Adults are Bad – avagy addig örüljetek, amíg nem találtok kislányos pisipornót a gépeteken

Már jó egy hete történt ez velem, csak a vizsgák miatt nem volt időm megírni. Az egész azzal a bűnös gondolattal kezdődött, hogy én bizony kicsit rendet rakok a letöltési könyvtáramban. Nevezzük ezt karmának, vagy akárminek, de a rossz cselekedetek megbosszulják magukat. Szinte rögtön kaptam a fejemre egy lavór pisit. Egy hentairól lesz szó a tovább kattintás után, egész pontosan az első, és minden bizonnyal utolsó, igencsak mély nyomot hagyó hentai élményemről.. már ha ezt élménynek lehet nevezni. A 18-as karikát képzeljétek ide valahova, és csak ennek tudatában kattintsatok tovább.

Tehát az egész ott kezdődött, hogy megnyitottam a letöltési könyvtáramat azzal a szándékkal, hogy egy kicsit rendszerezem a dolgokat. Hogy mivel álltam szemben? Kb 60 gigányi képpel, videóval, tömörített fájllal, dokumentummal, csilliónyi alkönyvtárral, szóval egy tipikus, hónapok óta burjánzó letöltési könyvtárral. A terv az volt, hogy először a már nem kellő tömörített fájloktól szabadulok meg.

Adults_are_bad_by_Uran__loli_translated_.rar – már a neve is gyanús volt. Mivel nem tudtam, hogy miez, és hogy került ide, kicsomagoltam. 16 .jpg file volt benne. Először az első három után elborzadtam, káromkodtam, letöröltem, aztán újra kicsomagoltam, erőt vettem magamon, és megnéztem mind a 16 képet, hogy tudjak róla itt írni. Remélem értékelitek [=

Az első, ami feltűnt, hogy folyton beszélnek. Vannak, akik úgy tartják, hogy a nap fontos eseményeit szex közben lehet a legjobban megbeszélni, ezt nem tartom minden esetben célravezetőnek “nem hoztál zöldhagymát a zöldségestől?! veszed ki onnan!!”

Nomindegy, szóval itt beszélgettek. Többek között arról, hogy a fickó miért fog elmenni és hova fog elmenni. Mármint miért fog elmenni a házból és hova fog elmenni a lányban.

A lány, akit ezentúl Bözsének fogok nevezni, amúgy egy kis naív, odaadó teremtés.

“-how is my blowjob skill?

-is better aah”

Bővebb jellemrajzzal nem szolgálhatok [: Az már csak hab a tortán, hogy a fordítás angolja nyelvtanilag nem állja meg mindenütt a helyét. Mondjuk csak pár hiba volt, és különbenis, ki nem szarja le? [:

Ami igazán megdöbbentett, az a történet volt. Egy társasházban járunk, az egyik lakásból fickókám (akit ezentúl Ödönnek fogok hívni) elköltözik, a szomszéd kislány, Bözsike pedig elbúcsúzik tőle. Bemegy, dugnak, majd a harmadik oldal körül hirtelen egy visszaemlékezésben találjuk magunkat, ami elsőre le sem esett. Azon a napon mereng a fószer, amikor megismerte a Bözsikét. Bözsike dörömböl a házuk ajtaján, és ordibál az anyjának, hogy engedje be, mert pisilnia kell. Anyuka kedvesen közli vele, hogy esze ágában sincs beengedni, pisilt volna az iskolában, mire a lány sírva dünnyög, hogy nem akar iskolába menni. Az ordítozásra a szomszéd lakásból Ödön is felfigyelt, kikukucskál a folyosóra, és épp látja, amint a lány bepisil. Bemennek hozzá, leszedi a lányról a lucskos gönceit, majd elkezdi törölgetni a lányt. Végülis persze, először nem megfürdetni kellene, vagy ilyesmi, nem, ő törölgeti, de ez még hagyján, Ödön rájön, hogy milyen kis aranyos Bözsike, és nem bírja megállni, hogy bele ne nyaljon a még félig pisis puncijába -.-

Ekkor töröltem először az egészet úgy, ahogy van.

A történet igazából innentől semmi extra, dugnak a visszaemlékezésben, dugnak a jelenben, és Ödön folyton azt mondogatja, hogy “adults are bad”. Kb ennyi.

Mi az eset tanulsága? A rendrakás káros és egészségtelen. Továbbá vigyázzatok a gyanús fájlokkal. Ha a nevében az “adult” “bad” “loli” szavak szerepelnek, az már túl sok jót nem jelenthet. Ha pedig azzal is társul, hogy “naked” “anal” “hardcore” “bondage” “teen” “octopus” “bukkake”……. akkor küldjetek nekem beszámolót és kiteszem az oldalra [:

Szabi

Reklámok

4 hozzászólás to “Adults are Bad – avagy addig örüljetek, amíg nem találtok kislányos pisipornót a gépeteken”

 1. Ez még annyira nem is durva sztori, vannak ennél sokkalde csúnyábbak is. Nem vagyok túl művelt ilyen téren, de annyira éppen, hogy tudjak konkrét példákat hozni. Történetileg a supertaboo extreme jut eszembe, ami kb 20 részen keresztül arról szól hogy anya meg fia nagyon elvannak, meg sokszor csatlakozik hozzá a huga is, aki rivalizál az annyával. Oedipus komplex ezerrel.
  Amit megemlítenék még az a Doku doku, amiben gyakorlatilag kipakolják a kiscsajt aktus közben.
  Különben helló, üdv a tw-n ;)

 2. lolz, ez ám az üdvözlés, kösz ((((((=

  Hirtelen a sexylosers c. webcomic jutott az eszembe, ami gyakorlatilag a nekrofíliától a bukkake-ig mindent kitárgyal, ha nem ismernéd, feltétlen olvasd el (=

 3. Ez kegyetlen :))

 4. kábé egy hónapja tűnt föl egy porn-searc bar a böngészőm tetjén, minek is hatására belenéztem bátyám fiókjába. (itt jegyezném meg hál istennek vérszerint semmi közöm hozzá), fojt: vagy 3napig nem beszéltem vele “szarj a mellemre és zsíros biciklilánccal verd szét rajta”-jellegű avi-k 30GB-n történő felhalmozása után köszönöm format C:/…

  jah ez meg csakúgy beugrott az utolsó sorról:

  XDD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: