seggszivattyú

Vannak olyan szavak, amiket ha meglátok, egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne röhögjek. Sokat. Sírva. Így voltam ma ezzel: seggszivattyú.

Egy most nyitó extrém szórakozóhely ld50-es topikjába linkelték, hogy a kuruc.infón is írtak a helyről, és annak az első bekezdésében volt ez a remek szó. És most anélkül, hogy belemennék, hogy kurucinfó így meg úgy (tökrenemérdekel), csak azt szeretném ebből kiragadni, hogy az író új szót alkotott. Eddig még nem volt olyan szó, hogy seggszivattyú, a google csak azt az egyetlen egy találatot adja rá (meg most már engem, höhö).

Szóval itt az alkalom! Alkossuk meg a seggszivattyút! Hungaricummal nézünk szembe, ugyanis a következő a helyzet: seggpumpa /asspump/ van már, ez eddig oké. Viszont az angolban a szivattyúra és a pumpára is azt mondják, hogy pump. Tehát most a nyelv fondorlatával, ha megalkotjuk a seggszivattyút, beírhatjuk magunkat a világtörténelembe, mint egy újabb magyar találmány.

Minden japán pornós a seggszivattyúra fog izgulni, és a tizenéves japán lányok seggszivattyú segítségével fogják egymás szájába lőni a matériát (már ha úgy alkotjuk meg, hogy tudjon lőni, de szerintem ez egy tök alapvető funkció, szóval elfogadottnak veszem). Ha ügyesek vagyunk, pár hónap és élni fog a 6girls3seggszivattyúzandadog.com.

Tehát szedjétek össze minden kreativitásotokat, és kommentben mondjátok meg, mi az a seggszivattyú? Saját rajzokat is várok. Házi videókat is.

Szabi

Reklámok

2 hozzászólás to “seggszivattyú”

  1. Nem akarlak elkeseriteni, de mi nekunk már gimiben (2004-től) is megvolt ennek a szonak az alkalmazása (és ha a tokéletességre akarunk torekedni, nyilvan hozzátesszuk, hogy két -x-szel =D).
    Mindemellett nem azon filoztunk, hogy mit is takar konkrétan, hanem felváltva alkalmaztuk a ‘seggszopó’val (élénk vizuális alkatok elonyben) minél cifrabb kormondatokba szove.

  2. erről nekem a deviantArton Morague GAME ON című képe jutott eszembe (most hirtelen nem találom online, de nekem megvan). seggszivattyú (xx) lol.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: