Gunroar

Már rég írtam vektoros, technó zenére agyatlanul támadó ellenfeleket rombolós játékról, úgyhogy épp itt az ideje. A Gunroar is Kentaa ZistenCho billentyűzetéhez fűződik, csak úgy, mint a Torus Trooper vagy a Mu-Cade. Akinek ezek mondanak valamit, annak több indok már gondolom nem kell, hogy lerántsa. Akinek viszont nincsenek rácsháló-alagútban száguldással töltött estéi, vagy nem látott még neonködben úszó űrférgeket, amikor becsukta a szemét, az először pótolja be a lemaradását, és csak aztán haladjon tovább.

gunroar-1-article_image

A Gunroarnál egy kis hajót irányítasz. Kerülgeted a szigeteket, miközben geometriai alakzatokat lődöznek feléd az ellentétes irányból érkező hajók, és a szigetekre szerelt ágyúk. A dolgod – ki gondolta volna – az, hogy apró négyzetekké robbants mindent, ami mozog. Majd egy lágy bullet hellben legyűröd a lövedékek között lavírozva a főbosst, aztán evezel tovább a kis ladikodban durrogtatni.

Ha már a kihajózásról van szó, a játékhoz Tengerész szeszesital fogyasztása javallott. Bár a high score megdöntését akkor el lehet felejteni (:

Szabi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: