KNIGHT RIDER STRIKES BACK

david_hasselhoff_and_kitt2.jpgSajnos kénytelen vagyok ismét a billentyűkhöz kapni és kiírni magamból a világ felháborító dolgait. Mivel a fontos dolgok szégyentelenül kevés hírverést kapnak és mélyen a lelkemből kiállt az égre a gondolat hogy, márpedig ha másnak nem is nekünk igenis fel kell emelni a szavunk ellene, mivel a Braincrack a nép hangja. Nos a nagy holywoodyi fejekből ismét egy istenkáromló ötlet pattant ki. Nevezetesen, hogy a Knight Rider legújabb adaptációjában lecserélik a mi David Hasselhoffunkat!!! A továbbkattintás után többet is megtudhattok az új Michel Knightról és a H.A.R.R.A.G.-ról is.

david-hasselhoff.jpg

Az addig nyílván rendben van, hogy a sikeres sorozatokat folytatni kell és erre az ezredforduló utáni technikák igen alkalmasak, hát miért is ne? Hiszen kit ne érdekelne a markáns és megnyerő Michel Knight magával ragadó kalandjai a gonosz ellen. Na de mindez abban a felháborító tervezetben csúcsosodik ki, hogy nem Hasselhoff alakítaná a justinbruening32.jpgKITT szuper gazdáját hanem egy új sorozatcsillag Justin Bruening. Nyilvánvaló hogy a mi Davidünket nem lehet pótolni, de akkor ki ez a nyálgép kretén Justin? Valami nevenincs sorozatból pottyant ide. Tulajdonképp az egyetlen és kardinális probléma vele az, hogy alkalmatlan a szerepre. Belőle egy idolnak kell lennie, olyannak, akire nemzedékek akarnak hasonlítani, akivel a gyerekeket lehet riogatni. Ebből a fószerből akkor se lesz hiteles Michel Knight ha halomra öl mindenkit és kackiás fasszal tucatszám dugná a nőket. Kiábrándító.

Nem akarom hogy a gyerekem egy Hasselhoff mentes világban nőjön fel. Ez a Justin pedig egy töketlen gennygombóc. Neki nem lesz pornóduplőre se, mint Hasselhoffnak.

Amúgy gondolom ha Davidet lecserélik akkor minden bizonnyal Devont is és KITT-nek is más lesz a márkája. Az új sorozatot a nagyfilm sikerétől tették függővé. Nem tudom annak szurkoljak e, hogy megbukjon a produkció vagy a sikerének. Mindenképpen gyalázat.

Ezért hát kedves testvéreim ezennel megalakítjuk a H.A.R.R.A.G.-ot, a Hasselhoff Rajongó Radikális Group-ot. Fő feladatunk, hogy megvédjünk David becsületét és követeljük vissza jogos jussát, hogy vagy ő legyen Mr. Knight vagy senki!!!

Ugye egyetértetek!

LE JUSTINNAL!!!

justinbru_ryan_14428915_400.jpg

Reklámok

5 hozzászólás to “KNIGHT RIDER STRIKES BACK”

 1. úgy van!! jól beszélsz! én sem akarom h a gyerekeim David fürtöcskéi és igen szexin kilógó mellkasszőrzete nélkül nőljön fel….
  én csatlakozom!!!
  ez a buznyák meg menjen szőlőt kapálni vazz…

 2. Jump in my car!!1!11!!11!! :D

 3. All in all this blog is wonderful and i like it very much, but i have very poor
  knowledge of your language and it makes it so much more difficult for me to
  read. Maybe you could recommend a translator of some kind which would be
  reachable online and i could translate your blog to English?

 4. Szabikám látod ezt? :)

 5. I don’t think there’s any usable online translator. But leave a comment here: https://braincrack.wordpress.com/2007/11/07/hey-you-wanna-read-brain-crack-in-english/

  And maybe I’ll write in English too (:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: