Ezmiez?

Miért is van ez a blog? Csak úgy. Igyekszünk olyan dolgokról írni, amik kicsit is érdekesek. Reméljük az esetek túlnyomó részében ez össze is fog jönni. Teljesen rendszertelen frissítést garantálni tudok, mást nem.

Honnan a neve? Ze Franktől nyúltam. Bár én nem abban az értelmében használom, amiben ő.

Importönt:

Ha már itt vagy, jelölj be minket az iwiwen! (csak mert mi lusták vagyunk jelölgetni, de visszaigazolni azt szeretünk)

Sőt, májszpészen is jelölj be minket, és akkor jól beleírjuk majd a profilodba, hogy “kösz az addot“!

Tagok:

Szabi – főgóré

Ha bármilyen nyomorod van, szólj nekem. A legegyszerűbb, ha valamelyik bejegyzéshez írsz kommentet, aztán majd jól kapcsolatba lépek veled, ha szükséges. Ha mindenképp beszélni szeretnél velem, deadhead[at]kultblog[dot]hu.

Interrogator – firkáló, szarügyi felelős

Ha a cikke megbotránkoztat, és olyan kommentárod van, amit biztos kimoderálnék (pedig nem is szoktam moderálni), vagy csak úgy nagyon el szeretnéd érni, a dominansbab[at]freemail[dot]hu -n megteheted.

berciXcore – zenemókus

Ő nem ír, csak van, de azért szeretjük. Jelöld be majszpészen, mert azt meg ő szereti. Zenéket mondogathatsz neki, ha úgy gondolod, hogy baromi jók és kellene róluk beszámoló, de úgyis ismerni fogja. Írni meg úgysem fog. Emilen meg itt zargathatod: cyb3r4rd[at]gmail[dot]com.

elmo – japánaddikt

Email címet nem adok, mert még nem tudja az illető, hogy feltettem ide. Amúgy japán zenéket mutogat, köztük csajbandákat is, amiért azt hiszem nem kell ragoznom, hogy hány talicskányi riszpekt pontot érdemel.

Egyéb információ:

Ha ötleted, javaslatod van, és rendelkezik egy cseppnyi konstruktivitással, ne tartsd vissza. Ha úgy érzed, hogy valami rettentő módon kikívánkozik belőled, és itt szeretnél neki hangot (inkább karaktert) adni, esetleg csinos lány vagy és le szeretnél feküdni a bagázs egy, vagy több tagjával, írj nekünk nyugodtan. A legrosszabb esetben megsütjük a papagájodat, amúgy tök békések vagyunk [:

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: