lostage – zeneajánló by elmo #2

elmo volt olyan jó arc, hogy küldjön még egy ajánlót, amit ráadásul meg is írt, így én most hátradőlök.

elmo sez: A lostage egy 2001-ben alakult, négytagú indierock banda. Ha nagyon meg akarom lebegtetni a mézesmadzagot, akkor azt mondom, hogy egyértelműen meghúzhatjuk a párhuzamot köztük, és néhány olyan együttes között, mint pl. a Psysalia Psysalis Psyche, a sleepy.ab vagy éppen a Mass Of The Fermenting Dregs. És a párhuzamnak igenis van létjogosultsága. Erősen torzított gitárok, energiától és érzelmektől duzzadó vokálok, dinamikus dobolás, mintha egy kissé lassabb, post-rock ízekkel megfejejelt Psysaliat hallgatnánk. Ügyesen felépített atmoszféra, indie-post-rock-nosie ütközés, mindez a szokott, kissé nehezen emészthető japán tálalásban. Ez mind lostage.

Katt beljebb, van ott jútúb meg link.

lostage – Television City

lostage @ myspace

Továbbá elmo azt is mondta, hogy harmadiknak egy japán csajos bandát mutat, szóval stay tuned [:

Szabi

Reklámok

3 hozzászólás to “lostage – zeneajánló by elmo #2”

  1. Várom a japán csajos bandát. Amúgy miért “nehezen emészthető” a japán zene? Az Ajikan, a Sex Machineguns és rokonaik teljesen nyugati hangzásúak — csak japánul.

  2. Persze, vannak olyan, átlaghallgató számára is könnyen emészthető bandák, mint pl. a Sex Machineguns, de elég csak megnézni pl. BBQ Chickens – Fine Songs, Playing Sucks albumát (15 dal, 13 percben), vagy a Custom Mummy elmbeteg pszichoelektronikáját, a QP-CRAZY-t, esetleg az ex Number Girl Ahito Inazawa új bandája, a Vola & The Oriental Machine és megérted, mire gondolunk a nehezen emésztehtő címszó alatt. [:

  3. […] Of The Fermenting Dregs – zeneajánló by elmo #2 elmo leszállította a második ajánlóját, a beígért japán csajbandát. Szokás szerint én most is hátradőlök, és átadom neki a […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: