Salaktalanítás Hegyalján

A lelkes olvasók bizonyára várják már, szóval mi egyébbel is kezdhetném a hegyaljai élménybeszámolót, ha nem az emberek fölösleges testnedvektől és egyéb salakanyagoktól való megszabadulásával? Bizonyára a mobilvécék fogalma senkitől sem idegen, és remélem mindenki látott már egy pár undorító tojtojt (a hegyaljaiak márkája ToiFor, de nekem már csak tojtojok maradnak). Aki nem látott, az nem élt még igazán. Van úgy, hogy belép az ember ebbe a kék csodába, és legbelülről feltör egy hosszú káromkodás, no, ezt fogom most kifejteni. Igen, kaki-pisi téma jön, aki nem szereti, ne is kattintson tovább. Jah, és azt is megtudhatjátok, miért csalódtam újfent a lányokban.

A legfontosabb, legégetőbb dolog, amit mindenféle késleltető reklámfogás nélkül megosztok veletek, az az, hogy most épp miért csalódtam a lányokban. Czinya barátommal (ő fiú) minden reggel ugyanahhoz a vécésorhoz mentünk, kicsivel a kiürítésük, takarításuk után. Beálltunk szépen a sorba, lehetőleg csinos lányok mögé, mert ott mégiscsak szívesebben áll az ember, és a fesztivál végére egy rémes statisztikát tudtunk csak összeállítani. Amikor a reggeli szarás alkalmával fiú után mentünk be, mindíg patyolat tiszta volt az ülőke, csilli-villi, remek. Ám amikor lány után mentünk be, akkor folyton tele volt spriccelve. Szóval ezek után egy lány se mondja nekem, hogy hajtsam le az ülőkét, mert bebizonyosodott, hogy mi sokkal jobban ügyelünk a vécére, mint ők. A harmadik nap után már inkább igyekeztem fiú után bemenni, mert nem szerettem volna, hogy a lányokról kialakított képem tovább rombolják. Szóval kedves lányok, az még nem a világ vége, ha nem megy a célzás, de könyörgöm, töröljétek már le magatok után…

A másik, ami miatt egy világ omlott össze bennem, az a mobil piszoár, amit ott fent láthattok. Néztetek már valakinek a szemébe vizelés közben? Aki ezt kitalálta, az egy perverz fasz, nem tudok szebbet írni róla. Már maga a kinézete is mutatja, hogy ez valami oltári szívás, először egy műbráner vége jutott az eszembe, vagy valami gonosz kúp, esetleg az alien farka, ami három helyről rakja beléd magasnyomáson a kis alieneket. Fel nem fogom, hogy mi késztette arra a szervezőket, hogy ilyeneket beszerezzenek. Ha több ezer ember elött szeretnék vizelni, akkor a tojtoj mögé megyek, mint minden más normális hím, és az még mindíg diszkrétebb, mint egy, a semmi közepén, fényárban úszó izé. Miért kell, hogy mindenki, aki a DeWalt színpad fele néz először három, egymással szemben vizelő fószert pillantson meg?

Meg amúgyis, egymással szemben állva vizelni? Ez egyszerűen természetellenes. Öt sör hirtelen kieresztése közbeni fél orgazmus közben más, főleg egy másik hím szemébe nézni? Ez meg undorító. Mert persze, mondhatjátok, hogy ne nézz a másikra, de mivel nincs normális elválasztás, ez kivitelezhetetlen. Ezennel meghirdetem a mobil piszoárok elleni keresztes hadjáratot! Ha láttok egyet, ne hagyjátok élve!

Már ezerszer írtak róla, mindenki tudja, hogy milyen egy teleszart tojtoj, erről nem szeretnék sokat beszélni, viszont egy dolgot nem bírok szó nélkül hagyni. Aki az ülőkét telepakolja, az utána legyen olyan kedves és tunkolja bele a fejét. Köszönöm.

Amúgy Hegyalján egész emberi viszonyok voltak, néha még délután is volt vécépapír, ami egy fesztiválon szerintem durván nagy jóság. Igaz, hogy jobban hasonlított a smirglipapírra, mint egy pihe-puha, rózsaillatú álomra, de hát istenem, legalább adtak valamit.

Mint már említettem, ToiFor vécék voltak, amiket viszont nem szerettem. Sokkal jobbnak találom azt a megoldást, ahol az ülőke egy őrült nagy találmány, egy rugó segítségével felcsukódik magától. Ez azért jó, mert aki csak a kis dolgát megy végezni, az nem vizeli körbe. Teljesen megértem, hogy senki sem akarja felhajtani az ülőkét, majd azzal a kézzel megfogni a legnemesebbik szervét. Viszont ha a nagyobbik dolga végett megy az ember, akkor úgyis van nála vécépapír, amivel meg lehet fogni az ülőkét és szépen lehajtani, ez sokkal jobb megoldás szerintem.

A másik, hogy igazán kitalálhatnának valamit a mobil vécék emberi hőmérsékleten tartására. Mindegyik a tűző napon van, és a 40 fokos hőségben meg kell bennük dögleni. Egy kiadós szarással simán hőgutát lehet kapni.

A maradék problémám a hangszigetelés, de tudom, csak én vagyok finnyás. Eszményi, amikor a melletted levő tojtojban valaki olyat rotyogtat, hogy a fal is beleremeg, és hallod, hogy még kint is szakad mindenki a röhögéstől.

Így végezetül pedig a segítségeteket szeretném kérni. Van egy pronófilm, ami úgy keződik, hogy egy mobil vécébe megy a fiú meg a jány dugni, de ott megnyílik egy térkapu, és valami egészen más helyre kerülnek, ahol dugnak. Sajna elfelejtettem, hogy kitől hallottam, és nem merem beírni a gúgliba a “toi-toi” és “porn” keresőszavakat egymás mögé. Szóval ha valaki ismeri ezt a remekművet, esetleg meg is van neki, dobjon légyszi egy kommentet/levelet/akármit. Köszi.

Szabi

Reklámok

15 hozzászólás to “Salaktalanítás Hegyalján”

 1. Csatlakozom a mobil piszoár elleni keresztes hadjárathoz Mester! Tavaly amúgy Szigeten is voltak ilyenek. Öröm olvasni amúgy valamiről, amit mrá én is átéltem párszor.

 2. hm….ismét csalódtál a lányokban??ez csak azért történhetett mert még nem laktál együtt velük 4 teljes évig egy kóterban…pfff….tudnék cifrákat mesélni…IGEN a csajok nem különbek a pasiknál…(ja…én is lány volnék)

 3. ja…amúgy Maraton is szép volt wc ügyileg

 4. valóigaz. a legemberibb a városba-menés-és-ottani-wcbe-szarás volt, szvsz. persze ez késő este nem megvalósítható. nyílván dögöljön meg a salakjában, aki este akar kimenni ;-F

 5. Áh, reggel 8-9 után én nem mertem egyszersem elmenni, inkább kibírtam reggelig (:

 6. A lányok, a lányok, a lányok angyalok! a csajos undiságról nekem is van néhány sztorim, egy zsákravaló. dúúúúrrva. amúgy a konténer wc egy fokkal jobbak mint a toitoi. pl, nem tudják rádborítani a mókáskedvű haverok!

 7. Ez nem konténervécé volt, hanem ugyanolyan műanyag doboz, mint a toitoi, csak kicsit más volt a kialakítása. Szóval ha nagyon akartuk volna, ezek is simán felburogathatók -.-

 8. Ez a sunshine piszoár no comment, még jó, hogy a VOLTra nem szállítottak belőle. Egyébként én is amellet vagyok, hogy nagyobb folgozkat érdemes fesztivál területen kívül, valami rendes helyen intézni. Mi Sopronban az uszodába jártunk minden reggel :)

 9. szerintem már nincs toitoi mint olyan, mindenhol ezek a toifor-ok vannak, amik kisebbek és egyáltalán nem úgy lettek tervezve, hogy egy nőnemű lény bármilyen dolgot elvégezhessen benne. a hatalmasnak éppen nem mondható termetemmel én alig tudtam úgy helyezkedni, hogy sehol ne érjek hozzá semmihez, szóval a toifor csúnya kibaszás.

 10. […] gyújtom a sátradat! – Hegyalja, úgy általában Miután kiveséztem, hogy milyen szarni Hegyalján, beszéltem egy rakat koncertről, egész pontosan Guilty Parties, The Idoru, Wackor, Neck Sprain, […]

 11. Csehországban találkoztam először én is ezekkel az UFO-pisildékkel mult héten…hát öregem amíg az ember nem látja őket élőben addig el se tudja képzelni milyen gázok…ja arról nem is beszélve ha reggel félkómásan abban a szerencsében részesülsz h végig nézheted h hogyan üritik őket. Klassz mondhatom.egyébként ott is TOI TOI csodák voltak…de a pirosak meglepően jók voltak:))

 12. Jaj, az nagyondurva ahogy ürítik!
  Csóka, nyakig gumikesztyűben, beledug egy magasnyomású toszt, és azzal suvickolja, miközben mindenfele spriccel a cucc, nagyon undorító (((((:

 13. […] nagy sikert aratott Hegyalja Fesztiválos szarós bejegyzésem után íme a Szigetes. Nagyon szaftosakra ne számítsatok, mert idén meglepően jó állapotban […]

 14. […] nagy sikert aratott Hegyalja Fesztiválos szarós bejegyzésem után íme a Szigetes. Nagyon szaftosakra ne számítsatok, mert idén meglepően jó állapotban […]

 15. […] egyszerűen eszményi. Már Hegyalján rájöttem, hogy a lányok a vécében sokkal undorítóbb dolgokat szoktak művelni, min…, de akkoris, ez […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: