Gyöngyszemek #03. – Rémálom Herbie-vel és Vércsigák!

poster-the-cars-that-eat-people-the-cars-that-ate-paris.jpgBárki bármit is mond, van ezeknek a filmeknek egyfajta kellemes bája, ahogy egy igencsak mókás papírmasé maszkal próbálják rémisztgetni a népet, teszem hozzá teljesen hatásosan. ahogy gumi vagy gyurma szörnyek darabos mozgása és az odavetített képsorok is teljesen “életszerűnek” tűnnek. Gondolom ötven év múlva a kölkeink ugyígy fognak visszatekinteni a Függetlenség napjára, a Godzillára és egyéb szemetkápráztató holywoodi alkotásra. Ma a szörnyek és pszihopata tudósok által kreált lények világába tekintünk bele. FIGYELEM: CSAK ERŐS IDEGZETÜEKNEK!!! Jó hír, hogy a kattintás után lesz teljes film is, de addig is itt van Herbie gonosz ikertestvére és nagyon pipa az emberekre: a rettegett Emberevő Autó!!!Kicsi Kocsinak tele a töke tankja velünk

Abszolút kasszasiker lehetett anno, mert engem totál megfogott!!! édes ahogy a gyermekkorom gyermekvasútját szétcincálja a két!!! szemű benga skorpió. A barátságos, mosolygós, már-már sírvaröhögös skorpiós borító megtévesztő lehet pedig a film igen csak rémisztő és hatásos.

poster-the-black-scorpion-2.jpg

Előszőr azt hittem a King Kong egyik mókás feldolgozását nézem, majd másodszorra is ez az érzés maradt meg bennem mikor a Halálos Sáskák képsorait néztem… szerintetek nem olyan???

poster-the-deadly-mantis-4.jpg

És akkor a mai összeállítás igazi kuriózuma. A Darázsnő!!! bizony nem szarral gurít a csodás nőszemély. Fullánkjával rémisztget. A trailer alatti linkre kattinva az egészet is (darabokban) megnézhetitek. Érdemes rászánni az időt!!!

poster-the-fly-the-wasp-woman.jpg

Ide kattints a teljes filmért!

Nem tudok napirendre térni a Vércsigák láttán. Hogy, miért, kiből, miért????MIÉRT??? A természet ismét ellátja a bajunkat, durvább és véresebb mint eddig bármelyik is. Harapnak a fogaikkal a CSIGÁK BAZD MEG! ÉRTED, A CSIGÁK??!!!

poster-slugs-the-movie2.jpg

Nincs mese, csak a véres valóság. Inkább egy horror-pornót képzeltem a cím mögé, de azértígy se rossz. a rosszkislányok meg lesznek büntetve. A Vérfarkas a Lánykoliban, nem kímél senkit. Minimál maszkírozás, őrült tudós, sok sikoly, bosszú és érthetetlen cselekményszál!

poster-werewolf-in-a-girls-dormitory.jpg

És akkor végezetül még egy szörnyen állatos katasztrófa film. TARANTULA! Aki nem szereti a pókokat, ne nézze, vagy ugorjon a pasija ölébe! Feltételezem a Halálos Sáskák ellenszerét szerették volna előállítani… csodásak ezek a filmes ötletek és megoldások!!!Fasszalbasz Fullánkkalbasz!!!

poster-tarantula.jpg

ez volt a heti penitencia! örültök remélem!

Reklámok

Egy hozzászólás to “Gyöngyszemek #03. – Rémálom Herbie-vel és Vércsigák!”

  1. vazze… honnét szerzitek be ezt a rengeteg sok bés f*szságot?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: