Wild-Hogs – Faterok motoron

Az ímént megnéztem a Faterok motoron című motoros keménykedést, és igazából tisztára az lett, amire számítottam. Viszont, a családi vígjáték kategóriában teljesen jó. Nomeg hogyan lehetne rossz egy film, ha Rob zombie Thunder Kiss ’65-je elhangzik benne? (:

Aki nem tud semmit a filmről: négy korosodó hím úgy dönt, hogy a csopperén átvágja Amerikát és vissza, mert az bizony jó lesz.

Semmi extra, csak a szokásos, pár lúzer faszi jól megmenti a világot, megszerzik a jó csajt, ők lesznek a hősök, szép az élet, és még a farkuk is nő 5 centit. Viszont ha ezt már a film elött tudatosítjuk, akkor kellemesen eltölthetünk másfél órát John Travoltával meg Martin Lawrence-szel. Meg sok csopperrel. Katt tovább.

Szokás szerint kezdjük a történettel. A film arról szól, hogy négy meggyöpösödött középkorú férfi hogyan szerzi vissza a fiatalságát, megfűszerezve a megtestesült csopperes, bőrgatyás, hónaljszárítós, “born to be wild” életérzéssel. Útközben leigáznak egy motorosbandát, kapunk némi eszmefuttatást arról, hogy ki az igazi motoros, nameg persze lesz csaj is. Gondolom nem lep meg semmit, hogy a happy end kötelező, a végén szigorúan egy humoros zárópoénnal. Ilyen szereposztással más nem is várható.

Nem kapunk még sohasem látott poénokat, viszont minden poénon kellemesen el lehet röhögcsélni. Némi buzulás, rendőrök ugratása, tipikus buta motorosbanda, nagy robbanás, régimódi bunyó, falusi mulatság, csinos lányok, motorok, nem kell több egy vagány filmhez.

Persze nagy celebek sem hiányozhatnak, például az Orange Country Choppersből ismert Paul

Fontos még megemlítenem, hogy ez végre egy olyan motoros film, ahol nem voltak teljesen irreális mutatványok. A hajamat szoktam tépni, amikor a fizika minden törvényét áthágva, sisak nélkül repesztenek hatezerrel, hogy a levegőbe ugorva lecsapjanak két ninját, miközben a motor átcsúszik egy kamion alatt, aztán mintha semmi sem történt volna, lehuppanjon a fószer a nyeregbe és döngessen tovább.

Lényeg a lényeg, semmi világmegrendítőre ne számítsatok, de ha otthon vagytok hétvégén, nézzétek meg a faterral pár sör mellett.

Szabi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: