The Gene Generation …. lol

gene_generationA várva várt Gene Generation akkora égés, hogy szinte beleesett az “áh, írni sem érdemes róla” kategóriába, de azért két mondatot elejtek mégiscsak. Nagyon szomorú vagyok, mivel be lettünk rettentően zsongatva, aztán vagy egy évet csúszott a megjelenés, ha nem többet. Gondolhattam volna, hogy oka van annak, hogy nem merik megmutatni, node hogy ekkora.

Komolyan mondom, egy értékelhető doglot nem tudok felidézni a filmből. De, a Combichrist dobosnőjét, bár őt csak pár pillanatra látjuk. Amúgy a Gene Generationben gyakorlatilag minden katasztrófa. A CGI-ket szerintem a szekrény alján találták floppykon, és gondolták ne vesszenek kárba, berakták a filmbe. Ami pláne azért volt hülyeség, mert meg lehetett volna oldani nélkülük is, és akkor csak annyi változott volna, hogy megmenekülnek pár nagyon égő képtől.

A történet nagyjából az, hogy van egy csápokat kilövő dns hackelő gadget, amit mindenki meg akar szerezni. Van egy bérgyilkosnő, aki ahhoz képest, hogy bérgyilkos, igencsak ingatag érzelmileg. Adott neki egy balfasz öccse, akit vagy gyepálnak, vagy lehugyoznak. Szó szerint. Adott egy tekergőző bélmaszlag, aki a főgonosz. Van neki pár testvére, akik szintén gonoszok, és a gadgetet akarják. Ezen kívül van egy bűnöző banda, akik a bérgyilkoscsaj öccsét akarják elkapni, mert tartozik nekik. Meg egy tudós, aki a jókat képviseli, ennek megfelelően jóképű is, buzi is, de meg is dönti a vágott szemű bérgyilkoscsajt, a jelenetei másik felében pedig elájul.

A legnagyobb debilség, hogy a legfontosabb feladatot folyton a balfasz öccsre bízzák. A szerencsétlent már kétszer levizelték, majd még hányt is egy sort, és ezután egy köteg pénzért kiadják neki utasításba, hogy a nagyonnagyon fontos, a főgonosznőt megmenteni képes gadgetet szerezze be. Mert egyértelmű, hogy egy ilyen fontos feladatot egy ilyen kaliberű személyre kell bízni. A másik amin folyton röhögtünk, hogy az emberek platform cipőben, sminkben és hegesztőszemüvegben alszanak.

Szívesen zárnám azzal, hogy “de legalább jó csaj van benne, meg csöcs és dugnak is”, viszont Bai Lingnek olyan mellbimbói vannak, amiktől félek. Szerintem lőni is tud velük. A film baromságainak és bénaságainak sorolását kb hajnalig folytathatnám, de annyira rossz, hogy nem is érdemes vele ennyit foglalkozni. Ennek egy olyan filmnek kellett volna lennie, ami megjelenik, és szép csöndben a feledésbe is merül, anélkül, hogy harmincöt embernél többen megnéznik. Ám be lettünk zsongatava, mert hát ha azt mondják, hogy új cyber-kultfilm van a láthatáron, arra csak felkapjuk a fejünket. De itt még az sem segített, hogy jó a soundtrack.

Szóval lényeg a lényeg, bárki bármit mond, ez a film rettentő ciki. Még akkor is az lett volna, ha tíz évvel korábban jelenik meg. Nem ám hogy kultfilm nem lesz, de még egyszer szívesen nézős sem. Hüpphüpp.

Szabi

Reklámok

2 hozzászólás to “The Gene Generation …. lol”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: