Te mit csinálnál 500 méteren?

A pécsi ZöFi újabb mókára készül, melynek első lépéseként pályázatot hirdettek, “mit csinálnál 500 méteren” témakörben. Én japán csajokat dugnék. Bombázzátok őket jól ötletekkel, bármilyennel. Megvalósítható, megvalósíthatatlan, rajz, novella, videó, akármi, küldjétek, ugyanis a legjobb ötleteket hihetetlen nyereményekkel jutalmazzák!

Katt beljebb a ZöFi hivatalos kiírásáért, amiből minden részletet megtudhattok. Már amennyit jelen pillanatban meg lehet tudni. Kattkatt!

A világ nagyvárosaiban minden nyolcadik autóút 500 méteren belül van. Tudtad? 500 MÉTER!!! 500 méterre még el is látunk. „Te mit csinálnál 500 méteren?” – tesszük fel a kérdést immáron sokadszorra.
És játszanánk is egyet: ha van valami „ötleted”, hogy mi mindent lehet 500 méteren csinálni (játszani, fejen állni, zenét hallgatni és táncolni, zsonglőrködni, biciklizni, enni, inni, verset írni, szerelmesnek lenni egy fába, vagy egy szép lányba/fiúba, álmodozni, friss levegőt szívni, emberekre mosolyogni, fényképezni, stb.) akkor küldd el nekünk. Minden jöhet. Küldjetek fényképet, rajzot, novellát, verset, (sok-sok) ötletet, hogy mit csinálnátok 500 méteren autózás helyett. Nincsenek tartalmi, vagy formai korlátok! Ha az ötlet megvalósítható, még az is lehet, hogy szembetalálkozol vele az utcán valamikor. Ha a valóságtól teljesen elrugaszkodott (mondjuk, napenergiával működő űrrepülők leszállópályáját képzeled el), akkor csak megjelentetjük itt, ezen az oldalon. Így tennénk a beérkezett irodalmi művekkel is, melyek közül a legjobbak az Agyváltó (ex-AutóÍrtó) újságba is bekerülhetnek. Díjazás: szerény. Ne a milliókért alkossatok, mert sajnos pénzt nem tudunk adni. A legjobbak között kisorsolunk ZöFi Pécs pólót, AutóÍrtó újságot, Gépregény képregényt és április hatodikán vendégünk vagy egy üdítőre. Miért pont akkor? Majd idejében megtudod. Határidő: Április első napja. A „munkákat” a zofipecs@gmail.com e-mail címre várjuk.

Írjatok jól nekik.

Szabi

Reklámok

3 hozzászólás to “Te mit csinálnál 500 méteren?”

  1. Tündér vagy d: (: (:

  2. […] A múltkor már említettem az 500 méteres pályázatot. Most azt is megtudjátok, miért kellett beküldeni a ZöFiseknek, hogy mit csinálnál 500 […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: