenységek.
  hiszen mi is előzte meg a populárdarkot? csak nem a nu-metal? és az csak nem pont egy utcai stílus volt, az extrém aszfaltsportok gyakorlóinak szubkultúrája? én ezen nőttem fel. pedig se deszkám, se bringám, se korim. mégis magaménak éreztem.
  és hol vásárolnak a scene/core szubkult tagjai most? csak nem deszkásboltokban? hány meg hány emoid lánykán látok lila-fekete etnies/emerica csukát (bocs, ez egy gyenge pontom, szeretem egy szép vékony lábon ezt a dizájnt. ezvan.)

  ja és ez a nagy ellenesség nem más, mint bullshit. a szaftosabb fajtájából.
  nézz meg egy videót olyan szar fesztiválokon készültekből, mint a vans warped tour (ami 1995 óta létezik, hoppá?), vagy a taste of chaos (ami ugyan “csak” 2004 óta létezik, de az egyik warped tour alapító új projektje), vagy egy cornerstone fesztiválról… és sorolhatnám. idén a ToC például ezeket vonultatja fel:
  * Avenged Sevenfold
  * Atreyu
  * Bullet For My Valentine
  * blessthefall
  * Idiot Pilot
  * MUCC
  * D’espairsRay
  * The Underneath

  sokszínű mi? van itt metalcore, hardcore, emo, post-hardcore, elektronikus kergeség, sőt még j-rock is.

  megjegyzem ezért szar a hazai koncertszervezés, mert mindenki annyira el van foglalva a saját elitségével, hogy amit már túl gáznak tart (hiába tejelne rendesen) azt nem hajlandó elhívni. akit meg elhív, az jóesetben populárisabb underground előadó, esetleg örülhetnek a nullszaldónak. rosszabb esetben veszteséges a koncert.

  ufff.

  ja és 1) én dolgozom, 2) a középsulis gyökereim új hajtásait látom a mai scene/core zenékben, 3) 25 vagyok és ismertem a “másodvonalas emo” előadók némelyikét, csak nem tudtam, hogy ez a műfaj neve.

 53. amúgy tényleg viccesek vagytok. szakállaztok, miközben tessék ott van a senses fail myspace oldala, ahol az alábbi stílusokba sorolják magukat: screamo / punk / emo. vagy ezt úgy kell érteni, hogy akinek ilyen feje van a bandában, az az egyik, akinek olyan az a másik, vagy mi? :D
  de mondhatnám a silverstein-t is, akik emo / hardcore / screamo kategóriába sorolják magukat, szintén szakállas fejjel. kikre keressek még rá? ott van a boys like girls, ők a rock / emo / alternative kategóriában leledzenek. igaz szakáll nélkül :D
  ők így szemezgetve az ún. harmadhullámosakból.

  visszatekintés kell, mondjuk koncertfelvételekkel a ’90-es évek közepéről, vagy a ’80-as évek végéről, a másod- illetve elsőhullámos korszakból? vagy nyugi lesz és mindenki elmegy végezni a dolgát? -.-‘

 54. jaj, a szakállazás másik blogban volt, ahol szintén hasonló bullshit ment. :D
  na mindegy.
  szóval tök vicces, hogy ezekben a fentebb említett magukat emo címkével illető bandák nem 12-16 éves tagokból állnak. hanem már megszőrösödött fejű ipsékből.
  ez alól max a boys like girls a kivétel.

  akkor most mi van?? van az emo zene, mint olyan, amit nem ritkán nem a célkorosztály zenél össze. és van a célkorosztály akik hallgatják. és úgy néznek ki, ahogy.
  vajon a zenészek kiknek akarnak szólni? a saját kortársaiknak, akik esetenként ugyanúgy túltették magukat a serdülés problémáin, vagy azoknak, akik még csak előtte állnak?

  szerintem az utóbbi.

 55. ó és a németalföldi tehenészlányok nevében dzsihádot hirdetek a ska képviselői ellen, mert volt pofájuk ellopni a pöttyös blúzt, pedig életükben nem fejtek meg egyetlen tehenet se.

  a punkokat meg kényszersorozzuk, ha annyira bejön nekik a szimatszatyor, a bakancs, meg a málha. a hajukat nem tarthatják meg.
  a goásokat meg indiai kolostorokba zárjuk, aszkéta körülmények közé. nesze nektek indiamánia.
  a neofolk rajongóit pedig középkori várakban tartjuk, valakikkel fenn kell tartani a korhűség látszatát a turisták számára. természetesen nem a nemesi rangokra gondoltunk. arra születni kellett. szolgák, takarítók, árnyékszékpucolók előre!
  a blackmetal rajongóit kibasszuk egy szál szögekkel kivert bőrbugyiban a skandináv-hegység tetejére. nesztek nordikus fíling. trú mi vaze?
  az industrial fejeket bedobjuk bányamunkásnak. mert az nagyon industrial!

  vagy lehet, hogy ki kellene kapcsolni a “Trueism Lock” billentyűt nem csak a klaviatúrán, de a fejekben is?

  nuff said.

 56. Jólvan akkor gyerekek!az emokat meg egyesével lemészároljuk, vagy hónapokig kínozzuk, ha annyira szeretnek szenvedni!
  Na most őszinte leszek fiukák!az a baj, hogy tele van a világ az ilyen szarházi gecikkel!Emósok: saját stílusukat egy életérzésnak mondják, az átlagnál érzelmesebbek, és nem érti meg őket senki, mű depresszió, 12-15 évig terjedő időszakban, biszexualitás, ugye érdekes hogy ma már divat buzinak lenni! Maga az EMO szó az angol emotinally szó rövidített változata ami érzelmest jelent! Dejó basszameg! Ezen felül a megjelenés emberek között sem utolsó dolog, amikor egy 13 éves élttapasztalattal teli egyed jön veled szemben csámpásan (ez is divat hogy a két lábfej nem párhuzamosan van állóhelyzetben hanem 30-40 fokos szöget zár be) félrefésült haját egy cuki műanyag hajpánt fogja körbe és emellett olyan ruhákban mászkálnak amit öreganyám is már nagyon ritkán vesz fel! Gondolom mindenki vágja a pöttyös otthonkát meg az ujjatlan kötött rombuszos pulóvert. Jelvények meg piercingek, no komment. Ja igen a 30 ezer forintos Vans cipő alap (de ugye velük nem törődik senki, akkor nemhiszem hogy lenne pénzük erre),ami ugye a skatepunk “stílusból” nyúlt darab, bár nemtudom hogy minek kell nekünk magyaroknak minden szart majmolni az amcsi MTV-ről, dehát nagy az isten állatkertje!

  De mindenki aki tiltakozott annak valahogy előkerítettem valamilyen fotóját és gyerekek szánalmas, a felülről fényképezés, a photoshop és a többi EGYEDI dolog, a vampirefreaks, a hot dog, a myspace, lassan az LD50 is csöpög a gusztustalan képeitektől és videóitoktól! A youtube -ról nem is beszélve!

  Személyes kedvenc amit valami weboldalon láttam “only cool guys kissing” nah itt van az a pont hogy elmentek ti a jó kurva anyátokba, lassan ciki lesz heteronak lenni vagy mi? Majd frissítek valamikor addig is sokat segítenétek nekünk azzal hogy öngyilkosok lesztek mind!

  Marketingpunk
  A külsőségeiben és életérzésében egyaránt a tiniket megcélzó „marketingpunk” jellegzetes külső ismertetőjegyei között szerepel az arcba fésült fekete haj, erősen festett arc, fekete szemkontúr, szűk ruházat, csípőnadrág, tornacipő, piercingek, fémes övek, kapucnis felsők, kitűzők, láncok vagy halálfejes motívumok – miközben a kifestett, anorexiagyanús fiúk és lányok a megtévesztésig egyformán néznek ki, és szívesen fel is vállalják a nemcserét. Egy emós fórumon feltett kérdésre, miszerint kik tetszenek jobban, az emós görlök vagy bojok (EmoKID), a válaszadó tinik többsége így válaszol: „ez is, az is, biszex vagyok!”
  Egy másik fórum tizenéves lánykája az alábbiakat tette közzé: „tök zárkózott vagyok, ki nem mozdulnék itthonról, egész nap csak zenét halizok meg gépezek, a karomat vagdosom (már egyre jobb formákat tudok belevágni)”. A Depeche Mode, a Nirvana vagy a Guns N’ Roses után a mai szülőknek a lázadás terén már nem sok újat lehet felmutatni, egyesek szerint a homoszexualitás és az öngyilkosság imitálása talán képes lehet a felnőttek ingerküszöbét átvinni, figyelmüket felkelteni. Mondhatni, íme a gyerekek méltó reakciója a kizárólag magukkal elfoglalt felnőttek agresszív világára, amit a média jó érzékkel kiaknáz.
  „A popipar rendkívül profizálódott, jelen esetben sincs másról szó, mint az egyre fiatalabb korosztályt megcélzó trendgépezetről, amely felkarolt egy zenei szubkultúrát Amerikában – mondja Király Györgyi kulturális menedzser. – Ezúttal a célcsoport a nem elhanyagolható piaci szegmenst jelentő tini korosztály, akin keresztül jól pumpolhatók a szülők. A kamaszkori életérzés fájdalmaira építő, harsány külsőségekkel operáló stílusirányzat szükségszerűen hamar el fog múlni, miután kiöregednek belőle mind az előadók, mind közönségük, az új generációk meg szükségszerűen mást keresnek majd.”
  Ma az is ciki, ha valaki 17 éves korára még nem nőtt ki az emóból, ami mellesleg a leglesajnáltabb irányzat a fiatalok körében, sőt: a lehúzására magyar antiemo szövetség is alakult. Az emónak szerteágazó a hatása, terjedésének, a külsőségek burjánzásának az internet a táptalaja, s bár elég idegborzolók egyes honlapok, azért semmi jel nincs arra, hogy tömeges öngyilkosság lenne kitörőben. A szakember szerint a felháborodás helyett sokkal inkább azon kellene elgondolkodni, hogy miért tud ma harsány divattá válni az önsajnálattal teli nyafogókultúra. A jelenség a maga módján vészjelzőként kellene hogy tudassa a túlontúl elfoglalt felnőtteknek, hogy semmilyen kapcsolatuk nincs a gyermekeikkel, akik teljesen magukra hagyva élnek az interneten.
  „Rózsadombi” nyafogás?
  Gábor Kálmán ifjúságkutató szerint a kilencvenes években hazánkban is felgyorsult a fiatalok korai önállósodása, legalábbis a pénzköltés és szabadidőtöltés tekintetében. A szülőkkel egy lakáson osztozó, de önálló életvitel ma tizenkét-tizenhárom éves korban elkezdődik, és elhúzódik a harmincas évekre. A korai önállósodás része az is, hogy az iskolai és a szülői tekintély meggyengülésével párhuzamosan fölerősödik a média befolyása a fiatalok értékválasztására. A felkészületlen életkorban rájuk zúduló fogyasztói kultúra szinte maga alá temeti és kihasználja őket.
  Az emós életérzés minden bizonnyal az elit, de legalábbis a középosztálybeli gyerekek „nyafogása”. Tóth S. Katalin, egy szakiskola magyartanára például így válaszolt érdeklődésünkre: „Emo? Mármint nálunk, a szakiskolában? Á, ez nekik igen távoli! Ők többnyire olyan hátrányos helyzetű, a lét peremén küzdő gyerekek, akik nem jutnak el ilyen magaslatokig. Nekik nincs is naponta internetezési lehetőségük. Mondhatni soha. Az első két év nálunk arra megy el, hogy a tanulók elérjék a nyolcadikosoktól elvárható készségszintet, és egyáltalán kialakuljon némi önbizalmuk. Ha egy gyerek itt nem megy haza napokig, otthon a kutyát nem érdekli, hol volt, mit evett, jár-e iskolába. A fiatalok olyan komoly anyagi és családi gondokkal küzdenek, hogy egy Converse vagy Vans cipő náluk szóba sem jöhetne. Konszolidálódni akarnak: plázanő és kigyúrt őrző-védő – nekik ez jelenti az elérendő ideált.”
  nah, szal emnnyi az egész!na meg itt az a párbeszéd amit, egy maga álltal emonak mondott csajjal folytattunk!:
  Párom:2007. december 22. 00:11
  MILYEN AZAZ ÉLETÉRZÉS AMI NÁLAD VAN MIT TAKAR?

  DE MI AZ EMO ÉRZÉS?????????????????????????????????????????????????????????????????

  ÉN:2007. december 22. 00:13
  unalom és feltűnési viszketegség! xDDD bocs!

  Anita(emoka):2007. december 22. 00:13
  nem akarom elmagyarázni… érzékeny… na…

  Párom:2007. december 22. 00:14
  ANITA NA MOND

  ÉN:2007. december 22. 00:16
  nem akarod??azért sztem, mert te sem érted!csak divat!ÉN B.MIKOR ELMAGYARÁZOM A GOTHOC ÉLETÉRZÉSEMET!

  Anita(emoka):2007. december 22. 00:18
  hát de most mit mondjak róla??? érzelmes…emotional szóbol ered…

  Párom:2007. december 22. 00:19
  ANITA NM TOK MJD ALUNNI LÉGYSZI?

  Én:2007. december 22. 00:20
  azt minden tini magazinban olvasni…:SSSSSSS
  olyat mondj amit még nem tudunk!mi a lényege?miért tiltakoztok, vagy mit akartok elérni vele?ilyesmiket!egy életfilózófia ilyenekről szóL!

  Párom:2007. december 22. 00:21
  TE cica akkor már vivaldi is emo volt anno?

  ÉN:2007. december 22. 00:21
  meg ilyen alapon britni is emo volt!aki érez vmit az emo?

  ÉN:2007. december 22. 00:22
  én is emo vok mert szeretem Atit és kimutatom neki???ez értelmetlen?és ehhez miért kell hogy a hajam a szembe lógjon?

  Anita(emoka):2007. december 22. 00:23
  deh… szal ezzel akarjuk felhívni a figyelmet arra, h jobban figyeljenek ránk oda…

  Párom:2007. december 22. 00:23
  na szoval mi az emo????????????????? még1szer?????????????????????????????????????

  ÉN:2007. december 22. 00:24
  önsajnáltatás…aham!De látom te sem tod elmagyarázni mi a lényege, mert nincs is neki!

  Anita(emoka):2007. december 22. 00:24
  nem úgy érzelmes…úgy értve h ha vmi olyat mondanak neki az neki naon nem esik jól…könnyen elsírja magát…pl..

  Párom:2007. december 22. 00:25
  te anno a hippik is ilenek miatt voltak ako azok emok vagy hippik voltak?

  ÉN:2007. december 22. 00:25
  cry babi!ez nevetséges!Ez lenne a lényege???? lol!

  ÉN:2007. december 22. 00:25
  a rock az érzelmekről szól!akkor az nem is rock hanem emo?nem hinném!

  Párom:2007. december 22. 00:25
  aha oval anyuka kendvence?

  Párom:2007. december 22. 00:28
  na tudd meg ez az emo már ako volt80 után ami rég elmult

  Anita(emoka):2007. december 22. 00:28
  -.-

  Anita(emoka):2007. december 22. 00:30
  nya én is meek…becélek még picit cerelmemmel(<333) utána meek aludni… cijasztok..jóéjt!puxXx

  Én:2007. december 22. 00:31
  naja!akkor még létezett vmi emo zene, norm lényeggel,de azóta ez eltűnt és átalakult vami gaygi szedett vetett divattá!nincs emo zene!csak emo ruhák!az emo a punk,rock,goth, és a grufti keveréke!amről,felteszem még nem is hallottál!

  ÉN:2007. december 22. 00:32
  én is lepattanék a helyedben,mert nem tudod kimagyarázni,mert te sem érted!
  tessék!itt van egy ékes példa arra, hogy mennyire idióták az emok!aztán nekem nem kell a habduma!

 57. EMO Kids/Girlz/Tards!!

  Természetesen minden stílusnak megvannak a maga külsőségei, kvázi védjegyei, melyeket az emberek azért találnak ki, hogy az azonos szubkultúr körbe tartozó egyének kilométerekről felismerjék egymást, valamint ezekkel az eszközökkel már messziről elriaszthatsz vagy magadhoz vonhatsz másokat. Témánk fényében inkább az elriasztás áll fenn, de ne legyünk bunkó ősparasztok, vizsgáljuk meg közelebbről a dolgot.

  Fogalmam sincs (még nekem is olvasnom kell), milyen gyógyszerek vagy egyéb hallucinogének hatása alatt találta ki valaki, hogy az kurva kemény, ha az ember két szem helyett csak egyet használ, de manapság már az Emo Scene rád sem néz, ha nem takarod el az egyiket az ébenfeketére festett, megtépázott hajaddal. A részletes leírásról viszont kicsit később, a lényeg most az, hogy feltárjuk, miért vagyunk olyan sokan, akik kifejezetten utáljuk, ha valaki az érvagdosást, sarokban gubbasztást, a mániákus depressziót, az élet és a világ problémái felett érzet kínszenvedést már 12 évesen tyűűdemenőnek találja. Amennyiben csőemók is olvassák a blogomat, még itt a legelején mondanék valamit. Nem Menő Ha Pasi Létedre Csajnak Öltözöl Baszki!

  Vegyük sorra a VTS (Vizual Terror Squad a.k.a. privi.hu) csodálatos Emo állományát. (Ha figyelmesebben olvastok privi.hu-t és a röhögés okozta könnyeken keresztül figyelmesen, olvassátok a bemutatkozásokat, felfigyelhettek rá, hogy az ott lévők 90%a vagy kijelenti, hogy Emo, vagy kijelenti, hogy nem az de szereti/nem szereti őket. Valószínűleg csak mi vagyunk elfoglalva úgy az egyetemmel/melóval/Online Multiplayer játékokkal hogy nem vettük észre, mennyire triviális lett a tinédzserek körében elhatárolódni vagy beolvadni az Emo Scene igényes köreibe.) Lényeg a lényeg, olvassunk, okuljunk, mert ami most jön az vérbeli Emo nem holmi divatmajomkodás. Előadják a Pindur Pandúrok meg a csipet csapat lelkes Emo Fan tagjai.

  emokid15
  xemohejcegnox
  toxic_candy_emo
  emo_klub
  nyka_emo
  emoo
  dead_emo_love
  pixxxxiemoxxx
  xxemod00kie
  Elolvastuk? Mindet? Helyes. Sírunk? Nagyon helyes. Elemezzünk hát, mert mit érne mindez anélkül. Mikre jöttünk rá, miközben olvasgattunk:

  -Minden REAL Emo utálja a divatokat. Ezt különösen fontos megjegyezni a bemutatkozás elején, hiszen ha nem határolódsz el a Divatoktól a te Eredetiséged is kétségbe vonható. Amennyiben a közeljövőben valamelyikőtök Emo akar lenni, az azon nyomban határolódjon el azoktól, akik csak azért néznek ki úgy, mert szerintük ez kemény. Hála istennek ilyen emberrel a linkek között nem találkoztunk, tovább is léphetünk a következő megállapításra.

  -Az Emokat NEM szeretik! Nem, bármit is gondolj, az Emo kidet/girlt NEM szerethetik, ezért Emo. Kurvanehéz úgy Emonak lenni, hogy csípnek a többiek, de nem innen jöttünk rá erre. Onnan tudjuk, hogy az Emokat nem csípik, hogy mindegyik legalább egyszer leírja, hogy „Ha nem tetszik a stílusom Kabbe/rohagymeg/anyádkurva/nyajjásót geci!! Ez a védekező mechanizmust, azért valljuk be, érthető. Ők mások, őket kevesen értik meg, és biztosan sokan támadják őket, csak azért mert kicsit érzelmesebbek, alap hogy gond nélkül anyáznak, mielőtt levegőt vehetnél. Helló, ez itt a blogom. Pesten vagyok egyetemista… Nem teccik?? Leszarom!!

  -A következő tétel, melyet felállíthatunk, hogy mint megsebzett anyatigris a kölykeit, úgy védik ők is eredetiségüket minden nemű kritikától. Az, hogy nem tetszik neked a haja vagy a 4 és fél méter vastag fekete kontúr a szeme körül az a Te hibád, nem az Övé. Te nem érted, Te nem érzed, Te vagy az érzéketlen tajparaszt, aki nem meri felvállalni magát, vagy fiú létére még nem fogott a sajátján kívül mást faszt, de ezért Te vagy a hibás, nem ő.

  -Jah, a plázacicákat is utálni kell, mert ők felszínesek, nem deeply emotionallok. (Agree)

  Vegyünk nagy levegőt, szellőztessük ki kicsit a fejünket, szívjunk el egy cigit, mert most jön a Hall Of Fame Quotes, vagyis a legjobb idézetek,melyekkel a fenti szövegeket alátámasztjuk és reagálunk. (Úgysem olvastátok el az összes oldalt, mert ilyenek vagytok ti, mai egyetemisták.)

  Emokid „Mi is az Emo” esszéjéből jön: Szokatlan öltözködésük és hajviseletük felhívja a figyelmet arra, hogy vannak ilyen fajta lázadók is. Az emberek nemtörődömsége ellen lázadnak tulajdonképpen, egyfajta segélykiáltás, hogy velük is kell foglalkozni.
  -A feltünési viszketegség Nem segélykiáltás! A segélykiáltás az öngyilkossági kísérlet! Ha azt akarod, hogy foglalkozzanak veled, ne csak a szerelmi bánatról meg arról beszélj, hogy ki milyen sormintát próbált villanyborotvával az alkarjába vágni. A szokatlan öltözködésről meg annyit, hogy minden 10. ember öltözködik manapság normálisan, a tied egyáltalán nem különc. Hozzá kell tennem, ettől függetlenül a srác elég okosan leírja, hogy öngyizni faszság,valamint azt is, ha zenében hall ilyet az ember kapcsolja ki mert nem kúl. Hogy Haggy Beart idézzem a Starsky és Hutch című filmből, „Emelkedik nálam a kamatlábad. Lassan eléred a nullát.” Keep it Real Emo!

  Emohejcegno a következőket írja rövid, tömör bemutatkozás képpen: Ember gyűlölő buzze pitsa…érthető? Örök loser!
  -Meg akarlak ismerni. Komolyan.
  Nem akarlak megismerni…..Remélem tese!
  -Nah, ezt buktam:/
  Amelyik hülye picsa úgy gondolja hogy egy divat köcsög vagyok…
  mert feketére festem a hajam…. meg hogy én a szám elé rakom a kezem ….
  -Védjük az eredetiségünket! Amúgy nehéz lenne a legjobbakat kiszedni emohejcegno oldaláról. Az egész oldal tökéletesen egybe van rakva. Ha másét nem, az övét legalább olvassátok el.

  Toxic_candy_emo: Szeretek élni és jáccani….persze!!! xD˙(nem úgy, mint eggyes emok akik az ereiket vágdossák azé h utána valamivel jobb legyen pedig nagyon is jól tudják h ezzel semmi sem lesz jobb(nah jóó 1× én is felvágtam de akkor elájjultam és azt mondtam h jó akkor most többet soha……..*
  -Gratulálok bazdmeg. Remélem apád kiverte belőled egy életre az ilyen dolgokat.

  Emo club oldalról: a maiemok(divatemok kis 13 éves senkik) rendszerint megjátszák
  -Jah, köcsög 13 éves kis senkik. Nem csoda, hogy utálja őket minden 14 meg 15 éves érett Real Emo.

  Összegezve

  Vigyázzatok, és ahol tudtok kérlek segítsetek. Nem elég az, hogy egy általános divattá nőtte ki magát az egész kultúrkör, 14 meg 15 éves kisgyerekek vitatkoznak, káromkodnak interneten és jelentik ki, hogy mi a különbség csicskadroid divat és überkúl EmoKid között. Azzal, hogy megírtam ezt a bejegyzést és ezáltal utánajártam a dolgoknak már most realebb Emo vagyok mint 90%uk. És a vicces az, hogy fogalmuk sincs arról, hogy nem kifejezetten a stílussal van bajom. 30-40 éves emberek fessék a szemüket, öltözzenek lánynak, legyenek depressziósak négy válás meg két agyérgörcs után. 14 meg 15 évesen az ember ne legyen túl 24 öngyilkossági kísérleten, ne nézzen ki úgy, mint egy idüllt alkoholista drogfüggő, ne húzódjon el a többiektől, csak azért mert ők nem zakkantak meg valami miatt. Ez az egész annyira színpadias, annyira röhejes, és elképesztően irritáló! És mi vagyunk kiröhögve mert nem fényképezzük le magunkat fél szemmel, plüssmacit smárolva, forradásokkal a nyaki ütőerünkön. Persze… mert nem vállaljuk magunkat.

  Néhány médiamorzsa melyeket érdemes megkukkantani. Szintén a teljesség igénye nélkül:

  Olvasnivaló
  -Emo Boy fogalommagyarázat
  -Angol wikipedia Emo-ra
  -Hogyan öltözködnek az Emok… kötelező kellékek
  -Magyar Anit-Emo szövetség

  Videók (erősen ajánlott mind):
  -I Must Be Emo
  -Ő csak divat, nem is volt töltve
  -Say NO to Emo!
  -How to be Emo (messze a legjobb paródia. Régi amerikai oktatófilm stílus, 21 perc, de aranyat ér!)
  -Tickle me Emo (Szintén mestermű)
  xD

 58. szóba hoztad az LD50-et. te ott voltál akkor, amikor főoldalon mentek a hajderomantikusabbnál-hajderomantikusabb versek? ott voltál, amikor a mostanra 18+ userek ott vergődtek a fórumon, hogy jaaaaj. nem, nem emok voltak. gótok. bocs hogy így írom, de ha te is abba a szériába tartozol, mint én, akkor érted a “jaj legótoztak” című beszólást. ha nem érted, akkor szerintem hagyjuk is a vitát.

  szóba hozod a drága vans csukát. igen, nem olcsó (bár szintén terndi dolog pl alteregoban, jajjcicában vásárolni, ezekben cipő is van, nekem utóbbiból van egy vans sneakerem). és egy acélbetétes? lehetőleg 20 soros, mert a nem annyira hosszú szárú az ciki. azt ingyen vágják a fejedhez, hogy ott is maradsz? vagy beszélhetnék az “x-tra-x gótokról”, akik nyilván minden cuccukra megkeresik az utolsó eurót is. 15-16 évesen.

  ami meg a retrót illeti. nem tudom észrevetted-e, de szubkultúrától függetelnül erős a retro hatása. bárki felvehet egy kárómintás mellényt. bármely csajszi felveheti az anyukája nagy zöld műbőrövét, bárki felvehet egy slip-ont (képzeld, nekem 7 évesen volt, nagyon trendi voltam vele már akkor is), bárki felvehet egy farmert úgy hogy az feszüljön (tudod, anno amikor egy farmer birtoklása kincs volt, akkor is a szűk volt a menő, és frissen felvéve kádba ugrottak vele, majd magukon szárították, és lehetőleg nem mosták, mert az volt a jó, ha megállt magától a sarokban, ez volt a trendi a 60-as években itthon), és hát ez hajtja a tiszacipő újraszületését, az adidas superstar reneszánszát, hogy a converse chuck’s all star mind a mai napig “A Tornacsuka” (meg persze a one star is újra az élvonalban)…
  a retro ugyanúgy bejárja a d’n’b, az indie, az electroclash, a *core, és fokozatosan a hip-hop világát.
  ez köszön vissza az összes ruhaüzletből.

  és igen, van ebben üzlet bőven. ki mondta, hogy nincs?

  a fentebb említett populárdarkkal a népszerű divatáruházak (c&a, h&m, stb.) is megpróbálkoztak, de látván, hogy az egész népszerűsége mennyire labilis volt, hamar le is mondtak róla.

  a beidézett beszélgetésnek meg kb. semmi értelme. én is elbeszélgethetnék teszem azt a silverstein énekesével (nesze, ideál, vagy nem?), hogy akkor most hány az óra. ő hiteles lenne, vagy csak egy önmagát kereső tizenéves a hiteles?

  nem szép dolog megkérdezni (lévén hölgyről van szó), de te mennyi idős vagy? csak hogy tudjak viszonyítani, hogy miket is láthattál, tapasztalhattál.

 59. ja és jó lenne, ha saját szavaidat használnád. a ctrl-c ctrl-v varázslat nem nagy mutatvány. ;]

 60. ez is mekkora gáz.
  x-tra-x mi?
  http://www.x-tra-x.de/php/tabelle-02.php?artnr2=26343&wg=8&ug=1&sort=2&offset=2&countall=248&lang=/english&suche=&text=
  a rockabilly (figyelem a nagy autók, drive-in bárok, görkoris kiszolgálólányok amerikájában járunk, a goth még sehol!) favorizálta ezt a viseletet. akkor most ki lop kitől?

  sakkmintás slip-on az x-tra-x kínálatában?
  http://www.x-tra-x.de/index-htm2.html?artnr2=26284&wg=suche&ug=1&sort=2&offset=77&countall=101&lang=/english&suche=*&text=checker
  honan is ered ez? jamaikai vendégmunkások? anglia? ska? a két szín a fehérek és feketék (munkások) együttélését szimbolizálja?
  de akkor hogy jön ez a gótokhoz?

  asszem magad se tudod mit beszélsz, csak koptatod a bilelntyűzetet az elitség magas lováról.

  nuff said.

 61. de ahogy nézem a palesztin sál is echte gót viselet.
  http://www.x-tra-x.de/index-htm2.html?artnr2=31946&wg=brandnew&ug=1&sort=1%20desc&offset=368&countall=1637&lang=&suche=&text=
  (jobb is hogy elveszett, a végén még gótnak néznének…)

  meg persze a balerinacipőcske is:
  http://www.x-tra-x.de/index-htm2.html?artnr2=31852&wg=brandnew&ug=1&sort=1%20desc&offset=460&countall=1637&lang=&suche=&text=
  (érdekes, amikor én még gót akartam lenni, akkor minden csajnak a bakancs volt a menő)

  és lehetne még csemegézni, hogy akkor most ki lop honnan.

  előre holland tehenészlányok! védjétek meg a pöttyös blúz becsületét!

 62. Whiterose Says:

  igen, megkérdezheted, 20 éves vok.16 évesen már külön laktam a szüleimtől.eleinte még az akkor tanult szakmámba dolgoztm, péként, majd késöbb megfordúltam több munkahelyen is.álltam már gyroszos púltba, rekeszelltem kekszeket, és ragsztottam már cd-ket is könyvek hátuljába.de a legtöbbet műanyagfröccsöntő gépek mellet húztam le, ragasztva a phillips tvk hátlapját…most jelenleg a targonca vezetésel próbálkozok majd meg.
  nem volt egyik sem könnyű, de minden munkahelyen szereztem a igencsak kemény életttapasztalatokat.haragszom emiatt az emo fellfogásra, mert nem is sejtik milyen nagyon nehéz megállni a saját lábukon.hogy a szüleik mennyit dolgoznak azért, hogy nekik adhassanak.de erre azt kapják, hogy a gyerekük egy öngyilos jelölt nemtörődöm kis szarházi lesz.aki csak azzal van elfoglalva, hogy neki milyen rossz.ez lenne az üzenet?elég gyatra!a punkok legalább egyértelmű üzenetet közöltek.a rockerek is, mivel szabadságot követelltek.sajnos persze eredménytelenül.ebben a mai világban már leszarják az embert!teljesen el anyagiasodtank.csak bio robotnak vagyunk nézve.és az emok még azon vannak kiakadva, hogy kevés a zsebpénz. persze az emo is lehetne egy normális szubkultúra, érthető üzenettel.de mikor olyan beírosokat olvasok, hogy: naon, naon ckkkkííííí vok.csak nagyon depi, mert a hajamat ma cajna elfeküdtem!-akkor teljesen rosszul leszek!miért járegyütt az emoval, hogy vki teljesen elfelejt írni?nem azt mondom, mert én is használlok rövidíttéseket, vagy a diszlexiám miatt, sajnos soxor elírok néhány szót.de hát azért ez nonszensz.a szóköz helyett pontokat, az sz helyett x-et,stb!annyira majom dolog.a másik a magad vadgosása.1 hónappal ezelőtt ép egy emo ellenes klubban írogattam, de sajnos bepofátlankodott egy emomkislányka is.alapjában véve nem lett volna problémám, mert ha normálisan megtudja indokolni, hogy miért emo az emo, és mi az a titokzatos érzés, akkor ámlegyen!de amikor úgy dicsekedett a penge álltal szerzett vágásaival, mint más az újszülött gyermekével, elöntötte a szar az agyamat!és még persze, mi voltunk a hülyék, mert nem értjük meg, hogy ez márpedig jó dolog. lol és mikor arra kérdeztem rá, mi is az az emi feeling, amiról annyit hallani, hát azt a választ kaptam, hogy ne is próbállkozzak azzal, hogy értellmes választ kapok esetleg,mert nem érti ő sem, csak érzi.meg amúgy is ott volt a multkor az a srác, akiszint emo és ő sem tudta megválaszolni! úúúúúúúúúúúúúúújjjújjjújúújjjj akkor itt bazi nagy problémák vannak!de przse én voltam a bunkó, tajparaszt, idióta, és értellmi fogyatékos, hogy nem értem meg mi a jó abban hogy egész lírákat karcolok a kezembe,amit majd késöbb valszínü, nagyon szégyellni fogok, ha elmegyek egy állás inerjúra, egy rovidujjíú ingbe.de hát ez nem történik majd meg egy emoval. mert észre vettem, hogy manapség a fiatalok el sem tudják képzellni, hogy ők is fognak dolgozni és igencsak büdös nekik a munka!azt hiszik, hogy egyből egy tiszta irodába fogják őket felvenni, hatalmas fizetésért.és egész nap th, meg lókekszet hallgatva még ki is tüntetik őket jeles munkájukért! kicsit nagyon elvan tévedve a mai fiatalság. sajnos egy lánynak oldalakon keresztül magyaráztam, hogy az élet sajna nem kegyes.és hogy az a kibaszott penge is pénzből van, amivel ő vagdossa magát!de ő váltig állította a munka nem fontos, mert hát vannak az érzelmek.PERSZE? HOGY VANNAK! csak, hát abból nem lesz semmi!igen ez az egész emo csak az önzésről szól.hogy milyen szar nekem,mert nem tom megvenni a vans cipőt, pedig csak 20000ft…szegényke! :( annyira de annyira tudom sajnállni!én is a bakancsomat a saját verejtékkel megkeresett pénzemen vettem meg, bár a legolcsóbbat.de nagy örömet okozott.a másik, meg, hogy télleg sajnálom őket.de engem ki sajnáll, hogy még egy buszbérletet is soxor nehéz megvennem, mert minden szarral lehúzzák a fizetésemet?
  nem az a bajom, hogy gothnak nevezel, hanem az, hogy nem tudod leírni rendesen. GYAKOROLJUNK KICSIT-GOZHIC!na látod, megy ez! xD
  a másik, meg, hogy nem tartom magam elitnek.csak már unom, hogy orrba szájba nyomatják, már a csapból is ez a marhaság folyik, de én vagyok a klikken kívüli barom, akit nem hat meg ez a mű depresszió.előszö,olyan egy éve, még kicsit szimpatikusnak tartottam ez emot,de a véleményem akkor változott meg, mikor egy újságban olvasta, a már sokak álltal jól ismert emo napirendet….és a cikk mellett 2 totál dark-gothic arc 12 éves kiscsaj vigyorászott, és boldogan bevállalta, hogy bizony, bizony ő ilyen idióta. pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff na kész!az utolsó jóindulatomat is elsöpörte, hogy a régebben kedvenc ldalként számon tartott VAMIREFREAKS.COM-ra is bepofátlankodtak ezek a magamutogató 9 éves “elveszett” lelkek.nem értem miért kell minden emonak bugyiban pózólnia!ez lenne az a bizonyos emo érzés????????? ohhh, le vagyok nyúgözve!

 63. Whiterose Says:

  ohh, jut eszembe gothic:
  A Gótika az európai középkor stílusszakasza,amely a XII: század elejétől a XVI. század elejéig tartott,területtől eltérő kezdettel és befejeződéssel.Franciaországban és Németországban alakult ki,jellemző jegyeit az építészeti alkotások szemléltetik ma is a legjobban.Irodalom és művelődéstörténeti fogalomként a XX. század elején kezdték el használni.Az irodalomban a gótika legjellemzőbb jegyei: a harmónia keresése az evilágiság és a transzcendencia,a vallásosság és az élet szépségei közt,törekvés az optimizmusra,érzelmesség,fénymisztika,elegancia,romantikus és kalandos vonások.Hatott rá az antik műveltség,az arab udvari kultúra,a kelta legendakör,és a középkor vallásossága.Főbb műfajai:vallásos legenda,misztikus irodalom,lovagi epika, szerelmi líra.
  Zene:
  Gótika a zenében…
  Gothrock:A nyolcvanas évek legelején született,némileg a dark-wave-ból származtatható rockstílus.Zeneileg meglehetősen zárt és zilált világ,áthatja a kiszolgáltatottság érzése,a sötét romantika elvágyódása,és az okkultizmus.Szövegeiben gyakori téma a halál, az elmúlás,a dance macabre.
  A “Gótikus romantika” nem épp a divatba jövő fetish-dark-gothic mozgalom jelmeztára, mint a plazákban most hódító fekete csipkeholmik tömkelege. Van egy szűk réteg, akinek az életformája, életfilozófiája, “stílusa” nem felel meg a közelfogadottnak. Akiket nem elégít ki, hogy bemennek egy bevásárlóközpontba, és megvásárolja az éppen aktuális fekete “dark” ruhát, hanem az uniformizálódás ellen fordulva keresnek fel minket, és csináltatnak hozzájuk illő darabot. Igazából őket szeretnénk “kiszolgálni”. Akiknek az öltözködés többet jelent egy szép ruha felhúzásánál, mielőtt lemennének az éppen soron következő “dark-gothic-fetish” partyra.” (www.gothic.hu) A dark/gót megjelenés a középkori gótika öltözék- és szimbólumtárából merít. Színekben a fekete dominál, de a fehér, a sötét vörös, a mélykék, a zöld és a sötét lila is szerepet kap. Anyagok tekintetében a drága kelmék: a bársony, a szatén, a csipke, a selyem, a tüll, és újabban a bőr, a gumi, a latex. Fontos szerephez jutnak a kiegészítők: kereszt, rózsafüzér, szegecsek, láncok, gyöngyök és az ékszerek, lehetőleg mind ezüstből. Kedvelt ruhadarabok a hosszú ujjú, zsabós ingek, a hosszú kabátok, a csizmák, a bakancsok, a hosszú, földig érő szoknyák, a fűzők, a tölcsérujjú felsők… Ebből a készletből válogatják össze a tagok az egyéniségükhöz leginkább illő öltözéket. A hölgyek megjelenésére jellemző a vékony, szedett, festett szemöldök, a sápadt bőr, az A-vonalúra vágott, a hosszú, egyenes vagy a rövid, tépett haj, a hosszú, fekete vagy vörös körmök, és az elmaradhatatlan smink. Az urak közül sokaknak szintén hosszú hajuk és sápadt bőrük van, olykor látható rajtuk is körömfestés és/vagy smink. Mindkét nemre jellemző a festett hajszín, a tetoválás, a piercing és a sok ékszer. Ha valaki lát egy ilyen gót csoportot “vonulni”, olyan érzése lehet, mintha visszautazott volna az időben.
  A fekete szín használatához a mai közízlés negatív képzeteket kapcsol. Nem mindig volt ez így. A fekete szín használatának történelmi megalapozottsága is van/lehet, főleg, ha a múlttal (a gótikával) ilyen szoros kapcsolatban álló csoportról van szó. IV. Fülöp udvarában sokáig tabu volt a színes ruha, a nemesek csak feketében jártak, és utazót is csak akkor fogadtak, ha az feketét viselt. Merész Károly herceg, pedig egyenesen előírta, hogy az arisztokrácia sötét színekben járjon, és a gálaöltözet csak fekete lehet. Véleményem szerint a mélylélektani nézet, mely szerint a fekete szín a szorongást, elszigetelődni vágyást és érzelem nélküliséget tükröz, ebben az esetben nem teljesen helyes, – bár a szubkultúra tagjainak esetleges szorongási formáira vonatkozóan nem végeztem vizsgálatokat – az érzelem nélküliség a legkevésbé sem süthető rájuk. Az elhatárolódási vágy már inkább jellemző rájuk, mint azt egy tag megfogalmazta: “A fekete az a szín, ami megvéd a körülötted lévő szimpla, színes és hülye élettől. Olyan, mint egy fal vagy pajzs, ami elválaszt a társadalomtól….

 64. Whiterose Says:

  persze a fent írottakat, nem felltétlenül oszot, mert én a saját magad kifejezésének a hve vgyok!ha geértél rá esetleg, akkor megírom a myvip fellhasznállói nevemet, és mindenki megtakitheti, hogy igazat mondok-e.

 65. whiterose: nagyon becsülendő, hogy te már ilyen korán megtapasztaltad a rögvalót. ez tényleg az. de a saját példádból ne általánosíts az összes tinigótra, akik mint fentebb írtam, azon sírnak, ha nem kapnak pénzt az x-tra-x platformcipőjükre, a fekete múltszázadi nagyestélyire… akikre nem lehet normálisan koncerteket szervezni, mert veszteséges, mert nem fizetőképes közönség.
  szabi is próbálkozott már gothic-industrial buliszervezéssel, de amikor saját zsebből kellett finanszíroznia az eseményt, akkor feladta.
  komolyan mondom, én ismertem olyan, magukat mind külsőleg, mind belsőleg gothic szubkultba tartozónak vallókat, akik az általam ismert emoid ifjakat is túlszárnyalták vergődésben.
  hogy te ezt nem így élted meg, az egyéni szocproblem, ha szabad így fogalmazni.
  megjegyzem én is hajlottam a mélydepressziós gothic magatartásra, ennek iszom is a levét rendesen. de ez már más téma. most azért mégiscsak van munkám, olyan amilyen.

  ami a külsőségeket és a magatartást illeti, én összvissz az általam megismert partyközönségből teszem a következtetéseket. én ezeket láttam budapest több gothic-industrial buliján. szerintem ez olyan tapasztalat, amibe nehéz belekötni. ahogy a te személyes tapasztalataidba is.

  és ezzel megint kilyukadunk a széthúzó szubkultok tematikájához, az ebből fakadó rendezvényszervezési impotenciához…

  a scene/core zenéket meg hajtól, testalkattól, hangtól, nadrágmérettől, szoknyamintától függetlenül hallgatni fogom, mert ez tetszik. ebbe is nehéz belekötni. :)

  és ezekben a zenékben van egy olyan témakör, ami nem fog még jó ideig “elavulni”, kimenni a trendből. a szubkulton belül van egy réteg, ahol régóta mainstream és még sokáig az is marad. ;)

  és igen, ez az én világom.
  amit nem adok fel senki kedvéért se.

 66. Whiterose Says:

  igen sajnos észre kell vennem, hogy nem a gothoccal vagy az emokkal, hanem sajnos az emberekkel van a probléma!igen én is utálltam az úgynevezett “divat” gothságot.bár utállom ezt a szót, mert olyan nagyon lekicsinylő!csakhogy igen sajna a gothicban is volt rengeteg amolyan, sanyarú elvesett depi arc.én ez ellen az “imidzs” ellen mindig is nagyon tilltakoztam!sajnos sok gothic körbe azért nem “vettek be”, mert sajna nem vágok minden képemen búval baszott pofát,én igenis tudok és szeretek mosolyogni, mert azt mondják az áll a legjobban!és nem,nem akarock senkit megölni, és magamat sem!sajnos ,ahogy azt már fent említetted, igen vannak elit gothok, akik azt hiszik, hogy különbek.én is belebotlottam egy pár ilyenbe!de nekem nem kell a külvilág megerősittése ahhoz, hogy gothnak érezzem magam!nem fekete a hajam(barna), nem festem a számat feketére, és nem karcolok pentagrammokat halott emberek holtestébe!mindemellett nem társul, hozzá melankólia, én csak elvagyok a saját kis világomba(ahogy azt te is teszed) és nem szeretem, ha az olyan dolgok, mint az emo, ezt porrá zúzza.pont a mi nap, olvastam felháborodva, hogy egy emo csaj hallgat 69eyest…na, jó, tudom, hogy ez egy szabad ország, na de!!!!!!!!!!!!!!és akkor még utánna azt kapom majd, hogy én vagyok az emo.na ne!ez a bajom, velük(ugye többek közt), hogy azt hiszik ők szarták a spanyol viaszt!nem, nem állítom azt hogy én!csak már csücskös!azt hiszik, hogy csak nekik vannak rossz napjaik, hogy csak ők érzenek bármit is.csak nekik fáj egy szakíttás, és csak őket hagyják el.ez az önző tini dolog kezd az agyamra menni!lassan hülyét kapok a sok depressziós tinitől!a depresszió egy nagyon komoly betegség, ezzel még csak vicceli sem lehet!
  ami még mondjuk kicsapja a biztosittékot nálam az az emo rap, és az ehhez hasonlók!persze ne tévesszen meg senkit a gothon bellül is talállok kivetni valót. mert én nem osztom a death/doom felfogást!nagyon szeretem a romantikus líray énekeket és a harcról, küzdésről szóló, bátoríttó zenéket!mert az élet egyküzdelem!ezért sem értem meg miért kell az öngyilkosság nevetséges falai mögé meneküni.én a korombeli és az idősebb gothokat szeretem,mert már nekik nem a tiniori lázadásról szól!

 67. Whiterose Says:

  jah, igen lehagytam a gothic party szerót…nos, én már elég régóta nem járock ilyen helyekre, mert 1-nincs energyám 2-nincs erre szükségem, mert én ettől függetlenül még lehetek gothic roccker.az hogy gothic ruhatár, az meg nevetséges(*nem kötekszem*) mert akik azt hiszik, hogy attól első osztállybéli gothok lesznek, hogy kis sejem estélyikben feszengenek(utállom a sejmet, és nem is szép) azok nagyon el vannak tévedve!ézért tarom furinak az emokféle szűk répa nacit, a tornacopő sémát és még sok mindent!persze, igen mindenhol vannak hasonlóságok, csak akik engem vettek körül(punkok, gothok, rockerek,stb)azok, valahogy mndig vegyítettek bele saját magukból!nem volt 2 egyforma arc.de az emokat meg mintha szallagon gyártották volna!
  nah, egyenlőre ennyit, mert már nem brom továbbnyitva tartani a szemem!megint beteg vok és ilyenkor nehezebb a fogalmazásra való odafigyelés!

 68. hát ez kész…

 69. 17 évesen nem vagyok tagja semmilyen szubkultúrának. Najó, talán húzok egy picit a nerdcore felé. Meg ott van a breakcore. És persze a speedcore. Sőt, ilyen erővel a chipbreak, punk, emo rap, nu metal, gipsy folk, celtic, screamo, hardstyle, késői romantika (Muszorgszkij rulz), konkrét zene (Stockhausen szintén), Philip Glass-féle modern klasszikus zene, ninjatune-féle turntablism és absztrakt hip-hop is.
  Kérdés: Egyéniség vagyok-e, vagy csak egy hülyegyerek aki minden szart összehallgat? Szerintem mindenki egyéniség, csak én nem.:D
  Segítségként (?) ruházat: kék vagy fekete farmer, random póló, ing. Márkás cuccaim tudtommal nincsenek. Ha lennének, nem zavarna, szóval ez nem olyan csakazértistrógervagyok fíling.

 70. Közvetlen baráti társaságomban (mármint akikkel szoktam járni inni) mindenki szkinhed vagy “nemzeti érzületű”. Két gárdista is van köztük. Fognak majd vonulni itt Miskolcon; mondtam nekik, hogy majd tüntetek ellenük, mert nem értek egyet az elveikkel. Azt mondták, nyugodtan, mert mocskos kommunista létemre jófej vagyok, és csak ez számít. Szóval ennyit a nagy ellenségeskedésről, meg a szubkultúrák/szcénák közötti “háborúkról” (szerintem a politikai irányzatok is azok). De bazz, már megint kedvenc hobbimat űzöm, politizálok. Le is állok inkább.

 71. a szubkultúrák közti kivagyiskodás az még ha egymásra morgásban merülne ki… bárcsak.
  de sajnos oda vezet, hogy egy nyilvánvalóan jó bevételt hozó bandát nem hoznak el, mert a szervezőgárda ilyet nem akar felvállalni. mert ciki.
  inkább elhívnak olyat, aki trú, bár kisebb bevételt jelent.

  és ezért aztán a “nem jönnek tovább bécsnél” szituáció nem fog megváltozni.

  hiszen hány emo (közeli) banda lépett fel itt, ha annyira nagy divat lenne, a cspaból is az folyik? volt valamikor egy mcr aztán kb annyival ki is fújt. a th nem minősül annak, bármennyire is szeretnék páran.
  volt itt fob? nem. volt itt silverstein? nem. volt itt the used? nem (de tervben volt, hogy miért bukott meg azt nem tudom).
  és még lehetne folytatni a sort.

 72. blushed_panda Says:

  FIGYELEM FIGYELEM ITT PANDA BESZÉL. HALLÓHALLÓ. *hehe* hátez tetszik h végre nem fikáznak minket. rég nem találkoztam ilyen cikkel [mondjuk oké hogy három hónapig nem gépeztem], viszont most örülök. a scenek egyébként többnyire rendesek kivéve mikor felhúzzák őket és akkor “én vagyok a legszebb a legjobb te meg egy hülye ribanc vagy”. a zenéről meghogy kurvaszar hogyazta ‘no thanx’ nevezetű izét emonak nevezik. aki azt emonak nevezi az..még sose hallott emo zenét. a tokio hotel pedig..három teljes fokkal jobb, ott legalább nem az új nemzedékről meg a fekete napról énekel bill, és többnyire ők írják a szövegeket ellentétben a nothanxxel mert szerintem abban a 14-20ig terjedő korosztályban komolyabb emo szövegek is lehetnének. a tokio hotel nem emo [de én szeretem mert szépek a számaik és itt nem a schreira gondolok -.-“]. az angolok jöttek h az visual kei [hurrá egyébként az is kezd divatba jönni és nemsokára jön hogy ezek a többnyire dark lolita stílusú embrőckék milyen véresek és milyen gusztustalanok azért mert a dir en grey véres színpadi show-t rendez]…hahaha. nem, visual kei sem. sztem a tokio hotel valahol pont ott van a pop a modern emo és a visual kei zene között. a fall out boy csak régen volt olyan tökjóemo :'( mostnem. a my chemical romance pedig megmondta h ők nem emok. az a fire inside pedig vampirefreaksen hc mappába van a bandák között [nézzétek meg tényleg ott van].. the used az jó a silverstein is jó. az a baj. hogyha manapság jön egy emo együttes, egyből jönnek a poserek hogy hűűűűűűű ez olyan ’emós’ zene dekirály..pedig dejólenne ha lemezcégek felkarolnának ilyeneket h Mozart Season, Artistic Desperation, Winter Alarm, Winter Apocalypse, Black Secret Diary…
  az antikkal pedig annyi a bajom h tényleg nincsenek jól tájékozódva :O azért mert pár poser aztmondja h vagdossuk az erünk, attól az a legtöbb esetben még nincs úgy…eret vagdosni meg bármilyen stílusból lehet nem csak az emoból…ugyanígy saját nemükhöz vonzódó [legtöbbször tökkedves] embrőckék sem csak az emok között vannak..

  juj erről eszembejutott valami XD nyáron belett festve frufrum pirosra, úgy mentem vissza suliba mertmértne. igazgató behívat mondja vagy keresünk nekem másik iskolát vagy holnapra (!) kimosom ezt a festéket a hajamból. mondom ööö igen megpróbálom kimosni de ez rendes festék és ha egész délután a hajamat mosnám akkoris maximum kiszőkülne, viszont holnap nem tudnék írni *gonosz vigyor*……délután elmentem anyuval orvoshoz de előbb bementünkaz ótépébe, ahol na? na? na? na ki volt ott? naná. igazgató plusz a tüncimünci aranyos kislánya aki az osztálytársam mellesleg és ő sem a legvisszafogottabban néz ki. elkezdi anyámnak h: -örülök, hogy összefutottunk, a lányának már mondtam hogy ez a piros festék a hajában nagyon feltűnő, ezért magától is szeretném kérni hogy holnapra tüntessék el, vagy keresünk alternatív iskolát, ahol ez meg van engedve. anyám:- de ez rendes hajfesték, nem kimosható, én engedtem meg neki és még a nyáron csináltatta tehát nem iskolaidőben, arról hogy bennemaradt, arról pedig már nem tehetünk. ig.:-jólvan, akkor megvárjuk míg szépen lenő, mert ebben az iskolában kosztümös és öltönyös embereket nevelünk, nem pedig NARKÓSOKAT. hehe. kosztümös…ja. tavalyi osztályba volt goth, emo, raszta meg minden de kosztümös értitek. fogadni mernék h kedvenc műsora drága igazgatónéninek [aki mellesleg a vállamig ér] az aktív vagy a fókusz. najóéjt.

 73. hát igen sztem ez emo fiúk cukiiik<3 úgy őszintén had világossítsam fel azokat akiknek fő életcéljuk h másokat(nem feltétlenül emokat) fikázzanak A NTX KURVÁÁÁÁÁÁÁRA NEM EMO BANDA ÉS SOSE ÉESSZ AZ
  eggyetérek abban h a tokio hotelnek legalább szép dalszövegeik vannak ellentétben a ntx daloknak a háromnegyed dallama lopott úgyhoygFUCK ntx

 74. PANDAA kurvára eggyetértek vele egyszer énis lila fufruval mentem beee a suliba [asszem farsang után voltLOL] és hát még előzőnap kivoltam festveeéshát még nemkopottle a szemcerka és bementem meglátott az igazgatóó[pasi] akinek szintén van egy édes drága tüncike édes lánya aki perszeh utáál nah és emglátott az igazgató behúzott a hajamnál fogvaa fiúmosdóba és mosta a sminket dörzsöltee akkor aztán elkiáltottam magam h kurva anyád azt persze h kicsapott de dörzsölte a pofáám mint az állat a pírszingem et is egyszer majdnem kiakatra vetetni

 75. Mindig…. Ugyanolyanok…. Nem bírom tovább! Mindjárt a sajét ereimet vágom fel! Kérlek, ne csináljátok ezt velem!

 76. blushed_panda Says:

  hamm! XXXXrAINBOOOOWXX szerintem Te egy…jófej lehetsz. márnemmintha tudnám de ha valaki velem már két dologban egyetért az rendes lehet. nothanxról meg annyit h mesélte egy csaj aki végighallgatta a cd-t mertmértne utána meg töltött le blink182-t elkezdi hallgatni azt beszól h nem nothanxet akart letölteni..tovább hallgatta és tényleg blink volt..ha-ha lebukott a nothanx ha-ha XD

 77. Kullai Tamás Says:

  …Gyerekek!!
  Az “EMO” kifejezés sztem a depechEMOde-ből származik, tehát az
  ősanya(vagy motherearth?) e nagy DM !!!

 78. Kállai Tamás ne merd lejáratni a Depeche Modot! össze sem lehet haonlítania szar emo faszsággal!
  Blushed_panda:
  sorry nem értek veled egyet, mert manapság már mindenre rányomják az emo béjeget!unalmas hogy bármit hallgatok, bárhogyan öltözködök már csak emo lehetek!kikérem magamnak ezt a szánalmas jelzőt!ez oylan irritálló!irritáll az összes emo geci gyerek!a buzi fejükkel!az emo kiscsajok életunt szánalmas lagymatag pofavágásával együtt!már lassan a Junkies is emo!pfffff ezek még a punk és a nyafogó klutúra közt sem tudnak különbséget tenni! a másik vicces dolog, hogy tt van az ANTI FITNESS CLUB!ez olyan nevetséges, mert ők anarchista punkok voltak és most ez a fos empt nyomják!szal eladták a lelküket annak a rendszernek ami ellen lázadtak!és csak azért nert kelletd a hírnév meg a pénz!vmi lóvéval kitömött menedzser oda szambázott és elmondta, hogy ha híresek akarank lenni akkor váltani kell!ez sztem nagyon szánalmas!én nem adnám el a lelkemet!én szívesen csinállnék gothic zenét,de sajna nincs rá akkora média kereslet!mert a gothic nem olyan divatos!hála istennek!persze volt idő mikor minket is elárasztottak a “pózer”ek!de ők vagy télleg igazán művelik a gothicot,vagy rövid úton kihullanak!persze az utóbbi be is jött mikor divatos lett a diszkó feeling megint!sztem az emok pár év múlva, vagy pár hónap xDDD múlva megint normális emberek lesznek!aminek persze örülni fogok!
  a röhögés elkap mikor a myvipen is meglátok egy tyűde cool emo kislányt!mindig megnézem a korát és a klubbtagságait!előre szólok, hogy nagyon vicces:
  kor: 14
  klubbtagságok: emo vagyok nanEMOnd
  anti fakker’n’pozer klubb
  bill baba és tom baba rajongói klubb
  megfongánk th tom fenekét
  akik letapiznák bill kaulitzot
  billangó xDDDD xDDDD xDDDDD
  emo vok, leszarom mit gondolsz
  szexuális emok
  legcukibb emo csajocskák
  és akkor még kérdik mi a bajom??hát én ne kérdezném meg!ez olyan komikus!pláne hogy pár napja csinálltam egy anti anti fitness clubb klubbot, mert már nem bírtam elviselni a hisztit!erre kaptam egy olyan nevetséges levelet egy kis lánytól, hogy majdnem lefordúltam a székről! a lány nevére már nem emléxem, dea név alatt becenévnek az volt feltüntetve persze(!), hogy afc fanok jelölljék!na bumm, ez már betette a kiskaput!a levélben az állt, hogy miért kell ilyen klubbot csinállni!meg hogy minek “izélok” mert az afc olyan naon cuki!! lol xDDD xDDDD és, hogy nem érdekli mit gondolok, akkor is cejeti az emikákat, mert ő is az!
  na pifff!de jó h ezt megosztotta velem!vissza írtamneki, ha anynira nem érdekli, mi a bánatos tökömért írogat itt nekem?és a klubbmarad!a képek maradnak!ha nem tetszik neki, akkor elköltözik másik államba!
  na igen!amit még enm értek, hogy ha vki emo lesz, miért jár együtt azzal, hogy vkim elfelejti, hogyan kell írni!de ezt persze már kérdeztem, de választ nem kaptam!miért kell olyanokat írni, hogy: naon, cejikézlek, xeretlek…..lol……meg ehhez hasonlók?minden kis emo girl ilyen fura érthetetlen nyevlen kommunikáll.ettől falra mászok!miért kell mindenkinek beleesni ebbe??miért nem lehetünk normálisak?és miért nem lehet értelmesnek lenni???milrt kell elbutulni, nyálasnak lenni, hülyének tünni, idióta nyelveken beszllni, szart hallgatni, amit a média súlykol!mert azt is észre vettem, hogy amit úgy védenek, mint saját egyedi stílusuk, és hogy az eredeti amit ők képviselnek, azt pont a tvben látják!ha annyira eredeti, akkor mirt divat most??minden 9-16 éves emo, manapság, de akkor hol az eredetiség amről beszéllnek??ez enm eredeti!ez majomság!én mikor rocker voltam, a sulimba szinte alig voltak hasonsőrüek!de a legjobb barátnőm, pont az egyik konkurens stíluből került elő!diszós volt!ez az amit nem értek!lassan már csak emo emoval!de akkor fog bekövetkezni a texasban elterjedt szenny, a beltenyészet, ásnéven vérfertőzés!és akkor elárasztanak bennünket az értellmi csökkent emberek.bár ez már nagyon scfis volt!nagyon lekalandoztam!
  de a lényeg, hogy én még normális emoval nem talállkoztam!csak csupa csaupa hülye picsával, akik feltűnési viszketegségebn szenvednek!meg azt hiszik, hogy a világ problémáinak súlya behezedett a vállukra mert a szüleik megkérték őket, hogy vigyék le a szemetet!

 79. Na hello!Már bocs,de azért én is elereszteném a véleményem az “emókról”…Először is az emó lányok szentem sem cukik hanem gusztustalanok az egy dolog h. kimutatják az érzelmeiket a fiuk is de ennyire…. kérem szépen ha minden fiu bőgne minden **aron akkor nem lennének bele való macsók és tökös srácok!Igen és ök is tudnak érzékenyek lenni a magánéletben de azért hova megy a világ az utcán sírni azért mert pl. lehülyézik…wáááá égnek áll a hajam !Jah és nekem kül képp semmi bajom velük meg nem is az öltözködésük hanem hogy állandóan vinnyognak…!És tudjátok innkább vagyok Rapp-er mint hogy 13-14-15-16 évesen az ereimet szabdaljam mert emó vagyok mert ök ezt csinálják nem mást és utána meg sajnáltatják magukat!Szóval itt nem lenne baj semmivel és persze senkivel csak ezek az idióták mert nem lehet rájuk mást mondani játszák a picsájukat…!És most azt hiszik ez a menő mert ujj és trendi és akkor wááá bekell pisálni nekik….A nagy lófa**t!A szüleiknek kéne yool megcsapkodni öket h. észhez térjenek !Egy 13-14 éves gyerek még nézze a meséket!Szerintem!Nah ennyi lenne !syóka

 80. Jah és hozzá tenném :blushed_panda-nak üzizem!tehát igen más műfajból eredően is lehet eretvagdósni lehet mert lehet de az emó kiscsajok és srácok többsége aki ugye persze 13-14-15….az általánosságban a 80%vagdalja magát ha nem éppen az ereit akkor talál mást…És ez egy psichologiai teszten is igazolodott!És a komolyabb “emókkal “tehát akik normáisan veszik fel a stilust nem csak mert divatbol meg a “többiek is emók azé vagyok az ” című sláger miatt azokkal full nincs semmi bajom csak az istenért 13-14-15 évesen mit un meg az életében amikor még szinte nem is élt:na ez basz fel *mérges*csá csá

 81. blushed_panda Says:

  tehát. köhömm. igen, a 13-14-15 éves PÓZÖRÖK vagdossák maguk többségében akik annyira emok akarnak lenni. hűdejóóó. egyetértek viszont hogy csak azokkal van baj akiktől ha megkérdezed mér emok akkor azt válaszolják: -mert az király. vagy -mert az a divat. vagy -mert mindenki az. viszont…vannak olyanok akik tényleg-tényleg-tényleg-tényleg többet éltek meg azalatt a mittomén 13 év alatt mint amit egész életükben, és mikor talán egy picit sikerül kimászni belőle akkor elkezdenek mással is foglalkozni viszont bezárkózottak lesznek…és ez gy kialakul…de nemám 2 nap alatt ezek hosszú hónapok vagy akár évek…énis ööööö olyan 2006 nyarán kaptam meg a ‘hülyeköcsögemo’ jelzőt, aztsetudtam miaz…kinevettek h nemtom miaz. végül tényleg elhitték h totál nemtom erre elmagyarázzák plusz utánanézek a neten és magamraismertem…akkor kezdődött nálam ez az egész… bocs viszont a ‘hülyeköcsögemo’ jelzőt h mér kaptam nem teregetném ki ország-világnak. *mennie kell pipilni úgyhogy megy*

 82. Mindenkinek vannak hibai……ez mind szep es jo…Mindenkivel tortenik rosz…meg velem is…meg se vagom fel az ereimet az elso adando alkalommal….

 83. Nekem nincsenek hibáim.Az baj?
  Egyébként sincsenek rossz dolgok a világban. Hogy erre mi döbbentet rá? A HAPPY HARDCORE!

 84. happy hardcore?? hét Pém, még tudsz újat mutatni!
  sztem azért vannak rossz dolgok, de ettől még nem fogok a sarckban kuporogni!és mániákusan sírni!De Pnda elmondanád már nekem, hogy mi az a több amit éreztek????????mert akárhányszor rátérek erre a kérdésre, rendzserint vagy nem válaszoltok (ti emok), vagy témát váltotok! LÉCCCCCCIIII mond már el, mert bazi kiváncsi vagyok!de eddig csak az általad is felsorolt indokokat halottam! amik elég szánalmasak voltak!egy ideig nekem is szimpatikusvolt az emo.úgy kb 2 hónaoigm aztán, nem foglalkoztam vele,majd lett netem!és akkor vált világossá, hogy LoL!hatalmas LoL!!!!! xD meg elkezdett irittálni, hogy bármilyen társasági oldallt, néztem, vagy bármire kerestem rá, mindig plüsmacikat smároló nagyorru xD, kócos, béna punk csajokat láttam! idegesít! kis nyomorék punkoknak túntek!és nem tudtam mi a bánat van velük! aztán rájöttem, ezek emok! höhö nagyon komikus volt! pláne a myvipre való csatlakozásom után, nevettem jókat!sok kis magamutogató, önbizalom hiányban szenvedő kis hülye divatpicsa! -.-
  de ennek a HAPPY HARD CORE-nak utánna nézek!

 85. blushed_panda Says:

  ezt nehéz elmondani. én spec nem értem h mér éreznénk mi többet meg rosszabbat…én…nemtom na ezzel fejezem ki magam [most jön majd az h ‘azzal h másokat másolok?’] nem, nem azzal h másokat másolok. mindenkiben van valami amit ki kell adnia magából és mindenki máshogy teszi…én öltözködéssel, rajzokkal, versekkel és idióta pofákkal amiken általában mindenki röhög -.-” de ez így van rendjén. amúgy ha meg pl megnézed a nememo mai skacokat 13-16 évig terjedő korban, a háromnegyede piál cigizik kúr és folyton csesztetnek mindenkit [hangsúlyozom hogy csak a háromnegyede ilyen] tehát azért van benne jó is h vagyunk mi mert többségünk nem kerül kétóránként összetűzésbe biztonsági őrökkel rendőrökkel stbstb. max a tanárokkal meg pár beszólogatós köcsöggel. és én jól érzem így magam. meg különben sem lenne annyi időm kúrni piálni meg egész héten a westendbe lógni épp elég bajom van nekem. és nem kívánom ecsetelni bocs. *ez csak az én véleményem volt de nekem legalább van és nem bújok ki előle háháhá*

 86. blushed_panda Says:

  ja és *gonosz kacaj*

 87. Mwhaha, Pém, ezazz, glowstickekkel az ég felé kalimpálva hakkézni ((((:
  \happy hardcore/ [:

  Whitehorse, a happy hardcore az, amit a búcsúsok szoktak nyomatni a dodgemnél, meg hasonlóknál (((:

 88. XxMelanixX Says:

  nah sziasztoOokXD
  olvastam ez a tömeggyártás izét futószaalg vagy mi abszolút egyet értek rohadt idegesítő hoyg megyek az iutcán sé a pózer robancok felmérnek
  és a 2bytos agyacskájukba elraktározzák a mádia álltal kreállt emo-t
  de hát ez maygarország…ha megnázitek a külföldi emo-kat vagy saucy scene lányokat sokkal egyedibbel több lehetőság van itt ha egy fűzőt akarok vagy minden második csajon az van vagy pedig rohadt drága
  és igazából télleg azért lett ez a tömeggyártás mert ugyebár a pózerek hát pózerek divatmajmok…ami biztos minden rendes igazi emo reménykedik h lecsengejn ez a divat és hogy az emberek senkit se a külső alapján ítéljenek el , mert én szeretnék jóba lenni többféle emberekkel szerencsémre sokk voltak oylan értelmesek hoyg emghallgassék azt az álláspontot ami igaz az emoról de hát ha emlékeztek amikor 2évvel ezelött mindenki rocker volt??? 11 éves kiscsajok iron maidenes pólóban emg szegecses övvel rohangáltak szal ti elgalább beelgndolhatnátok h köbö az emoval most ez van meg midnen stílusban vannak divat gothok divat punkok akik aszthiszik van egy acélbetkósuk és menők am meg szintén a pózerek hozták be a cerizlek meg sejpítős szart én konkrétan hányok ettől no mind1 télleg csak anyni kéne h ne pózer picsákkal találkozzon az ember de sajnos többségben vannak….XD

 89. Whiterose69 Says:

  ja,ha még nemírtam volna le,akkor megteszem!UTÁLLOM A DIVATOKAT!nálunk nem volt se divat rockernek lenni,se gothnak!de most barominagy divat emonak lenni!az emo állíttólag elútasítja a meanstreemet,de már ugyan akkora!Pandácska,még sajna mindig nem kaptam választ az eredeti kérdésre!!de már nagyonnagyon kivi-kivi-kiványcsika lettem!
  mostani legújabb tapasztalatom:felragisztrálltam VF.COMra,ami teljesmértékben megcáfolja azt a dolgot,hogy az emok nem züllenek úgy,mint más emberkék!ugyanis tele van szexuálisan abberállt, magukat vagdosó, piálló emokkal! LoL és sajnos ellepték ezt az egykor,oly nagyon nagyra tartott oldalt,ami a Gothocnak,Drak/bleack-metalosoknak,industrialosoknak (stb) lett létrehozva!most tömegével vannak ezek a bágyadt arcú mű depis emo csajok és “KID”ek (xD)! teljsen le voltam döbbenve! megzavart a további fejlődésben is!xD……………………….

 90. blushed_panda Says:

  nem vagyok pandácska. kurvára nem. amúgy én elmondtam h én mérvagyok benne ebben az egészben [nem fejtettem ki de elmondtam], ha nem elég talán kérdezz meg másokat is és alkoss véleményt. hiszen a média is ezt csinálják [azért beszélek többesszámban mert a média aza médium többesszáma *felvételizik művészettöriből*]. annyi különbséggel hogy ők olyan “emokat” kérdeztek meg, akik a felvétel előtt kábé két nappal lettek emok. ja, csakhogy boldog legyél: nem vagyok fent vf-en. sőt myvipen meg iwiwen meg hotdogon se. meg sehol *gonosz kacaj*

 91. Köszönöm szépen.
  Ez így van ahogy leírták

 92. Dnb 4 ever az Emo az egy nagykalap fos

 93. Nekem nincs semmi bajom az emo-sokkal meg a nem emo-sokkal sem.-

  Én nem vagyok emo.
  I am not emo.

 94. nekem sincs bajom az emo-sokkal… de mikor (asszem Aktiv-ban) a MUSE-t emo bandanak neveztek.. nah az betett

 95. Corpsegrinder Says:

  Nem tudom, miért kell minden 2. embernek emo-snak lennie!!
  A The Rasmus is eltűnt, ez a faszság is elfog a Tokio Hotellel, a No Thanxel tűnni a gecibe!!!! A faszér’ bánatos mindenki, ha nem rinyálnátok annyit, hogy jaj nem tudtam TH Cd-t venni, öngyilkos leszek. Ha pedig jó kedvűek lennétek talán elfogad(nánk)nának titeket Nekem csak ez a bajom ez a divat SZARSÁG!!!! Felőlem úgy néztek ki, ahogy AKARTOK az nem zavar, még a zene se. Ha pedig SZOMORÚ zenét akartok hallgatni, akkor ott a Katatonia!!!
  Próbáljátok ki, megéri!!!!!!!!!!!!!!!!!

 96. hülyék vagytok.=Djuhu

 97. Nos, igen ” Az emó lányok cukik” nahát ezzel teljesen egyetértek! fullra bejön az emo stílus, ha csajról van szó, mert tényleg aranyosak… de csak azok jönnek be akik nem azok a vérbeli emo-k. Rescpect a cikk írójának!

 98. köszi mindenkinek (főleg Whiterose-na(e)k) sokat tanultam abból amiket írtatok. bár nekem emo csajom van de sztem ő se tudja h milyen is az emó (:P főleg ezek utánXD) de én leszarom az egészet. úgyis pár éven belül kihal az emó divat és márik 100 lép a helyébe. én annyira nem foglalkozom az emó divattal, mint gyurcsány az igazsággalXD:-Dkösz csak ennyit akartam mondani

 99. Végre egy normális íromány :) !
  Már a hócipőm tele van azzal h. emo így emo úgy, mindig csak basztatják őket ahelyet h. szimplán elmennének pl. az utcán mellettük.
  Félre értés ne essék, nem vagyok emo (noha van h. annak néznek XD)bár ha az is lennék büszke lennék magamra mert kimerek állni az elveim mellett. Az meg más tészta h. divat v. rendes emo.
  De ha bekéne azonosítanom magam azt mondanám h. animes vagyok azt szeva. Apropó! Japán kultúrán belül van olyan h. jrock avagy visual kei (go wikipedia :P ) ,a bandatagok egy jó része szükk rucikban v. a másik nemhez tartozó öltözékekben jár, van h. tüsis a hajúk és a szembelogó haj sem elenyésző. Nos akkor kérdem én tisztelettel…ők miért emok amikor ég és föld a kettő közötti különbség!

  Jahm és én bírom az emo girleket meg boyokat is :). itt a környékünkön van egy nagyon aranyos párocska, a légynek sem ártanak mégis basztatják őket. Egyik nap is jövök haza a hülye disco picsák (már elnézést) hátul ugatnak h. ki kivel feküdt le,mit ittak,milyen buliban voltak no meg a jól ismert “noaszt voltál fönt szombaton” – agyam elszáll – röhögnek minden marhaságon mint a hiénák -_-#.erre kiszúrják kedvenc kis párocskámat erre elkezdik h. mielött leszállnának előre mennek és beszólnak nekik h. nézzenek magukba meg h. milyen undorítóak.
  (persze én rúgtam volna segbe őket leg 1x ha megteszik,márcsak azért is mert egész úton csacsogtak és nem tudtam aludni X3 – mert hát izé nem Bpi vagyok és haza kell volánoznom -_-” )

 100. sziasztok emos pasik irjatok puszikkka

 101. Csomagszállító Says:

  Üzenem annak, aki ezt a nagy bölcs szöveget összerakta, hogy a marha nagy okos fejével toleranciáról és elfogadásról ír, közben leszól és aljanépségnek nevez punkokat, gótokat, diszkósokat. Hát kéremszépen ez a baromi nagy tolerancia. Akkor miről is beszélünk? Nagy egyenlőségről dumál?

 102. Én nem vagyok emo,de egyet értek a fent leirtakal a zenei izlésem pedig nem skatujázom be egy konkrét müfajba mindent meghalgatok.Sok emo barátom van és szerintem sincs semi baj azal ha valaki érzékeny tipus.Az viszont nagyon dühit hogy a sok barom ugy mond álvagány piszkálja őket atol senki nem lesz vagányabb ha a gyengébbeket bántja.a pánkok nekem sem tetszenek mégsem megyek és támadok rájuk egy bézbol ütővel.és ez nem azt jelenti hogy elitélem öket.amugy az emos csajok tényleg nagyon királyak.

 103. szerintem eész jó ez az oldal emo vok vagy nem??

 104. Szasza^^EmoOo Says:

  Sziasztok…
  én se vagyok igazán emoOs,de azért szeretem az emoOs képeket meg a zenéket is meg halgatom ami teccik..
  szentem nem kell lehordani se az emoOt se a hip-hop-ot stb..szentem nem mindenkinek ugyanaz teccik ami a másiknak…mindenkinek más a stilusa és mindenkinek más teccik..

 105. elöszöris az oldal jó nemolvastam el mindent de amit olvastam eggyetértek : D a média félreinformál srácok: D miaz hogy az emok sírnak és felvágják az ereiket?x”D nelegyetekmár enniyre barmok bzmg.xd
  és ezt komolyan elishiszitek. amit a neten olvastok vagymert aztmondja valaki hogy utálja öket akor már nekedis utálni kel hogy meeglegyen a közös téma?xd.
  tegnapf elmentem csetre mert unatkoztam bnömnélkül és elégsokgyereket leoltottam a basztatásai miatt: D de persze egyiksem tudod uj dologal jöni és egyiknek sem sikerült megmondania miis az igazi problémája amugy nemavgyok buzi és az emoksem buzi csak levagy maradbabazdmeg-.-” az emo csajok kurva cukik szal lapos^^ hameg buzi avgy aza te problémád de akor ne fogd az emokra tenkjúú csőcsőő: D és folytasátok továbbbrais az értetlenségeteket : Dsoksenki stílusranem nyitot nép.xd pápá^^

 106. basszusderohadtideges vagyok….:@ előbb írtam fél oldalt de nemküldt el.kezdem előről.AZ elején még nemvolt bajom az egész emóval.De.Amint terjedt, úgy kezdett egyre jobban idegesíteni.Mindent összeloptak.Nem tudok végigmenni az iskolán úgy, hogy ne legyek le.emozva.Miért?Mert fekete farmer van rajtam…Nahát.Mert eddig sosem ordott senki, most jött divatba ugye? -.-” A tanárok kérdezgetik hogy mi az oka hogy fekete pólóban járok…Ez gáz.14 vagyok, tudtommal nem emos, de már többen is megállapították.Fiúknál ebben a korban szokták felvenni, csak azért…Ebből is látszik, hogy valójában itt nem az igazi emósokkal van a gond, -majd valaki elmagyarázhatná hogy emó/emós mert ezsem mind1 ugyebár…-hanem a médiával,a divattal, és igenis a divatemókkal, akik nem veszik észre hogy a viselkedésük provokatív.Ebből adódóan mindenki utálja őket, és tessék kész az indok, hgy ők mitől lettek emosok.Amúgy mellesleg nem lenne baj azzal a kevés igazi emoval. Egy csepp se.De jelenleg nem ebbe az irányba haladunk, egyre csak többen lesznek, és lassan már akkor is emós leszel ha elmész a fodrászhoz, vagy anyádnak fekete szemceruzája van.Kiváncsi lennék arra, hogyha nemjön ez a divathullám, akkor hány mostani emós lenne valójában emós.Mert szerintem nemsok.Zene..hát.pff..Amire legtöbben mondják hogy emo az nem az, a th, nothanx poprock, nemtöbb! Sőt, ha nemlennének kifestve, akkor még párezer jelzőt lehetne rájuk aggatni.
  MCR.hát a hullám előtt még nem emo volt, mostmár az lett? … Mellesleg, szerintem ez még nem sok embernek tűnt fel, de.Miért nincs olyan emo banda ami csak csajokból áll? Nézzükcsak…talán mert ezekben az esetekben popnak nevezik? esetleg punknak. Ha Avril Lavigne fiúnak születne most emót játszana, tehát ennyit erról szerintem…Remélem valaki értett valamit abból amit leírtam, de muszályvolt >.< viszlát’

 107. igen ez végre valami ami nagyjából odatette magát.de megkell mondanom a kommentek legalább annyira jók,mint a cikk.
  PloKoon az elején felvet 1-2 problémát amin szerintem érdemes gondolkozni.az első az,hogy vágják magukat,ez csúnya általánosítás amit pedig nem szeretünk,ezzel el is mondtam mindent.
  írta azt is,hogy elhagyják az emo lányok az emo fiúkat,ez bizony igaz,de úgy gondolom,hogy csupán egy stílus nem tudja megváltoztati az emberi lényt.írja még azt,hogy körülvágják az ereiket..hmm ez NEKEM ellentmondásos,mert akinek nincs elég bátorsága belevágni mélyen,az miért vágná körül?ha divatból,vagy mert ez menő,akkor nagyon gáz.
  /most jut eszembe,láttam olyan képet én is,ahol a csávó az alkarjába belevéste,hogy ‘halacska’,mint hatalmas üzenet a világ felé/
  plokoon nagyon szimpatikus ember,végre aki megfogalmazza emberien,hogy mi is a baja az emo-val…
  a stílusról még annyit,hogy szerintem az emo-t nem lehet meghatározni,mindenki egyénileg dönti el,és nagyon tág dolog,amit igazából nem lehet meghatárolni és leírni,mindenkinek mást jelent egy picit.és ahhoz h emo-nak érezd magad,nem kell feltétellel szomorúnak lenned / nem muszáj olyan dolgokat hordanod!!! / sőt,én csak olyat ismerek aki tud nevetni is,max kicsit többet elmélkedik,jobban elfordul,kicsit más dolgokon gondolkozik.
  amúgy meg antinak lenni primitív dolog,mert ocsmány módon,igazi okok nélkül elítélni valakit csak azért mert ő ilyen meg olyan..mi ez,ha nem butaság???és megint más dolog ha vannak gondolataid,amik esetleg negatívak,és ezt el tudod mondani normálisan,indokokkal stb.lásd:PloKoon

  bocs ha nagyon hosszúra sikeredett =/

 108. még írok,nem bírom magamban tartani ha már erről van szó ;)

  miért felejtitek el,hogy nem mindenki cuki emo görl meg boj,hanem esetleg van olyan is aki komolyan gonodlja???és mi van,ha van olyan akinek nem az a legnagyobb problemje,hogy megkapja-e a th cd-t vagy nem?és hogy nem muszáj 20-30ezres vans cipő ahhoz h emo-nak öltözz,hanem egy sima 3-5ezres tornacsukát is lehet venni,max rajzolsz rá filccel kockákat.
  /a legtöbb ’emo’ nem szereti a th-t…/

  és szerintem végtelenül primitív az is,ha kor szerint mindenki kategorizálva van. egy 12 évesnek miért nem lehetnek olyan komoly gondolatai,amilyeneket sok felnőtt se lenne képes felfogni?
  addig vagy emo,ameddig annak érzed magad.

  viszont van negatív is,például én sem értem,hogy honnan van vans meg converse cipőjük,ha annyira kurva szar honnan van ennyi pénz??persze a gazdag gyerekeknek is lehetnek problémáik barátokkal,amiket a pénz nem pótol..

 109. HI mások miért szólnak bele az emos lányok életmódjába nincsen jogotok hozzá nem ? majd egyszer ha akarok kiszokok belőle nem de? na Pá

 110. klaudia…te vagy a franko :>:>:>

 111. hát… :P jo sokat olvastam ezekből a bejegyzésekből :P de egy csomo igaz dolgot és mellette egy csomo hüjeséget is :P és ami azt illeti elfogathato dolgokat is :P én 15 éves emo boy vok igaz h n tejes emo mert utálom a rokk zenét és a stílusom se emo hanem Hardstyle.Én Emo Hardstyle Boy vok,ami emo zene az cs a Tokio Hotel meg az Anti Fitnes Klub amit szeretek,a Tokio Hotel non is emo és a No Thenx is monnyuk az egy szar,a No Thx… bocsi aki szereti.Én még n buktam fiukra :)) xD Isten ments tőle,n vok buzi pedig emo vok,szal ez egy hüjeség h a 13-16 éves emo fiuk buzik :P és az is hüjeség h egy emosnak n lehet nagy farka :)) mé ne lehetne? :P viszont azt észre vettem htényleg n nyulok hozzá senkihez,utálok verekedni,viszont ha kihoznak a sodrombol ako Isten őrizze meg őt ha utol érem!annak annyi aki felhuzott!Az emosok érzelgősek ha magyarul akarok bex :P ennyi ha így vesszük mindenki lehetne az me mindenkinek vannak érzelmei aki normális ember szerintem :P de mégis külömbözünk a többi embertől mert igaz,erősebbek az érzelmeink és n vagytunk ojanok mint a többiek mert pl én lányokkal jobban ki is jövök mint fiukkal,de egyáltalán n vok lányos mások szerint :P Na hát aki emo annak magasabb az érzelmi szintje és az a tévhit h utájuk az emosokat me vagdossák magukat meg hüjék me még öngyilkosok is képesek lenni me szar a világ és elfordulnak tőle egy nagy hüjeség mert én pl n vok az a befordulós hüje elmebeteg ember h vagdosom magam, és eszembe jut h leugorjak ahegyről :P És hát ennyi amit akartam mondani. :)

 112. METAL EMO PUNK MULTI FITNESS HARDSTYLE KLUB.

  ülj le a petedre…

 113. budafoki klára Says:

  jó moinden

 114. budafoki klára Says:

  jó minden

 115. Ide mit kell írni Icuka? Says:

  “Az emo lányok cukik”
  Oké, nem vitatom vannak közöttük olyanok is.
  Viszont csak az “emo-boy”-okra gerjednek, egyetemben az “emo-boy”-okkal(!!!). Elég sok videót láttam (sajnos) amin két emo fiú csókolózik. Persze ez az emo lányoknak “olyan cuki”, nekem (és a nem emo fiúknak, de a lányoknak is) hányingerkeltő. Meg ha megnézel egy emo fiút, mi jut eszedbe róla? Egy magába fordult, depressziós, buzis csődtömeg.
  Igen, buzis. Elég ránézni egyre, megnézni a viselkedését. Persze, tisztelet a kivételnek. Na, de mindegy ez az én (meg szerintem még jó pár emberé, de mindegy) véleményem.
  Lehet fikázni, leszarom.

 116. most mi a geczit görcsöltök ezeken a faszságokon -.-”
  ha annyira megakarnak hallni nyaki ütőér;)
  vagy akármi….most egy pár kis karcolástol semmi baja nem lessz csak ott sajnltatja magáát -.-”
  ez nem hogycsak undoritó de méég száánalmas is -.-”
  akko kösse fel magát az összes köcsög emo -.-”
  pacsiii

 117. sziasztok.nagyon szeretnék emos lenni és már vágtam az ereimet.szerencsére nem olyan fontos eret vágtam el dhe fogyott vérem.sztem jhi szorakozás és aki nem ugy gondolja az fasz.elolvastam pár oldalt és megnéztem mit kell tenni h emos legyek és sztem legyetek azok ti is.bár azt olvastam az emberek 50-60%utálja az emot dhe….

 118. kristof2500 Says:

  KURVA ANYÁDAT TE EMÓS FSZFEJ VÁGD INKÁBB TOVÁBB AZ EREIDET
  KÖCSÖG

 119. dani 50000000000000000000000000000000000000000000000000000 Says:

  háááát nemtom mit mongyak mindenki dugjon!!!!!!!!

 120. dani 50000000000000000000000000000000000000000000000000 Says:

  guszta

 121. dani 50000000000000000000000000000000000000000000000000 Says:

  ha viki nézi akk te is dugj jó nagyot

 122. dani 50000000000000000000000000000000000000000000000000 Says:

  hülye balu

 123. dani 50000000000000000000000000000000000000000000000000 Says:

  viki ha nézed dugj ma esteXd

 124. dani 50000000000000000000000000000000000000000000000000 Says:

  én annyit mondok h az emós csajoknak nagy a mellük ugy h dugjatok velük!!!

 125. dani 50000000000000000000000000000000000000000000000000 Says:

  valami emós csaj aggyon már msn-t:P

 126. Köszönöm, végre egy értelmes cikk! Respect! =)

 127. Lehet nekem is újitanom kellene:) Nagyon jó ez a kis fórum! :)
  Üdv: a Munkaruhadiszkont

 128. Jók a hozzászólások:)

  Üdv, Loyal Munkaruha

 129. Cijasztok!!! Ez szép és jó fel világosítás, azok számára, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy miért is utálják oly sokan az Emo-kat, s egyből ők is rá wágják, hogy utálják az Emo-kat, s csak is azért, hogy ők se lógjanak ki a sorból. Csak 1 roppant fontos dolog ki lett hagywa. Magamból beszélwe, miwel én is Emo wagyok, annyit fűzök hozzá, se többet mint, hogy minket Emo-kat, nem csak azért utálnak, mert, hogy más a stílusunk, wagy ilyenek. Most kedwes emo gyűlölőkhöz szólok… 1 szówal különcnek néztek bennünket, és az emo fiukat melegeknek? Hát kedwes emo gyűlölők annál nincs szebb amikor le szóltok minket. Mert akkor tudjuk, hogy walamit nagyon jól csinálunk. Nem kell irigykedni, s el titkolnotok, hogy legbelül tetszik a stílusunk, elég ha ti is felweszitek a stílust. Igaz miwel bennetek nincs meg az Emo érzelem, ezért ti a szemünkben Pózereknek számítanátok. :/ De legalább 1 stílust wiszűnk az életben…Na de! wissza térwe az előző mondani walomhoz, minket Emo-kat azért is szapulnak mert, hogy wagdossuk magunkat.. Akkor erre csak annyit mondok, ez elég szomorú, hogy hisztek a tv nek.. Nah de, ez nem igaz. Csak 1 Emo faj wagdossa magát… Na és ők a Hard Emo-k… Sajnos a Hardok miatt le lett pecsételwe az összes Emo faj. Például én teljesen ellenzem az öncsonkítást, szerintem azok az emberek, akik abban látják az élwezetet, hogy látják, wégig folyni a wérüket, hát kérem szépen, azok betegek. Nem kicsit, hanem nagyon!! Őszintén szólok, hogy nem értem, miért olyan nehéz elfogadni minket, nem ártunk mi senkinek. Párom is Emo. Rájöttem arra, hogy Emo-ként sokkal hosszabb és szebb a szerelem…!!! :) Remélem érthető woltam!!! ^^ Cijasztok.

 130. én szerintem sem olyanok az emok én szeretem öket mert ökis olyanok mint én szóval akit bántotak ez miat irjón nekem facebook-ra és szivesen beszélgetek vele az email: kovacskrisztian38@citromail.hu nyugotan Írhac rám

 131. igazad van EmoBekii én is az vagyok és meg értem amit gondolsz én nem jövök rá miért bántják az emo sokk at én is átt éltem aszt amit az emo társaim engem az általános suliba kesztek el verni de rájötem ara hogy tök fölösleges verekedni én megkaptam a pofonaimat és mások a jó kedvüket de akkor is boldog voltam hogy engem vertek és más boldog rajta nekem ez jó eset hogy más boldog de utána elkesztem vissza szolni hogy miért csinálják ők ere eszt monták mert vágdosátok magatokat buzik vagytok és ha valaki meleg semi köze sincs mert én az vagyok és nagyon nehéz nekik elfogad még asztis hogy gazdag családbol származok és nagyon irigylik öket sohasem értyük meg de a mi fajtánkat igen.

 132. Mindig is utáltam az emót, bár igazi emóssal még nem hozott össze a sors, de ez a mindegyik stílusból lopunk egy kicsit, és nyavalygunk, hogy de fáj az élet nagyon idegesítő volt, a sok stílustalan ember előrukkolt egy megoldással azok számára akinek nincs egyénisége. Szánalmas….

 133. I read this piece of writing completely about the comparison of newest and preceding technologies, it’s awesome
  article.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: