Hard Candy – savanyú a szőlő

hardcandy2.jpgGondoltam magányos óráimat elcsapva, nézek egy kis kedvcsináló gyerekpornós filmet, hátha. Na sikerült jól befürödnöm a Hard Candy-vel (azért sem fogom Cukorfalatnak hívni!) Mindenképp érdekes és tanulságos pszihótúra ez mindenkinek. Zseniális filmes megoldások és igencsak faramuci történet, egészen jó színészekkel. Nem tudom eldönteni, hogy ez most kampány vagy ellenkampány? Katt tovább (már csak azért is mert ott vannak a gyerekpornós képek) és kiderül.

 

Najó belátom, hogy elég szar marketing duma volt, de valahogy csak rá kell vennem azt a sok embert a kattintásra akik a pedofíliára kerestek a google-ban…nem lesznek olyan képek.hard_candy2.jpg

Az alaptörténet: Jeff a jól menő fotós, a neten megismerkedik és randit kér egy tizennégy éves lányntól, cukrászda, vagizás, „perszegyerehozzámlefotózlak”. Helyes szuperhősünk már kezdené markolni a kukiját, amikor a meglepő fordulattal a kislány kábítja el és kezdi kikészíteni testileg lelkileg egyaránt. Az ő agybaszott kalandjuk a perverzió és emberségvilágába kalauzol el minket. Sajnos mindezt azért a jól bevállt amerikai filmes fogásokkal . A film alatt többször is csavarodik a szimpátiánk, mert bár elítéljük(ahha, persze) a gyerekekkel való szexuális kapcsolatot, a vérgenya és megfontolt kislány sem lesz a szívünk csücske, mikor bájos ártatlansággal heréli ki a barátunkat, Jeffet. Ebben az együttérzős – gyűlőlős millőben már magunkat is elkezdjük utálni. A vége persze kicsit direkt, de az egész filmet átlengi valami túlzó szellemiség és már nem is zavar senkit. A raszkolnyikovi szenvedés után azonban nem tisztul a kép, hogy akkor most ki is a rossz. Jeffet sem lehet kagórikusan elitélni (nem pedofil) viszont a kislány sem éppen egy mintagyerek. Fura, elgondolkodtató.

A tanulság több félek éppen értelmezhető:

1. A pedofília rossz és nem kifizetődő. Pórul jársz és a töködre lépünk.(nyílván…)

2: Rendes gyerekpornós, ne kezdjen olyannal aki képes elkábítani(a 14 már bőven az). Azaz, e film hatására hatványozottan megnövekedett a 6-12 évesekre leselkedő anális vezsély, akik még nem tudják elolvasni az orvosi könyveket és nem is jogtudorok. (igen ez, az)

A lelkemben viszonylag nagy sikerrel növesztett csírát az a gondolat, hogy kislánnyal dugni nem akarok, még véletlenül sem, ellenben minden tizenéves kis kurvának pépesre verném az arcát egy vascsővel. Rohadtúl nem ártatlanok ezek basszus.

Interrogator

Reklámok

Egy hozzászólás to “Hard Candy – savanyú a szőlő”

  1. Baszod, második vagy a mai wordpress toplistán. Hehejj! Ez megér egy mosolyt, neeeem?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: