Braincrack Szépe

picsa22.jpgSzeretnénk tesztelni a átlagos netfogyasztó igényeit, ezért rögtönzött közvélemény kutatásra invitállak. Azt hiszem Szabika és BerciXCore nevében is mondhatom, hogy mi a szexi csajok, manga csajok, nagymellű csajok, stb csajok mellett voksolnánk, de nem szeretnénk befolyásolni titeket…csak egy ötlet.

Egyszóval kiváncsiak vagyunk az igényeitekre, hogy mit szeretnétek olvasni ezeken a hasábokon. Továbbá itt a nyár és ledérkedés időszaka, ezért meghirdetjük a Braincrack Szépe versenyt. Bárki nevezhet aki elég elszántságot és kitartást érez magában egy igazán nemes versenyhez. A nyertest nem csak eszmei díjakban hanem anyagi javakban is részesítjük. Nem kell mást tenni, mint fényképes emilt küldeni a szerkesztőség címére. Részletekért kattincs tovább, ahol a tavalyi győztessel is megismerkedhetsz! Nekünk ti, kedves olvasók, vagytok a legfontosabbak. Legyél TE a BRANCRACK arca!!!


picsa11.jpg

Köszönjük a kattintást, ezzel ismét megbizonyosodtunk hogy mindegy mit írunk, úgyis csak a csajok, dudák, szex és pornó miatt kattintgattok itten! :)

A BRAINCRACK SZÉPE verseny persze komoly! A fényképeiteket és adataitokat az ABOUT link alatti e-mailekre várjuk. Médiaszereplés, pénz, siker, elismerés csak rátok vár! Legyél TE a Brancrack arca!

update: A kétkedők kedvéért: a Szeptemberben induló reklám hadjárathoz keresünk arcokat, akik népszerűsítenék a Braincrack-et. Szóval képvadászatra fel!!!

-Interrogator-

Reklámok

3 hozzászólás to “Braincrack Szépe”

  1. Jááj ((((((=

    Amúgy én nem voksolnék a nagymellű csajokra, de a szexi csajok és manga csajok stimmel ((=

  2. bázmeg, bab… mér kell az egyéjszakás kalandjaidat mindenhol képpel megszellőztetni?!

  3. I knew it… you just don’t match the power of the dark side…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: