Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters

Mint tudjátok nagy Aqua Teen Hunger Force fan vagyok, alig vártam, hogy megnézzem a filmet. Mivel korán el kell mennem itthonról, de délutánig nem tudtam várni, inkább 5-kor keltem, hogy megnézzem, de nem bántam meg, muhhaha [=

Iszonyatosan sajnálom, hogy ezt a magyar mozikban nem vetítették. Oké, a plázákban nem lett volna nagy sikere, elvégre a manapság trendi animációs rajzfilmek között nincs nagyon helye antropomorfizált gyorskajáknak, meg sok káromkodásnak, meg vérnek, meg ilyesminek, de a kis művészmozikban elfért volna. Nomindegy. Elöljáróban annyit, hogy zsír lett, bővebben meg katt beljebb.

Az ilyen jellegű bejegyzéseket a történettel szoktam kezdeni, de mint ahogy azt már az ATHF-tól megszokhattuk, eléggé kusza és meg sem próbálom kibogozni. Lényegében az ATHF múltját fedik fel, hogy mik a gyökereik, kik a szüleik, vagy inkább ők kiknek a mijei, miközben a gonosz kondigéptől megmentik a világot. Vagy valami ilyesmi.

Mint ahogy az a sorozatból készült filmeknél lenni szokott, igazi “sztárparádét” láthatunk. A szokásos Master Shake, Frylock, Meatwad, Carl mellett szerepelnek kedvenc plútói és Holdbéli űrlényeink, a negyedik évadban hanyagolt Dr. Wierd és Steve is újra előkerül, és MC Pee Pants, valamint a Karácsony Múltjának Kibernetikus Robotja a Jövőből sem hiányozhat. Emellett van pár új karakter is. Egy görögdinnye, és egy állat dobos. És a kondigép, ami tojásokat rak. Meg még sokan mások.

Emellett, ahogy az Adult Swimes rajzfilmeknél lenni szokott, folyton utalgatnak egymásra. Itt is bevillan a Space Ghost Coast to Coast, és a szemfülesek észrevehetik, hogy Space Ghost épp 12 oz Mouset néz a tévében, mielött bántják.

A színvonalról annyit, hogy hozza a szokásos szintet. Carlt folyton kínozzák, csomót lőnek, meg robbantanak. Olgetroperól, a sárga, akcentusos, kövérke, árja plútói idegenünkről kiderül, hogy egy kis huncut cukifiú, a Karácsony Múltjának Kibernetikus Robotja a Jövőből meg kanos. Dr. Wierd most is undorító dolgokat csinál, Meatwad pedig mindenkit meglep azzal, hogy mennyire durván tudja változtatni az alakját, de ettől függetlenül buta, mint a föld.

Lényeg a lényeg, aki a sorozatot szereti, annak ez is tetszeni fog [=

Mivel eléggé embertelen időpontban néztem, és mivel eléggé embertelen időpontban írom ezt a bejegyzést (épp 7:24 van), kissé tompa vagyok, lehet, hogy a hétvégi újranézés után megtoldom ezt egy kis bővítéssel. Addig nézzétek meg ti is [=

Szabi

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: