Sarah Silverman

Valami különös oknál fogva nem bírom Sarah Silvermant, és roppant erőfeszítésbe tellt rávenni magam, hogy 5 percnél tovább nézzem a dolgait, és bár cseppet sem bírom jobban, de kezd olyan érzésem lenni, mint amikor a Drawn Togethert néztem. Kb arról szól a stand upja, hogy összeírja mindazt, amit nem mert még senki sem mondani, és ő kimondja.

Ó istenem, add, hogy gecit találjanak a halott nagymamám vaginájában.

Amiért csodálom Amerikát, az az, hogy ezt ott egyáltalán meg lehet tenni. Úgyáltalában az amerikai stand uposok fő témája a rasszizmus, és ők olyan dolgokat mondhatnak a színpadon, amik a sértést és tahóságot új szintre emelik, és bámulatos módon, mégsem feszítik keresztre őket, hanem röhögnek rajta. De a politikai inkorrektség itt korántsem áll meg, Sarah Silverman pl még 9/11-el is viccelődik, ami azért náluk egy elég nagy dolog volt. Kíváncsi vagyok, mit kapna egy magyar stand upos, ha mondjuk elejtene pár Árpád sávos zászlós poént. Gyanítom nem tapsot.

Mindenesetre egy dolog megfogott. Szoknyás lányokat ide nekem, drága Sarah nemes feladatért küzd: mindent megtesz, hogy jó idő legyen az év minden napján. És mennyire jó lenne, ha ki lehetne ülni télen is az egyetem A épülete elé alig-ruhás lányokat nézegetni. :sóhaj:

Rájöttem, a Bloodhound Gangnek kellene előadni a hölgy dalait (mert bizony dalai is vannak). Ők is annyira retardáltak,  hogy két színpadon egymás fejére vizelés és egymás szájába köpés között fel sem tűnne, mennyire offenzívek a számok.

Szabi

Reklámok

Egy hozzászólás to “Sarah Silverman”

  1. az árpádpizsamás poénok azért nem mennek, mert ‘ha nem beszélünk róla nem létezik’ alapot követik. Amerikában már tök jó hagyománya van annak, hogy mindent ki lehet gúnyolni, fuck your political correctness, nálunk meg behasadtak a celebpoénok.

    ez a nő meg gatya. :<

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: