Nintendocore beömlesztés hörgéssel, prüttyögéssel

Oly rég kaptatok már nintendocoret, épp itt az ideje. Mutatok The Hunt For Yoshit (egész pontosan a feldolgozásaikra kihegyezve; Blink-182, The Fall of Troy, Saosin, Fall Out Boy meg The Beatles 8-bitben? muhaha), és nagy örömmel prezentálom az Antitainment nevezetű német experimental / hardcore / nintendocore bandát, ami ahhoz képest, hogy német, egész jó. Plusz egy bónusz, már feloszlott, deathcore / grindcore / trance banda, akik bár nem nintendókorét csinálnak, de sebaj, szóval ők a welovetoparty, és a majszpész profiljuk tele van cicikkel. Ha az iamerrort szeressétek, ez a legutóbbi must have. A napokban pedig számíthattok a magyar prüttyögő arcokra, feltéve ha a májszpész is úgy akarja. Kattkatt, amíg az ujjaitok le nem törnek!

The Hunt For Yoshi – Ezek teljesen zakkantak. Fogják magukat és komplett albumokat átdolgoznak 8-bitesre. A blink-182 “albumukat” elkezdtem hallgatni, és eszméletlen. Szeretnék egyszer egy olyan buliba menni, ahol a déjé a szám közepén átkever prüttyögősre, majd vissza. És a pröttyögős rész alatt a bulizó szöveg nem a szöveget ordítaná, hanem azt, hogy “tüp tüp tüptüptüppp“. :sóhaj: De szép is lenne. Mindenesetre ez háttérzenének teljesen zsír, meg akkor is kukkantsátok meg, ha szeretnétek egy jót mosolyogni.

The Hunt For Yoshi @ homepage (a letöltésekkel, ingyér) / myspace

Antitainment – Velük igazából csak az az egy baj van, hogy németek. Most itt nem csak a német nyelv iránt érzett ellenszenvemre kell gondolni, hanem… olyan német. Persze ez lehet jó is. De itt inkább rossz. Ha mondjuk amerikaiak lennének, ők lehetnének a kicsit durvább Karate High School (katt 1, katt 2), vagy inkább a lágyabb Horse the Band. Amúgy a lázadó pank attitüd keveredik a prüttyögéssel, eszetlen hardcore zúzással, hajrázással és tévétöréssel. Körülbelül. Itt van egy könnyebben emészthető számuk:

Antitainment @ homepage / myspace

welovetoparty – Nos, ezt csak azoknak, akik szeretik a nehezebben emészthető grindcore dolgokat, és/vagy akik meg szeretnék nézni a profiljukban az alulöltözött csajokat. Irányadók: iamerror, Genghis Tron

welovetoparty @ myspace

Azt hiszem rekordot döntöttem “hányszor lehet böntetlenül saját magamra pingbackelni egy bejegyzésben” kategóriában (:

Amint a myspace hajlandó lejátszani őket, jönnek a prios-fehér-zöld pixeles prüttyögők. Addig hallgassátok ezeket. [:
Szabi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: