1000 komment megvolt vala

Ezt is megértük, már több, mint ezerszer bepiszmogtatok, grat! Az ezredik komment írója Pém. Hálám jeléül a másvilágban rám váró japán szüzek közül egyet majd neked adok. Továbbá itt ragadnám meg az alkalmat, hogy az Akismet spam szűrő atyjának is felajánljak minden egyes megfogott spam után egy szüzet, azaz eddig 12792-t. Igen, jól látjátok, majdnem tizenháromezer.

Jah, és ki ez itt baloldalt? Újra megmutatok egyet a halál utáni lakom alkalmazottaiból. Ő a kéményseprő. A sok spamet egy nagy kazánba rakjuk, és elégetjük, aztán ha a sok lerakódott szennytől eltömődik a kémény, őt küldjük fel, hogy kipucolja. Jó, mi?! (:

Szóval lényeg a lényeg, kösz a sok kommentet, de ne érezzétek úgy, hogy most hátradőlhettek, mint aki jól végezte dolgát. Épp ellenkezőleg, mi ilyen telhetetlen köcsögök vagyunk, és elvárjuk tőletek, hogy most még többet kommenteljetek! Sőt, mondjátok az anyukátoknak is, hogy ők is jöjjenek ide kommentelni! Minden erőtökkel azon legyetek, hogy több rendes kommentet kapjunk, mint spamet! (az is ér, ha a spammereket kinyírjátok, de jobban fogunk örülni, ha több reakciót kapunk a blogra. tőled is. írtál már? NEM?! nosza!)

Szabi

Reklámok

6 hozzászólás to “1000 komment megvolt vala”

  1. nem írtam még… 1002.

  2. Nyílván szűz a lány…:)

  3. keresztenyakos Says:

    Nyilván, mellesleg ha léteznének ilyen kéményseprők, mindenki szemetet égetne a kazánba, nem lenne többé távfűtés, és hamarabb tünne el az ózonréteg, de ki nem szarná le!!!???

  4. Igeeen! Kibaszottul büszke vagyok magamra! Mondjuk sajnálom, hogy az ezer kommenthez csak kb. 4-5-el járulhattam hozzá, de azért mégis, csak tudok valamit.:D
    A japán szűzek közül én Gogo Yubari-t kérném. Miniszoknya, szamurájkard… A végzetem.:D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: