Mit adott nekünk Amerika? – Ron Jeremy

i-want-to-be-ron-jeremy.jpgA nyári uborkaszezonban naná hogy nincs miről beszélni mint a szexről. Ha másért nem, mert gyerekesek vagyunk és mi még mindig szeretjük ortó módon nézni a csajok seggét és a rengő kebleiket, mert az jó. Aki szerint nem, az kösse fel magát a köcsögfára. Na de, van ez a tendencia, hogy manapság mekkora divat utálni a USA-t, Bush-t, meg az egész globalizált világot. Én most csak amúgy a nagy Amerikáról fogok beszélni. Dunát lehet rekeszteni az olyan postokkal, cikkekkel, nyilatkozatokkal amik jogosan vagy jogtalanul szapulják lehetőségek országát. Mindenki tisztában van, gondolom ezermilliónyi-trilliárd gonosztettel amit az USA számlájára írhatunk.

ronjeremy1.jpgÉn kicsit megfordítanám a kérdést. Nézzük és vegyük sorra mit is adott nekünk(magyaroknak a világnak) Amerika? Igen, nem véletlen a párhuzam a “mit köszönhetünk a Rómaiaknak?”

Nekem nyílván mindig a szexen jár az eszem, ezért elő gondolataim között rögtön ott szerepel az amerikai pornó kultura és mára már ikonná vált élharcosa Ron Jeremy. Hivatalosan a legtöbb pornófilmben szerepelt ember. Továbbá ő baszta meg legtöbbször Janna Jameson-t. Azért ez valami, nem? Na nem mintha azt a csajt nem hágta volna már meg vag yhárom szakasz desszantos…

Nade, ő például egy kifejezetten pozitív alakja Amerika történelmének. Nem?

Tényleg kiváncsi vagyok mit köszönhetünk az USA-nak?

ronjeremypeta.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: