Láttatok már bajszos ninját? – Enter the Ninja

capx38Borz ismét kitett magáért, és a múltkori szörfös nácis film után most egy újabb remeket mutatott, az Enter the Ninját. Ezúttal 1981-ben járunk, és a főszereplőnk a fehér ninjajelmezbe öltözött, hatalmas bajusszal rendelkező Franco Nero. Nézzétek, ahogy a képen a maszkja alatt dudorodik a Magnumot zokogva térdre kényszerítő bajusz. Ám a kedvenc karakterem mégis az egyik al-boss, aki a kampós kezével simán tökönkampózik bárkit, aki pattogni mer. Persze Bajusz úr őt is legyakja. Naná.

Hatalmas spoiler, a történet annyi, hogy Franco Nero agyonninjázik csomósok mindenkit, de igazából ez csak egy felvezetés, az egész arra fut ki, hogy macsón a kamerába kacsintson. A roppant furán működő ninjaklán (ahol egy tag felvétele során tizenöt másikat kaszabolnak le), a földet megszerezni próbáló főgonosz, az ex-katonatárs (és bájos neje, aki meg is lett dugva persze) és a hihetetlen hidegvérrel rendelkező angol másod-boss (aki csak annyit mondott vinnyogás nélkül, hogy “sir, it looks like i’ve been wounded“, amikor átlőtték a kezét egy nyíllal), ez mindmind csak az előjáték, hogy a végén a kacsintáskor bekövetkezzen az orgazmussal vegyített katarzis. Muhaha.

Ha eddig nem esett volna le, ez is egy haverokkal ivás közben nézendő film, amit már csak azért is érdemes megejteni, mert szerintem itt láthatjátok a történelem legbajuszosabb nem-japán ninjáját.

Szabi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: