FÉRFISZOKNYÁT AKAROK!!!

mannerrock.jpgEzt az egészet már régóta érlelgetem magamban, még nyáron akartam eme felhívást intézni, de akkor alig olvastatok, és akkor is inkább a pornó miatt kattintottatok. Szóval ezennel átmegyek férfiemberjogi aktivistába és agresszív kapmány hírdetek a férfiak szoknyaviselési jogaiért!!! Várom minden nagyobb ruhacég ajánlatát. Ha már mindenkit kötelesek vagyunk elfogadni, dagadt nőket, gót nőket, EMOsokat, buzikat, cigányokat, kínaikat, zsidókat, nácikat, drogosokat, cigiseket, kallerokat, politikusokat, amerikaiakat,vegetáriánusokat, punkokat, szilikon mellüeket, öregeket és a svédeket is, akkor miért nem hordhanánk mi Férfiak is szoknyát, mindenféle különösebb előítélet nélkül??? Számos gondunkat megoldaná:

– Nincs többé bepállottságtól ragadós pöcs.menintime.jpg

– Nincs többé kellemetlen faszhejezgetés, hogy ott ne nyomjon, emitt pedig ne tapadjon a combhoz.

– Nincs húsbavágó probléma a cippzárral.

– A pisi-kaki könnyen elintézhetővé válik. Bárhol!!!men-in-skirts-large.jpg

De most halálosan komolyan, próbáljátok kicsit félretenni a buzi és hipergót meg hasonló anyámasszonykatonái előítelteiteket és prekoncepciókat, próbáljátok pusztán a praktikum és kényelem szemszögéből vizsgálni a dolgot. Mi túróért(pontosan azért) izzasztjuk magunkat a hereszétcsapós nacikban??? Nem elég hogy kényelmetlen még orvosilag is káros. a sok kis sperma jól megdöglik abban (geci) melegben. huss család. A szűk nadrág begyűri a boxert , mint egy savanyított uborkát a seggünk lukába és egész nap feszengünk miatta. Én például imádom a szoknya nyújtotta kényelmet és szabadságot. Ahogy a képek is mutatják, a kényelmen túl azért elég csinosak is lehetünk benne.
Úgyhogy ezentúl aki felvilágosúltnak és értelmes gondolkodásunak tartja magát, az hord szoknyát. Szóval hírdesse mindenki fenne, basszátokki iwiwre, transzparensekkel és trikókkal kampányoljatok, matricákkal árasszátok el a buszokat, vésd szikével a barátnőd mellei közé vagy csak simán szimpatizálj velünk és akkor jövő nyáron már sokan leszünk. FÉRFIAK, UGYE VELEM VAGYTOK!!! FOGJUNK ÖSSZE EGYMÁSÉRT ÉS MENTSÜNK MEG A HERÉINKET!!! kivan velem???

greatkilt.jpg

Reklámok

3 hozzászólás to “FÉRFISZOKNYÁT AKAROK!!!”

  1. Szigeten láttam egy csomó gót hímet szoknyában. Ha ezt tudom, fényképezek neked egy párat ((: Mondjuk a legtöbb egyáltalán nem volt profi szoknya. Kb az ötödikig azt hittem, hogy egy törölköző van rájuk csavarva és zuhanyzásból jöttek koncertre, de volt egy pár tök korrekt is (:

    Amúgy Bab, a tavalyi szántó napok óta vágysz szoknyára, mi?! (((((((((((((((:
    (én simán (((((((((((((((: )

    Amúgy-amúgy egy hátránya van: a farokfelállást nem nagyon lehet leplezni vele, ami buliban/buszon/egyetem elött lehet, hogy nem túlzottal előnyös (:

  2. én támogatom. az erectio állapotát esetleg egy sztreccs alsóneművel lehetne mérsékelni, bár akkor megint ott vagyunk, ahol a szűk nadrággal… nőnek kell születni legközelebb, kéremalássan.

  3. Teljes mértékben támogatója vagyok az ötletnek (nem csak a gótoid variációknak) és magam is szimpatizálok vele, bár rajtam elég előnytelenül mutatna. Valamelyik munkaruházati boltban találkoztam sokzsebes munkaszoknyával, kifejezetten férfiaknak. :] Majd feltúrom valahonnan a linket (Google nem a barátom, mert meg akar győzni róla, hogy én pedig miniszoknyát keresek).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: